Kaaluklubi
500 kalori dieet
ma ise 14. juuli 2009, kl 14.43 |
+ 14. juuli 2009, kl 19.51 |
Viu 15. juuli 2009, kl 15.32 |
Kuulge, selle dieediga kaasneb ka iga nädal vere analüüsi tegemine. Pealegi on selle alguseks tarvilik osta need toiduportsjonid, mis valmiskujul olemas. Paari kuuga 30 kg. kehakaaliu kaotada ei ole mingi probleem. Näljatunnet ei ole ja kaal langeb kolinal.
RAskeim aeg aga on selle kallu juurde jäämine, kui toidupakikesed vöetud.
Mis krd-i pärast te iseseisvalt lollusi tegema hakkate ja eluga riskima.
Kui soov, sii minge ja pidage arstiga nöu ja järgige tema soovitusi.
MAx.aeg selle pakikestega on 3 kuud. Pealegi vöib inimene seda endale korra elus lubada, kui siis kaalu langedes jälle vanasse rööpasse kukud-on see sinu enda tahtejöu ja ajumahu defitsiit ainult.
RAskeim aeg aga on selle kallu juurde jäämine, kui toidupakikesed vöetud.
Mis krd-i pärast te iseseisvalt lollusi tegema hakkate ja eluga riskima.
Kui soov, sii minge ja pidage arstiga nöu ja järgige tema soovitusi.
MAx.aeg selle pakikestega on 3 kuud. Pealegi vöib inimene seda endale korra elus lubada, kui siis kaalu langedes jälle vanasse rööpasse kukud-on see sinu enda tahtejöu ja ajumahu defitsiit ainult.
pakskatsetaja 15. juuli 2009, kl 16.50 |
katariina 15. juuli 2009, kl 17.19 |
tegelikult suvisel ajal ei jää hätta midagi. minu tänane menüü on olnud pool kilo maasikaid, taldrikutäis aurutatud lillkapsast 1 tl võiga, paar tassi kohvi (vähese suhkru ja piimaga) ning 2 klaasi mee-sidrunivett. see on alla 500 kcal ja kõht on täis, veresuhkur normis, niiet silme eest mustaks ei võta. vaatan homme huviga kaalunumbrit;) mõned maasikad söön veel peenralt täna kindlast:)
pakskatsetaja 15. juuli 2009, kl 19.40 |
Mul see teema, et teen sporti. Täna n.t oli eriti karm päev (lihtsalt tahtsin ujumas käia, nii siis järve äärde ja tagasi): jooksin kokku 1,45 h, lisaks ujusin, aga see oli muidugi rahulik sulistamine. Juba sellega põletasin vähemalt 500 kcal ära, aga kui sporti ei tee, eks siis väikse isuga kodanikud muidugi saavad hakkama.
Aga jõudu kõigile, kes siis millist taktikat ka valinud poleks.
Aga jõudu kõigile, kes siis millist taktikat ka valinud poleks.
mis 17. juuli 2009, kl 18.00 |
küsin ka 1 küsimuse 18. juuli 2009, kl 17.55 |
küsijale 18. juuli 2009, kl 19.09 |
500 18. juuli 2009, kl 23.48 |
taime 28. jaanuar 2018, kl 13.01 |
olen aastaid toitunud nii et tarbin alla 1000 k .. mitte sihilikult aga liha suhkur jahu on minul jäänud kõrvale.. pole 6 a kordagi haige olnud.. see jutt et väikeste kaloritega kaasneb hullult haigusi on küll rumal.. muidugi kui inimene on harjunud õgima kõike mis kätte saab on normaalse toitumise juurde liikumine tema jaoks arusaamatu
kaisa5661 26. märts 2018, kl 13.03 | Registreerus: 7 aastat tagasi Postitusi: 6 |
OneTwoslim - http://topleadbit.com/kZYV Kokku kaotasin ma 14 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus