Kaaluklubi
Kaalunagetja Xenical
viimasele 25. september 2012, kl 09.27 |
N30 30. september 2012, kl 09.50 |
jah 30. september 2012, kl 10.13 |
allita 05. oktoober 2012, kl 22.30 |
Ei, mitte väga rasvast sööki, aga häid õlisid ometi.
Näiteks tüüpiline päevamenüü minu päevikust tollest ajast oli:
Hommik: viilutatud tomat ja kurk rännumehel, ilma võita. Kohv. 150 ml täispiima
vahepala: 1 tomat, 1 kurk, soola
lõuna: hautatud kanafilee, hautatud brokkoli. 1 rännumees võiTa. 1 keedumuna.
vahepala: kurki. kohv piimaga, suhkruTa
Õhtu: 200 ml valget veini. Salat - mugulsibul+hiinakapsas+tomat+kollane paprika hakituna, teelusikatäis külmpress oliivõli.
jube rasvane, eks?
Näiteks tüüpiline päevamenüü minu päevikust tollest ajast oli:
Hommik: viilutatud tomat ja kurk rännumehel, ilma võita. Kohv. 150 ml täispiima
vahepala: 1 tomat, 1 kurk, soola
lõuna: hautatud kanafilee, hautatud brokkoli. 1 rännumees võiTa. 1 keedumuna.
vahepala: kurki. kohv piimaga, suhkruTa
Õhtu: 200 ml valget veini. Salat - mugulsibul+hiinakapsas+tomat+kollane paprika hakituna, teelusikatäis külmpress oliivõli.
jube rasvane, eks?
N32 18. oktoober 2012, kl 19.51 |
a 19. oktoober 2012, kl 11.54 |
jänku 25. veebruar 2014, kl 22.59 |
Mann 13. märts 2014, kl 12.04 |
Xenical'i peaks võtma peale igat söögikorda ju. Ehk kui sööte 3-korda päevas, siis peate võtma 3 tabletti ka päevas.
Nende toimeaine on natukene erinev Reduksinile- mis pärsib teie söögiisu ajutegevuses ja füüsiliselt juurde liikudes hakkab ka teie kaalunumber väiksemaks minema. Kui tugitooli sportlane olete, siis ei aita mitte ükski asi nagunii ja loomulikult peab ka natukene jälgima, mida me suhu paneme.
Xenical seevastu aga hoopis n.ö korjab rasva toidust enda molekulide külge ja wc's käies tuleb enamjaost rasv välja.
Aga neid tuleb võtta mitte 1 tbl päevas, vaid 2-3 kindlasti. Hinnaklassi poolest jäävad nad Reduksinidega samasse hinnaklassi.
Kui teil huvi lisainfo kohta, kirjutage mulle, ma ei viitsi siia mingit pikka juttu kirjutada :D
E-postkast: mannmaasikas007@gmail.com
Nende toimeaine on natukene erinev Reduksinile- mis pärsib teie söögiisu ajutegevuses ja füüsiliselt juurde liikudes hakkab ka teie kaalunumber väiksemaks minema. Kui tugitooli sportlane olete, siis ei aita mitte ükski asi nagunii ja loomulikult peab ka natukene jälgima, mida me suhu paneme.
Xenical seevastu aga hoopis n.ö korjab rasva toidust enda molekulide külge ja wc's käies tuleb enamjaost rasv välja.
Aga neid tuleb võtta mitte 1 tbl päevas, vaid 2-3 kindlasti. Hinnaklassi poolest jäävad nad Reduksinidega samasse hinnaklassi.
Kui teil huvi lisainfo kohta, kirjutage mulle, ma ei viitsi siia mingit pikka juttu kirjutada :D
E-postkast: mannmaasikas007@gmail.com
Liisukas 13. märts 2014, kl 23.16 |
katrin 09. november 2015, kl 19.24 |
artist 09. november 2015, kl 20.54 |
Anna Frolova 19. detsember 2017, kl 13.20 | Registreerus: 7 aastat tagasi Postitusi: 5 |
OneTwoslim - http://topleadbit.com/kZYV Kokku kaotasin ma 14 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
paulaarson21 14. juuni 2020, kl 19.11 | Registreerus: 4 aastat tagasi Postitusi: 10 |
Xenical ilman reseptiä - http://ibright.lv/xenicalee.htm Soovitan.
Lisa postitus