Söön peamiselt keedetud peeti ja toorest porgandit. Mõnikord söön ka naerist.
Vahepeal sõin jälle tavaliselt ka, ehk siis pigem tervislikult, aga väga ei jälginud ja ikkagi kõike, mis ette jäi. See oli umbes 1,5 nädalat ja tingitud sellest, et reisisid ja käisin külas. Kaalu ei kaotanud, aga samas ei tulnud ka grammigi juurde. Üritasin oma peas järge pidada sel määral, et väga üle 2000 ei sööks ja sinna sisse mahuks vajadusel ka tükk torti ja rasvane liha ning alkohol.
Arvan, et teha vahepeal nädal aega sellist rangemat dieeti ja siis tavaliselt süüa (ja tavaliselt all mõtlen seda, et söön tervislikult, mitte et õgin rämpsu ja magusat) on täiskasvanud keha puhul okei. Eks ideaal on muidugi see, et söökski terve elu ainult ülitervislikult, aga kellegi elu pole selline väljamõõdetud tiksumine ja miks peakski. Kui kaaluga rahul polda, tuleb midagi ette võtta ja ma küll leian, et whatever works. Mõni teeb veepäevi, mõni 13-päeva dieeti, mõni muudabi fundamentaalselt oma toitumist ja jätab mingi toiduainetegrupi välja. Minu jaoks töötab kõige paremini see, et olen rangel dieedil ja siis vahepeal mõistuse piires patustan. Kuuga olen kaotanud 2,5 kg ja selle sees on ka see nädal-poolteist, kus praktilislt üldse ei jälginud söömist.