Ma võtsin 5 nädalaga alla 8 kg. Nyyd 171/58. Vööümbermõõt kahanes 8 cm võrra. Mis seal ikka: õgi vähem, liigu. Kaloraaž keskmiselt 1200. Oli ka pidusid vahel, kus ma kalorid unustasin ja nautisin kõike, mida hing ihkas. Aga reeglina kvaliteetne toit: näiteks hommikuks smuuti, lõunaks tatar (nt ubadega või hakklihaga), õhtuks omlett köögiviljadega. Kolm korda nädalas rasvane kala. Peale sporti 1 alkoholivaba õlu. Aga kui tuli saiakeste isu, siis neid ka sõin. Ei keelanud endale midagi, lihtsalt hoidsin miinuskaloraaži ja sport polnud vabanduseks, et nüüd võin rohkem süüa. Nyyd aga alles raske töö algab - kaalu säilitamine. Pean hakkama rohkem sööma, aga see polegi nii lihtne, olen harjunud sööma 3x päevas kindlatel kellaaegadel ja kui toit on kvaliteetne, siis pole ta ka kuigi kaloririkas. Näksimine pole minu jaoks. Pole seda kunagi teinud. Sest söön kõhu alati korralikult täis. Eriti armastan tatart, mune ja kala. Väga toitev ja vöökohale need liiga ei tee, oleneb muidugi, kuidas valmistada.
Mingeid tablette ja lollakaid dieete ei ole vaja, eriti neid tasulisi. See raha paigutage pigem kvaliteetsesse toitu. Nt lõhe on kallis, aga tulemus tuleb ja tervisele on see ainult hea. Tabletid on kallid ja tulemusi ei tule nagunii, kui ikka miinuskaloraaži pole, siis kaal ei alane mingi nipiga.