Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Vahtrasiirupi dieet vol 2

... 23. aprill 2010, kl 15.10
Tere, tegin siis seda dieeti eemise aasta aprillis ja kadus 6 kilo. Tagasi ei ole tulnud, veel kadudunud 4 kilo. Nüüd alustan jälle esmaspäeval. Täna, homme ja pühap söön juba vähem, et siis valmis olla.
Kellelegi veel huvi?
Kui 3 päeva üle elada, võib teha kasvõi 2 näd

mmm 23. aprill 2010, kl 15.21
Mul läheb täna siirupiga 2 päev. Enne sõin kergemalt ja päev enne vaid puuvilja. Eile õhtul tegin soolvett. Veidi käivad himud peal, aga see on pigem toidusõltuvus kui nälg.

graatsia 23. aprill 2010, kl 16.12
Mul oleks küll huvi. Ma ei ole seda dieeti kunagi väga tõsiselt pidanud, paar korda ainult 1 päev, aga olen asendanud selle siirupiga lihtsalt söögikordi, kas siis lõuna- või õhtusööki. Nii et üritame esmaspäevast.

L 26. aprill 2010, kl 22.55
Mul läheb 3.päev ja tulemuseks -2kg :)

aga 27. aprill 2010, kl 00.13
kas teil ümbermõõdud kehal ka vähenevad?

Mul see kaal ei huvita, tahaks puusadest 3-4 cm alla saada ja reiest 2 cm

k 27. aprill 2010, kl 13.18
ma tegin 7 päeva, algkaal oli 80 ja maha sain 4kg, kuu tagasi tegin, täna kaalusin 80,4,kuigi toitun lahjadest asjadest ja peale 18 ei söö....

L 27. aprill 2010, kl 14.32
On ikka mõõdud ka võetud... mul on homme mõõtmine(siis on 4päeva möödas). Homme annan aru :P
Olen siianii väga rahul, et selle paastu ettevõtsin ... enesetunne aina paraneb (v.a peavalu):P
Kuidas teil läheb? :)

Ursik 27. aprill 2010, kl 15.05
Mul täna esimene päev. Kaal 69,3 kg ja plaan teha 10 päeva. Eelmine kord tegin 7 päeva ja kadus 6 kg, tagasi tuli 4 kg. See kord on mul kergem teha, kuna ei tööta enam restoranis :D Pea juba valutab. Söömatusest vist :S

L 27. aprill 2010, kl 15.50
Rõõm kuulda, et kaaskannatajaid vaikselt koguneb :)
Mul endal käsil 4.päev ja mul õnnestus kuidagi haigeks jääda :( Väike palavik ja jube peavalu :(

Ursik 27. aprill 2010, kl 15.54
aga püüa ja mine näiteks magama. Ma tegin eelmine kord oma töökaaslasega ja ta jäi kolmandal päeval haigeks, see ei pruugigi olla viirus ega kylmetus vaid paastu osa.

L 27. aprill 2010, kl 17.40
Kaua ta haige oli? ... ja palju ta kilosid kaotas? :)

Ps! ega see haigus ei takistagi mul paastu jätkamast :)

... 29. aprill 2010, kl 10.37
Tere. Peavalu on selle ddieedi puhul just positiivne asi, toksiinide väljumise kõrvalmõjud. Asi toimib. See läheb üle.
Minul neljas päev ja kaal all täna hommikuse seisuga 3,3 kg. Mõõtnud pole, pole mõõdulinti. Aga olgem ausad, nahk on juba palju parem. Olen väga happy. Teen edasi järgmise laupäevani.

mann 30. aprill 2010, kl 14.19
Kas te võiksite õelda, et kui palju läheb siirupit siis 2 liitri pudelisse? Ja kui palju siirupit läheb 1,5 l-sse? Ning kui palju sidrunit sinna hulka? Ning kui mul jääb siirup-jook eelmisest päevast alles, siis kus teda säilitada, kas külmikus või toas? Tänan vastuste eest.

E 30. aprill 2010, kl 20.04
Neera joogi valmistamine:

Ühe klaasitäie (250 ml) puhta vee kohta

(20 ml) Madal Bal siirupit,

(20 ml) värskeltpressitud sidrunimahla (umbes pool sidrunit). Ärge kasutage valmis kontsentraate ja mahlu.

lisage maitse järgi Cayenne'i pipart
Samuti on võimalik kohe suurema koguse joogi valmistamine, mida Teil on mugavam terve päeva jooksul tarvitada:

Umbes 2l joogi valmistamiseks, s.t. 6-8 klaasitäit puhastusprogrammiga soovitatud jooki, läheb vaja 140 ml Madal Bal siirupit ja 3-4 sidruni mahla, mida tuleb segada 2 liitri puhta veega, lisage maitse järgi Cayenne'i pipart ja segage kõik. Teie jook terveks päevaks on valmis.

Sidrunimahla kogus joogis peab olema umbes sama suur kui kasutatava siirupi kogus.

Jooki võite juua jahutatult, toatemperatuuril või soojendatult.

... 02. mai 2010, kl 09.52
Täna löpetan. Miinus 6.1 kg. Aga minu eesmärk- nahk super! Järgmine nädal mahl ja püree.
Olen rahul. Teised kõik kadunud?

dubraska 09. mai 2010, kl 20.38
tere!ma alustan homsest kaal on62,5 soov oleks 55 kg .kas on veel liitujaid???

dubraska 09. mai 2010, kl 20.44
tere!ma alustan homsest kaal on62,5 soov oleks 55 kg .kas on veel liitujaid???

L 09. mai 2010, kl 20.58
Jup. Ma alustan ka homme uuesti :)

L 09. mai 2010, kl 23.05
... ja mul on ka eesmärk -8kg :) jõudu meile :)

dubraska 10. mai 2010, kl 07.27
oi kui tore ,et keegi veel liitus minuga.Mul selline väike pabin sees kardaks nagu midagi ,aga ise ei tea ka mida!!Noh edu siis meile;)

Mammu 10. mai 2010, kl 11.44
Tere, alustasin smuti tänasest. Olen varem ka teinud, mulle sobis. Teen 7-10 päeva.
Algkaal 56, soov oleks 50.

Esimest korda 10. mai 2010, kl 12.14
Mul viies päev, täitsa hea on olla kuigi vahepeal oli raske. Esimesed päevad kaasale süüa valmistada ja ise nende lõhnade keskel olla. Nüüd juba harjunud, kuigi enne oli meeletu tung miskit närida. Kilod lähevad see on hea aga pigem teen puhastamise eesmärgil :)

L. 10. mai 2010, kl 15.41
Väga hea tõesti, et alustajaid on veel :)
Mul on seetõttu hea teha, et tööl hetkel ei käi ja süüa ka kellegile tegema ei pea aga samas õppida on palju vaja, loodan, et pea väga hullult valutama ei hakka, sest siis oleks õppimine päris keeruline :P

L. 10. mai 2010, kl 15.43
Kas teil on hommikuti lihtne 1L soolavett juua? :S
Ma vägistasin 0,5L sisse ja sellest ka suurem osa tahtis kohe tagasi välja tulla :S

Mammu 10. mai 2010, kl 19.03
See soolateema väga hull tõesti. Olen teinud nii, et panen poolde klaasi vette selle soolahulga ja joon ära ja peaöe joon kohe liiter vett. Parem.

dubraska 10. mai 2010, kl 20.56
No nii esimene päev peaaegu seljataga.Nälga pole tundnud õnneks,aga nagu miskit oleks puudu olen ju harjunud päevast päeva midagi sööma,ja lastele peab ju ka koguaeg midagi süüa tegema .PEA valutab ja külmavärinad on nagu hakkaks haigeks jääma,loodan et mitte.Ja selle soolaveega on vist natsa jama üle 0,5l ei suuda juua,eks ma homme vaatan kui 0,5l mõjub hommikul siis rohkem ei kavatsegi juua.Ja ma väga loodan ,et me kõik teeme selle lõpuni ja saavutame selle mida lootsime:)

esimest korda 11. mai 2010, kl 12.37
Kuues päev. Nii hea on hommikuti ja ennelõunat olla, et läheks silkaks ringi õues. Aga õhtuti on raske olnud, tunnen kuidas tahan alla anda ja normaalselt sööma hakata, kuidagi jõuetu on ka olla. Aga siis mõtlen et kui juba teha, siis vähemalt nädal ja tubli oleks 10 päeva vastu pidada, sellega motiveerin end ja nii need päevad lähevad.

Mammu 11. mai 2010, kl 12.41
Pean ka ise perele süüa tegema 3 korda päevas, aga pean vastu...
Kaalu kodus pole, kaalun reedel ujulas.
Minul isu ainult magusa järgi:)

Clayre 11. mai 2010, kl 14.43
Jagan siis ka kogemust,et inimesed teadk,et kõik pole nii roosiline. Nimet iga inimese organism on erinev ja reagheerib erinevalt. Minu kogemus selle siirupiga oli üks suur null ja proovisin seda dieeti 2 korda kuna arvasin,et ehk esimest korda läks miskit viltu. Tegin ilusti jooki ja tarbisin ainult seda nagu peab, jõin lahtistavat teed ja soolavett. Ja kui kummaline see ka pole aga 1,5 nädalaga läks mul 500-700g ainult alla. 1,5 nädalat ainult vedeliku peal ja nulli lähedane ehekt on küll natuke jama lugu. Ühesõnaga mulle see ei mõjunud kuigi tegin kõike täpselt nii nagu peab. Aga tore, kui teistel mõjub.

Mammu 11. mai 2010, kl 17.16
eks see individuaalne, sest mul läks eelmine kord 10 päevaga üle 8 kilo...tagasi tuli alguses 1, pärast langes veel 4 kilo
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!