Kaaluklubi
Näljutamine

Ann! 08. september 2011, kl 11.15
Nii naised! Lugesin siin Teie teemat... inimesed, kes on kiiresti kaotanud 10 kilo kandis või rohkem, väga kiirelt, kas nahk ei jää kuidagi lotendama või koledaks?

Elise 11. september 2011, kl 17.33
Võib-olla saab keegi sealt blogist abi: http://ristouuk.wordpress.com/category/toitumine/ :)

Kristel 12. september 2011, kl 14.51
Varasemalt teinud veepäevi, aga mitte pikemalt kui 1 päev. Tavaliselt pärast mõnd suuremat üritust nagu jõulud, sünnipäevad, grilliüritused jms, et organismi puhastada/taastada.
Aga liitun tänasest teiega puhtalt eksperimendi pärast kuna tekkis vaidlus sõbrannaga ning üritan tema seisukohta ümber lükata. Otsest ülekaalu pole, mõni kg õiks ju vähem olla, aga... eks näis.
Andmed siis praegu N25/163/55.
Hoian kursis, täna siis joodud 2 tassi kohvi, 1- liiter vett ja viil musta leiba.

Kristel 25/55/163 13. september 2011, kl 15.57
Tere taas! Võtsin siis ka vaevaks läbi lugeda kõik selle teema postitused. Päris õudne, aga olen nõus väitega, et kergem on üldse mitte süüa, sest siis ei pea mõtlema kui palju ja mida ning millal. Mina küll ilmselt sellisel kujul teie hulka ei kuulu, et päris ilma söögita olen. Ma ei taha, et keha päris säästurežiimile taanduks ning pealegi poleks mul siis jaksu trenni teha. Seega eile lisandus minu menüüsse veel 4 kollast ploomi. Täna hommikul jõin ikka oma harjumuspärase tassi kohvi, sõin viilu musta leiba ja lõunaks luristasin paastutee peotäie puuviljamüsliga. Pärast õhtust trenni ootab ka kiivisheik meega. Muidugi on minu "menüüs" ohtralt vett. Õnneks pole see mulle mingi probleem, sest olen aastaid palju vett joonud, nii et võin vabalt veest kõhu täis juua.
Homme edastan teile kaalunumbri :)
Enesetunne on igati OK ja energiat on kuidagi eriti palju.

SS 19. september 2011, kl 09.23
Mul oli vahepeal olukord, kus endale täiesti märkamatult oli sisi üks päev reaalsus +10kg, hommikul ega päeval ei näljutanud ennast aga peale kuut küll terve nädala, oh siis oli raskusi uinumisega aga kui nädalaga -3kg sain siis olin rahul, kuna edaspidi lootsin iga nädal -1kg saada ja kuus nädalat kannatab ikka ära aga, kui oleksin kohe hakanud süteemi nädalast 1kg kasutama, siis see 9 nädalat tundus mulle liiga pikk aeg, arvestades et +10kg tuli kahe kuuga (samamoodi võiks jaotada et nädalas kiloke tuli juurde).

Teismeliseeas sai korralikult näljutatud, keeras närvisüsteemi metsa, AD 3 aastat, paanikahäired, Diazepam ja taastumine oma 2 aastat sellest rahustist. Koguaeg oli külm ja minestustunne ka - ei soovita, kui just pärast vähemalt 5 aastat ei taha peaaegu voodihaige olla.

mhmmm 27. september 2011, kl 00.05
On nälgitud. Puhtalt vee peal pole tarviski, ehmatad seedimise sootuks seisma, mina söön nälgides nt keedumuna, marineeritud kurki, tomatit, mõni üksik lumekrabipulk või amps tuunikala, riisigaletid, juurviljamahlad, lemmiksiidrist ka ei loobu, kuigi kogused väikesed, sest nälgides tükib pähe hakkama:) Kiireim tulemus on olnud 20 päeva ja -9 kg, millest 2 tuli kohe tagasi ja ülejäänu püsis küllalt pikalt. Aga tjah, paraku tuleb tunnistada, et kui tahad ollagi ülisale, siis peab nälgimine olema elustiil. Mina olen ses suhtes endaga rahu teinud, et kui tahan, siis söön ja kui ei taha, ei söö. Kaalunumber kah vastavalt sellele siis ja riidesuurus võib olla 34-38, pikkus 170 ja kaalu kõikumine 54-64 piires maksimaalseim (tavaliselt kõigutan teda siiski 4-6 kg, rohkem ei viitsi. Olen tugeva kondiga, 54kilosena näen suht buchenwald välja juba, too enam ei meeldinudki). Ise otsustan, palju tahan kaaluda hetkel ja mida olen nõus selleks tegema, skeletiks saada ei taha ja vahel tahakski ju istuda ja süüa, kas pole. Ses suhtes tunnen, et suudan oma kaalu kontrollida. Trenni ei tee ja tõenäoliselt tänu kunagisele tugevale kergejõustikutrennile, mis andis tugeva põhja, ning igapäevasele lapse ja eramaja ning aia pidamisega kaasnevale mässamisele ei lotenda nahk ega ole ka muskel kadunud kuskile. Kui kaalun rohkem, on lihase pääl pekki enam lihtsalt:)

Tegelikult olen ka mina ilmselt omamoodi toitumishäirega ja nii juba aastaid, aga kuni ma ei tunne, et see mu elu segaks või tervisele hakkaks, las olla. Minu väike kiiks, meenutamaks endale, et maailmas on vähemalt üks asi, mida ma vajadusel suudan mõjutada ja kontrollida - minu kehakaal:)

100%list näljutamist ilma mingi tahke olluseta ei poolda. Võimatu ilma peatse surmata. Lihtsalt valige, mida sööte ja seda, mida sööte, sööge vähe.

naine 12. aprill 2012, kl 10.11
kes sooviks minuga koos näljapaastu teha nädala? Nii et saaks koos rääkida ja proovida vastu pidada, võtke ühendust siin,

Kiltu 12. aprill 2012, kl 12.36
To Naine
Mina tahan teha ka nädalase paastu. Alustaksin siis pühapäevast (võib ka laupäev olla), kumb variant sulle sobib?

ruti 12. aprill 2012, kl 19.42
olen neli päeva joonud ainult vett ja mõne kohvi esimesel päeval ja teed,kadunud on üle kolme kilo,aga paha on olla ja iiveldab.Aga mis teha,kaks päeva pean veel vastu ja siis piisab kui porgandi ära söön ,et kilod tagasi jõuavad...Aga kui nägimist ei teeks,siis oleksin nende päevade arvelt veel suurem

Nipitiri25 13. aprill 2012, kl 08.11
Hei!

Kes minuga punti võtaks? Ise olen juba algust teinud ja 6kg läinud. 6kg tahaks veel lahti saada. Jätke oma kontakt, kes nõus olen.

222 13. aprill 2012, kl 17.11
Kuidas ja kui kiiresti need 6 kg läinud on? :) mul oleks vaja viie nädala pärast palju kergem olla :)

maalu 19. juuni 2012, kl 02.18
Ma sooviksin ka kellegagi koos näljutada, kuid tundub, et see teema siin on end ammendanud. Kui siiski juhtub, et mönel on minuga sama möte, siis kirjuta :)

Kiltu 19. juuni 2012, kl 10.18
To maalu
Mina olen nõus ka alustama. Seda siis homsest ja plaan oleks 10 päeva olla vee ja tee paastul.

kahju vaadata 19. juuni 2012, kl 12.19
oeh.. jõudu oma lihaskonna hävitamisel. Aga see on ilmselt lootusetu katse mõistusele kutsuda. Tagajärjed tulevad, kui mitte enne, siis aastate pärast.. aga vaja ruttu ja kiiresti maha võtta, vahet pole, mille arvelt, eksole

Telefon 19. juuni 2012, kl 12.25
Ma teen ka paar kergemat päeva teiega koos. Päris söömata ei kavatse olla, aga lihtsalt söön vähem ja joon rohkem. Nädala pärast algavad päevad ja kuidagi raske on olla alati enne seda, nagu magu ei seediks toitu ära korralikult ja kõht oleks nagu kinni. Vähem söömine on varem aidanud. Kui läheb väga tühjaks, võtan puu- või köögivilja toorelt. Kas teie kavatsete täitsa söömata olla?

pruut 26. juuni 2012, kl 10.04
Mis siis ikka. Minul pulmad tulemas, täpsemalt siis kolme nädala pärast. Alustasin esmaspäeval näljakuuriga, täna teine päev. Söönud eile terve päeva peale 2500ml maasikaid, joonud kolm kohvi ja õhtul peotäie maisikrõpse. Täna maasikaid poole vähem, kaks kohvi sees ja kavatsen iga päevaga vähendada.

Et eks me vaata kuhu jõuan :)

to pruut 26. juuni 2012, kl 10.52
Et kelle pärast sul nüüd peenem vaja välja näha? Enda? Mehe? Sugulaste? Külaliste? Aga ei noo tubli, võta muidugi pulmadeks alla ja pärast pulmi tee mehele super kingitus ja paisu vee topelt suureks- aga ilusad pildid on seinal juu vähemalt.

tjeetlane 26. juuni 2012, kl 16.17
pruut Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis siis ikka. Minul pulmad tulemas, täpsemalt sii
> s kolme nädala pärast. Alustasin esmaspäeval nälja
> kuuriga, täna teine päev. Söönud eile terve päeva
> peale 2500ml maasikaid, joonud kolm kohvi ja õhtul
> peotäie maisikrõpse. Täna maasikaid poole vähem,
> kaks kohvi sees ja kavatsen iga päevaga vähendada.
>
>
> Et eks me vaata kuhu jõuan :)

No kuhu ikka jõutakse madala kaloraazhiga süsivesikuõgimisega - rasvaprotsent kasvab, lihas põleb ...
pekk hakkab ilusti lödisema, mis muud.
Aga ega sa niikuinii usu.
Lase aga edasi.

d 26. juuni 2012, kl 16.21
... ja pulmas oled näljane ja tige ja kukud õgima siis...vaevalt et selle 2 kilo puudumist üldse keegi märkab....noh, ilmselt õnneks ei pea sa nii kaua vastugi oma näljakuuriga!Oled mehele niisugusena ju seni meeldinud!Targem oleks ikka pulmad ära pidada ja siis tervslikut kaalu langetama hakata kui seda vaja on.

D. 07. juuli 2012, kl 18.05
Mul oli endal nii, et paar aastat tagasi juhtus kuidagi suvel, et isu ei olnud, söömisele ei mõelnud, siis olidki päevad söömata. Natuke tegin kodus trenni ka ja need kilod läksid ikka nii ruttu, olin 97kg ja sain suht suvega 74kg peale. Nüüd kaks aastat möödas pole midagi eriti teinud, kaal praegu 76kg. Aga nüüd siis otsustasin jätkata, et vähemalt kuhugi 60-ne kanti jõuda.
Täna juba teine päev läheb nii, et aint hommikust töönud, esimene päev tuli lihtsalt endalegi ootamatult, sõin aint võileiva hommikul ära ja kõik, nüüd teine päev proovisin korrata ja täitsa õnnestub, sõin ainult putru, jõin mahla ning vett. Ja söögile nagu eritigi ei mõtle, kuigi tavaliselt ootan juba järgmist söögikorda, jälgin kella, et millal juba süüa võiks. Vot niii, kasutan siis praegust isuta imeolekut. Aga jhh eks see näljutamine mingil määral kahjulik ka, kokku ma muidugi kukkunud ei ole, aga peale eelmist suurt kaalukaotust tihtipeale nüüd tõustes silmeees must ja õhtuti ei saa vahel üldse midagi süüa kõht hakkab niii valutama, et mitte midagi ei saa suhu panna.

18/169/69 07. mai 2013, kl 15.54
Teema on küll juba aasta aega seisnud, aga tekitasid kadedust teiste positiivsed tulemused. Soovib keegi veel kaasa lüüa ja siin tulemustest teada anda? Ise plaanin süüa hommikuti putru(vahest jääb ära ka) ja 2-3 l vett. Alla sooviks saada 5-12kg.

helyyy 08. jaanuar 2014, kl 20.44
tere!
Minul selline probleem, et tahan kõvasti alla võtta, ja motivatsioon on suur aga ei ole püsivust, nädalakese pean vastu ja siis hakkab jälle sööming!
pealegi on koolis raske ja igapäev on tennid ja energiat on jõle vähe, kuidas saaks näljutada aga niimoodi et energiat jaguks ja enesetunne oleks hea?
oleks vaja kahe kuuga 10kg alla võtta, siis oleks 6okg ja see oleks mu ideaalkaal!
oskate nõu anda?

to helyyy 10. jaanuar 2014, kl 13.58
Kallis Helyyy.
On põhjus, miks inimesed ei võta kahe kuuga 10 kg alla.

Lihtne matemaatika. 1 kg rasva on umbes 8000 kcal.
10 kg rasva 80000 kcal. Sina tarbid päevas umbes 2000 kcal. Ehk sa kaotaksid selle koguse kui sa 40 päeva nälgiksid. Ehk oma kahe kuu aja jooksul sa võiksid igal kolmandal päeval tavaliselt süüa.

Selle asemel, et dieeditada hakka sööma väikese kalorite puudujäägiga ja tee trenni. Tagad ilusa keha pikaks ajaks.

Saa aru näljutavad vaid need, kellel pole ajusid, et internetist otsida kuidas kaalu langetama peaks, sest nii kui sa lõpetad dieedi ja kuidagi moodi suudad vältida tagasi söömist, siis naastes vana toitumise juurde sa võtad kogu selle kaalu tagasi.

Loe siit dieetide halbadest mõjudest
http://www.boxingscene.com/weight-loss/1552.php

Sa tundud noor inimene olevat ja seega selle asemel, et mingeid isehakanud spetsialiste interneti foorumis usaldada, kes arvatavasti on veel pärast aastaid dieeditamist oma kaaluga kimpus, loe internetist kuidas tervislikult kaalu langetada.

Su keha tänab sind selle eest.

exuk 24. jaanuar 2014, kl 17.40
Proovige ülepäevapaastu.Otsige googlest.Palju variatsioone

mina 27. jaanuar 2014, kl 10.44
N. Kirjutas:
-----------------------------------------------------
> Kõik algas sellest, et ma olin 20 kilo ülekaa
> lus, kaaludes oma 177cm juures 87 kilo. Üks tähtis
> inimene ütles mulle väga kehvasti kaalu kohta, pe
> ale mida muutus toit päevapealt mu vaenlaseks. Pra
> eguseks olen 79 kilo peal, eesmärk on veel alla võ
> tta, veel ja veel, kuniks kõik see rasv maha sulab
> . :/
Kelle arust ülekaalus? Maksimum olid sa ülekaalus tervisliku standardi järgi 12 kg. Ja kõik oleneb kehaehitusest ja number ei oma tähtsust. Olen sama pikk ja nö parimatel päevadel kaalusin 74kg, ma nägin nagu skelett välja. 79kg peeti mind 10kg väiksemaks. Arstile püüdsin ka nooremana selgeks teha, et ma olen ülekaalus, aga ta naeris mu välja. Ju siis mul selline kehaehitus. Aga

Kitty 27. jaanuar 2014, kl 17.13
Kas keegi veel soovib seda tegema hakkata? Mina alustasin tänasest igatahes. Olen kaua tahtnud proovida aga igakord jääb tahtejõust puudu. Seekord on mul aga motivatsiooni rohkem.

helin 29. jaanuar 2014, kl 16.51
Läheb kolmas päev stjuardessidieeti. Kadunud on 3,2 kilo. Algkaal oli 90,8. Plaanis jätkata peti-dieediga. Ehk olekski hoopis nälgimine hüppelauaks kaalu langetamisele.

sry 18. jaanuar 2016, kl 15.09
Nonii, on juba aasta 2016, kindlasti on siin naisi, kes siiani selliste asjadega tegelevad. Andke enesest märku!~väga huvitav on lugeda, mida kõike endaga tehakse, et mingit tühimikku enesest täita. Eks ma ise ka parem pole, samasugune loll ja nagu paljudel see kõik sai alguse lihtlabasest dieeditamisest millest kujunes välja haiglane toidupiiramine ja jõusaalis elamine. Nüüd seljataga pooleaastane 'paus', söön haiglaselt palju(õnneks enam ei oksenda)ei tea mida tähedab täiskõhutunne, koguaeg tahan süüa ja olen pea 10 kg raskem kui suve algul. Tänasest alustan TAAS enda vana elustiili, sest olen väsinud enda keha varjamast suurte kampsunite ja pusade taha. Õnneks on talv :D

PS lihtsalt mainin, et mõõdukas paastumine on tervisele kasulik, inimesed söövad liiga palju, tihti ja söögi kombineerimisest ei tea keegi midagi. Laskem seedimisel puhata!

helin 19. jaanuar 2016, kl 14.10
Kaks aastat möödas. Poole aastaga sain 77 kilo peale. See on siiani säilinud. Peaks alustama veel kaalulangetamist. Praegu vaikne aeg sellega tegeleda, pole segavaid faktoreid nagu grillimine jms.
Mõõdukas paastumine on tõesti tervisele kasulik. Kui vaid seda iseloomukest oleks!

sry 20. jaanuar 2016, kl 23.41
Helin, mul on hea meel su üle, et oled langetada ning ka säilitada seda kaalu!
Praegu on jah hea aeg tegeleda sellega, see suurem söömaaeg läbi. Veebruari keskpaigaks tahaks 5 kg praegusest kaalust maha saada(millest vähemalt 2 on water&food weight) läksin see nädal uuesti jõusaali, tänu valusatele lihastele käin vist aeglasemalt kui vanurid jääl :D
Mõtlesin täna, et mahla'paast' oleks päris hea variant. Tahaks paastuda, iseenesest see on kerge aga just alustamine ja sinna 'ma ei taha täna süüa' lainele on raske saada. Muidu ma mahla ei joo, aga viimastel päevadel isutavad väga mõned mahlad, saaks mingigi maitseelamuse kätte ainult mahlasid/vedelikke tarbides ja need ei jää organismi kauaks ka seega ei jää kõhtu üleliigseid jääke ning tulemused kiiremini märgatavad. Mingi energia saaks ka sealt, et natukene end liigutada ka. Kahjuks mahlapressi pole, pean poeomadega leppima. Arvan, et alustan nt pühapäevast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!