Kaaluklubi
Vahtrasiirupi dieet vol 2
dubraska 11. mai 2010, kl 21.00 |
to Clayre.Äkki sul pole siis nii palju ülekilosid,kui üldse on:) siis räägitakse ka et ei võta alla midagi Ma ei taha kedagi solvata lihtsalt tahaks teada enda rahustuseks kuna mul teise päeva õhtu ja pole midagi veel alla läinud ja mul on mida alla võtta.ülekaalu on 8kg ja see on paras ports pekki kust alla võtta.
L. 12. mai 2010, kl 00.10 |
Mammu 12. mai 2010, kl 14.26 |
dubraska 12. mai 2010, kl 21.39 |
jansa 12. mai 2010, kl 22.48 |
minul ka täna kolmas päev.....kuni tänase päeva lõunani oli kõik ok, hiljem tuli hull nälg peale, jõin siirupit, nälg kadus, aga süüa tahaks ikka.....püüan end taltsutada ja vastu pidada, aga vahepeal tekivad ikka jubedad isud kõige järele.
Täna hommikul proovisin seda soolalahust ka juua, no mulle küll ei mõjunud, proovin homme uuesti.....eriti meeldiv seda muidugi teha küll polnud
Käin aga aina foorumis uusi postitusi uurimas, et motivatsiooni saada ja pühapäevani edukalt vastu pidada, et siis suvele kergema menüüga vastu astuda!!!!! Edu teile kõigile ja peame vastu!!!!!!!!!!!!!!
Täna hommikul proovisin seda soolalahust ka juua, no mulle küll ei mõjunud, proovin homme uuesti.....eriti meeldiv seda muidugi teha küll polnud
Käin aga aina foorumis uusi postitusi uurimas, et motivatsiooni saada ja pühapäevani edukalt vastu pidada, et siis suvele kergema menüüga vastu astuda!!!!! Edu teile kõigile ja peame vastu!!!!!!!!!!!!!!
L. 12. mai 2010, kl 22.59 |
dubraska 13. mai 2010, kl 09.08 |
Minul siis täna neljas päev kaal näitas 61kg seega ainult 1,5kg sain alla ei tea miks mulle nii hästi ei mõju kui teistele.Ei tea kaua vastu pean sellele ,külmavärinad ja peavalud koguaeg ja kasu ei mingit.Teen küll täpselt nagu kirjas isegi soolavett joon hommikuti 1l vägisi ära ja ei möödu 10min.kui pean wc külastama,ja ikka ei mõju äkki panen seda pipart liiga vähe(noaotsatäis 2l kohta) Kui palju teie panete???????????????? Kirjutage kuidas teil läheb palju olete kaalust alla võtnud ja kas on midagi paremaks ka läinud(juuksed,näonahk,küüned)??????????????????.
Mammu 13. mai 2010, kl 12.09 |
Elmira 13. mai 2010, kl 23.18 |
Krispin 14. mai 2010, kl 09.37 |
jansa 14. mai 2010, kl 16.20 |
No mul siis täna viies päev....enesetunne on hea, paaril hommikul proovisin soolvett ka juua, see oli jube ja ei mõjunud kah...mis kõige kurvem, kaal pole üldse alla läinud....kui siin kõik räägivad, et sooled on puhtad ja mürgid väljas, siis mina seda küll öelda ei saa.....püüan need paar päeva kaa ikka ära teha, kuid kaohati tekib küll tunne, et mis puhastuskuur see on, kui mürgid välja ei tule? ja kaalust tahstin samuti natsa alla saada:(:(
Mammu 14. mai 2010, kl 18.20 |
Krispin 14. mai 2010, kl 20.10 |
Krispin 15. mai 2010, kl 14.55 |
sk 15. mai 2010, kl 15.44 |
Eelmine kord paastusin 6 päeva ja kuna olin eelnevalt pikaajaline kohvijooja ja pikaajaliselt palju medikamente võtnud, oli peavalu kuskil 2.-5. päev vähemalt. Ja kohutav!!! (öeldaksegi et teine ja kolmas päev on kõige hullemad). Aga mul on muidu niisama ka pingepeavalud väga tihti. See kord aga neid rohte igapäevaselt enam ei võta ja kohvi jätsin ka 2 nädalat enne paastu ära. Hetkel 6. päev ja peavalu oli ainult 3ndal päeval (siis väga suur). Teised päevad kõik väga ok:) Isegi minul (peaaegu migreenikul). Plaanisin alguses 10 päeva pidada, aga mul seda siirupit niiii palju üle, et vist vähemalt 20ks päevaks jätkuks:S Samas tahaks jubedalt süüa ja käin iga päev toidupoodides sööke vaatamas ja siin foorumis kööginurgas uudistamas:(
dubraska 18. mai 2010, kl 08.10 |
TERE!Ma vaatan et vahepeal on veel siin paar inimest liitunud ja ma pole ainuke nagu näha kellele see eriti ei mõju.Ma jätsin pooleni kuna peavalud ja külmavärinad olid jubedad ja kaal ka langes 4 päevaga ainult -1kg mõtetu ju!!Ma helistasin ja uurisin ,et huvitav miks mul kaal ei lange nagu teistel et milles siis asi on mul ju on kust alla võtta ülekaalu ju 8kg nad vastasid ,et ju mul pole ülekaal sellest tingitud(noh mürkidest ja jääkainetest mis kehas on).Huvitav jutt millest siis veel saab ülekaalu olla??????????????Või mis teie arvate,kuidas teil siis läheb kas olete lõpuni teinud kes minuga algusest alustasid,olete kaalust alla ka võtnud veel???Mul on veel pool pudelit seda siirupit veel alles kahju ära ka visata,ei tea kas uuesti alustada noh kaalust nagunii alla ei saa aga kasvõi natuke siis organismi puhastada:)Kirjutage kuidas teil siis läheb ja mis te arvate mu jutust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oobats 18. mai 2010, kl 15.14 |
Minul sai nädal tagasi läbi 14päevane paast, teist korda:) Paremat aega elus ei ole...va. külm, aga selle peletamiseks istusin õhtuti kamina ees. Mul polnud kaalulangetamine küll eesmärk, aga selle 14 päevaga kadus imelikul moel 9 kilo. Mina endal paastu ajal peavalusid ei täheldanud, samuti kadusid ära hommikused seljavalud. Kõige ebameeldivam oli ehk lõpupoole ebameeldiv valge keel, aga seegi on nüüdseks ilus roosa.
Netis ringi tuhnides avastasin, et kui paastu juba alustada, siis tuleks ikka ennast liigutada ka. Mitte aeroobikat vihtuda, vaid tavaline jalutuskäik hoiab ka vereringe korras ja annab südamele tööd, muidu võib juhtuda, et hiljem hakkavad käed/jalad tihti surisema...
Veel, et mitte nahk väga kuivama ei kipuks, tarvitasin kalaõli kapsleid (teen ka edaspidi).
Netis ringi tuhnides avastasin, et kui paastu juba alustada, siis tuleks ikka ennast liigutada ka. Mitte aeroobikat vihtuda, vaid tavaline jalutuskäik hoiab ka vereringe korras ja annab südamele tööd, muidu võib juhtuda, et hiljem hakkavad käed/jalad tihti surisema...
Veel, et mitte nahk väga kuivama ei kipuks, tarvitasin kalaõli kapsleid (teen ka edaspidi).
üritan 19. mai 2010, kl 14.06 |
Inga 19. mai 2010, kl 23.11 |
üritan 20. mai 2010, kl 08.26 |
Inga 20. mai 2010, kl 16.19 |
üritan 20. mai 2010, kl 19.30 |
Inga 20. mai 2010, kl 19.49 |
üritan 20. mai 2010, kl 21.05 |
:) 21. mai 2010, kl 15.58 |
Irene 21. mai 2010, kl 17.27 |
üritan 23. mai 2010, kl 20.43 |
jaana 25. aprill 2011, kl 12.01 |
meriliis 27. mai 2011, kl 21.01 |