Kaaluklubi
Näljutamine
kertu 26. mai 2010, kl 15.20 |
Aga mina olen paastunud 4 päeva ja täna 5 päev. Ja mitte teadlikult et hakkan paastuma vaid söögiisu lihtsalt kadus. Uskumatu aga juba 5. päev käsil. Riided hakkavad suureks jääma ja isu pole ollagi. Tõsi on see, et kergem kaalu alandada, kui pole sunnitud või kui ei mõtle toidule ja toidu kogustele.
viimasele 26. mai 2010, kl 17.11 |
kertu 26. mai 2010, kl 17.20 |
Elevant 26. mai 2010, kl 22.46 |
Elevant 27. mai 2010, kl 08.27 |
Delisa 27. mai 2010, kl 08.59 |
mina 27. mai 2010, kl 09.15 |
vaata delisakene, kilod kogunevad aastataega tasapisi. aastas kilokene või nii. iga inimene ei ole ainult oma kaaluga sedavõrd ametis, et iga garmmi peale minestunult maha kukkuda. mingi hetk jah muidugi märgatakse. ja siis on kena, kui midagi ette võetakse. sinu kiljuv karjumine on küll pehmelt öeldes veider. sa ise vist vähemalt PAKS ei ole. irw.
Delisa 27. mai 2010, kl 10.32 |
Ei PAKS ma ei ole tõesti, kuid ka mina tahaks perfektsem olla, kuid viimast vormid ainult trenn, mitte nälgimine.
Kuid enne kui sa mina kommima hakkad, võiksid ikka läbi lugeda, mida täpselt on eelnevalt öeldud.
ELEVANDI TEKST OLI NIMELT JÄRGMINE:
eelmine kevad aitas, aga siis mehega koos elamine pani põntsu ja 17 lisakilo nagu napsti kohal.
Seega ei saa siin 1 kg aastas rääkidagi. Ja see juba on ikka väga imelik.
Kuid enne kui sa mina kommima hakkad, võiksid ikka läbi lugeda, mida täpselt on eelnevalt öeldud.
ELEVANDI TEKST OLI NIMELT JÄRGMINE:
eelmine kevad aitas, aga siis mehega koos elamine pani põntsu ja 17 lisakilo nagu napsti kohal.
Seega ei saa siin 1 kg aastas rääkidagi. Ja see juba on ikka väga imelik.
Elevant 27. mai 2010, kl 11.04 |
Jaa, just , kilod tulid lühikese ajaga, arvestades seda, et varem olin anorektilise toitumisega, siis mehega kõrvuti söömine mõjutas tahtmatult mu toitumisharjumusi ja koguseid, uhke ma pole. Lisaks ka jäi trenn olematuks. Muidugi ma märkasin, et kilod tulevad. üritasin ka aegajalt midagi ette võtta, aga nii ta läks. Ja tõesti Delisa, mis sa kisendad. Vähemalt ma ei salga seda ja räägin nii nagu asi on ja oli. Peaksin varjama? Vähemalt võtsin nüüd ennast taaskord käsile. Ja kes üritab, pole veel kaotanud.
vanja 27. mai 2010, kl 11.21 |
Suht palju end näljutanud ja näljutan veel. Kõige kauem 2nädalat täitsa söömata sest söömata lihtsam olla kui miskit näksata. Kõige suurem kaalukadu 8kg kahe nädalaga. Tegelt pole sest näljutamisest mingit kasu kuna kõik kaal tuleb pärast tagasi. Mulle lihtsalt meeldib nälgida ja see kerge tunne, tahtmine koguaeg toimetada ja tohutu energia.
kertu 27. mai 2010, kl 15.48 |
Dea 30. mai 2010, kl 13.29 |
realist 30. mai 2010, kl 13.58 |
kertule 01. juuni 2010, kl 20.38 |
Dea 01. juuni 2010, kl 21.14 |
S 03. juuni 2010, kl 19.40 |
Kannataja 21. september 2010, kl 08.32 |
Tean, et näljutamine on ohtlik ja kahjulik, kuid siiski tundub idee kiirelt alla võtta väga meelitav... :(
Olen seda kunagi paar aastat tagasi proovinud ja kusjuures ei tulnud kilod tagasi. Alles aasta pärast umbes, kui end täiesti käest lasin. Kõik oleks ju tore, kui see ainult nii laastavalt mu tervlisele ei mõjuks...
Pean vist ikka kuidagi muud moodi pekid maha ajama.
Ehk siis trenn, trenn ja veelokord trenn :)
Olen seda kunagi paar aastat tagasi proovinud ja kusjuures ei tulnud kilod tagasi. Alles aasta pärast umbes, kui end täiesti käest lasin. Kõik oleks ju tore, kui see ainult nii laastavalt mu tervlisele ei mõjuks...
Pean vist ikka kuidagi muud moodi pekid maha ajama.
Ehk siis trenn, trenn ja veelokord trenn :)
Murr 07. oktoober 2010, kl 16.45 |
Appi kui masendavad te olete! Enamus teist pole siin üldse paksudki, aga millegipärast on ikka vaja alla võtta. Milleks te peate end näljutama, kui ON võimalik alla võtta ka täiesti normaalselt süües? Selline elustiil toob teile küll varajase surma, jääte ilma kõigist vajalikest ainetest, mida teie keha tegelikult vajab. Mõnda aega tundub jah, et olete suurepärases vormis, kuid kahjulik mõju võib endast palju hiljem märku anda.
Margarita 20. veebruar 2011, kl 17.30 |
Pilleriin 24. veebruar 2011, kl 17.34 |
Alguses kui seda teemat lugesin, siis arvasin, et siin räägivad ainult alaelaised, aga nüüd loen, et ka täiskasvanud naised. On teil mõistust ka peas??? Miks te oma kehaga nii teete? Näljutaded väheneb esmalt teil soolte sisu, seejärel lihaskude ja siis ehk õige natuke ka pekki. Mis tuleb hiljem KÕIK tagasi, lisaboonuseks aeglustub ainevahetus nii palju, et halvimal juhul tuleb kilosid topelt juurde kui maha saite. Ise olen maha võtnud 20 kilo, alguses lugedes kaalujälgijate punkte, hiljem, kui tervislik toitumine juba "käpas" oli, hakkasin lihtsalt tervislikult sööma. 3 põhitoidukorda, 2 oodet, 3x nädalas trenni. Kaal langes kuskil 2-3 kilo kuus, aga see PÜSIB! Mu keha on treenitud, tervis on korras ja ainevahetus on hea.
Naised ärge olge nii lollid, et oma tervise igaveseks tuksi keerate!!!
Naised ärge olge nii lollid, et oma tervise igaveseks tuksi keerate!!!
Hei 25. veebruar 2011, kl 14.29 |
Olin kunagi väga tervisliku ja sportliku eluviisiga inimene. Mingilt maalt tekkis mõte kaalu langetada. Päevane kaloraaž oli alguses 1800 siis 1500 siis 1000 ja mingi aeg 600. Tekkisid õgimishood, millega kaal tuli tagasi. Hakkasin oksendama ja kasutama lahtisteid. Teen seda siiani. Tavaliselt päevadel on päeva kaloraaž maksimaalselt 350-400 kcali + teen trenni. Nüüdseks juba üle poole aasta buliimik, suhted halvenenud, vihkan ennast ja tööga kõik allamäge läinud. Iga päev, iga sekund mõtlen mida süüa ja kas oksendada. Olen oma elu p-se keeranud, psühholoogi juurde aeg kirja pandud.
Eks otsustage ise, kas nälgimine on seda väärt.
Eks otsustage ise, kas nälgimine on seda väärt.
oh 25. veebruar 2011, kl 15.50 |
kõik kes sellise näljutamisega tegelevad on VÄGA rumalad. Kuidas te aru ei saa, et see, mida te esimesed päevad ja nädala kaotate ei ole rasv vaid vesi ning absoluutselt kõik tuleb peale paastu rõõmsalt tagasi, kuna keha on enesesäilitusrežiimil ning hakkab kõike kinni hoidma. Miks te ei või lihtsalt normaalselt ja tervislikult süüa, teha liikumisest elustiil? Miks peab mingi periood õgima ja diivanikaunistus olema ja peale seda ennast näljutama? Te keerate ennast nii tuksi, et pärast ei võta mingi nipiga enam alla.
kekloo 24. aprill 2011, kl 23.37 |
SEE ei ole minu arust üldse inimlik..Kuigi ma ei saa midagi targutada,sest aasta aega tagasi oksendasin ma isegi toitu välja, kuskil kuu-kaks järjest,sest ma tahtsin natuke alla võtta.Pärast seda lõpetasin ma üldse söömise ja isegi kui mingi väike õun päevas kurgust alla läks, pidin selle ka kohe välja laskma.
No muidugi langes mu kaal.. Mu sõbrad,kes teadsid,olid väga pettunud mu peale,sest see tõesti ei ole normaalne! Ja nüüd ma saan sellest aru.. Nad ütlesid,kuidas nägid,et ma olen koguaeg nö näost ära.Ja nii ongi-kui inimene ei söö,siis pole tal energiat ja ta on haige.haige inimene ongi näost ära.... Muidugi sain ma natuke aega olla "õnnelik",sest mu puusadelt oli veidike rasva kadunud ja kõht oli ka pisem....AGA kui ma selle lõpetasin ja mõistuse pähe võtsin, siis tulid kõik kaotatud kilod tagasi. Ja nii ongi.
Ma ei pea ennast paksuks inimeseks, üldse,lihtsalt olen natuke vormist väljas, aga alles nüüd mõistan milline lollus oli see tegu.. Sellega kaasneb NII palju riske..
No muidugi langes mu kaal.. Mu sõbrad,kes teadsid,olid väga pettunud mu peale,sest see tõesti ei ole normaalne! Ja nüüd ma saan sellest aru.. Nad ütlesid,kuidas nägid,et ma olen koguaeg nö näost ära.Ja nii ongi-kui inimene ei söö,siis pole tal energiat ja ta on haige.haige inimene ongi näost ära.... Muidugi sain ma natuke aega olla "õnnelik",sest mu puusadelt oli veidike rasva kadunud ja kõht oli ka pisem....AGA kui ma selle lõpetasin ja mõistuse pähe võtsin, siis tulid kõik kaotatud kilod tagasi. Ja nii ongi.
Ma ei pea ennast paksuks inimeseks, üldse,lihtsalt olen natuke vormist väljas, aga alles nüüd mõistan milline lollus oli see tegu.. Sellega kaasneb NII palju riske..
paks kõuts 25. aprill 2011, kl 09.50 |
ohh jahh ma samasugune..ei suuda kohe..söön mao täis ja oi kuis ma kahetsen..mõtlen enam ei söö..kuni selleni et tekib mingi vaba hetk ja külmkapiuks avaneb...ma olen nõmedalt juurde võtnud ja neän välja nagu pallike...fuiikoledik....püüan end koguda ja see müte et hommikul söön ja pärast enam ei söö on hea idee..kui patustan siis porgandite ja mandariinidega...ise siin mõtlesin...ei tea kas saan hakkama...ma juba teran et ei saa aga siiki...kohutav on see et mul on kihlvedu et saan 3 kilo esimeseks maiks alla aga ma olen kilo hoopis juurde võtnud:S nutt tuleb peale..kes see hull siin 2nädlaga 10 kilo alla võttis....tahan kaaaaaa 10 mul just üle ongi...:D
Mina 25. aprill 2011, kl 11.09 |
ja mina 25. aprill 2011, kl 16.07 |
Lisa postitus