Kuidas läinud on?
Minu jäi see küll pooleli kuid olen siiski tubli olnu, kaalu ma hetkel ei tea, sest loobusin igapäevasest kaalumisest, homme arvatavasti kaalun, kokku igatahes on juba -3kg. juures, mis on 1,5 nädala kohta ilma dieedita ju super ;)
Päevas s66n 2-3 korda. Puuvilju on men88s ohtralt, selle t6ttu on kadunud ka magusa isu, mis minu puhul on üllatav, olen magusa s6ltlane lausa, enne v6isin paki komme naha vahele ampsata nii et silm ka ei pilgu, enam ei ole isugi!
Leius: Ka olen/olin suur jäätise s6ber, katsun unustada n88d extra rammusaid koore jäätiseid mille asemel ampsan maitsva mahlapulja:p 0g rasva ja vaid 75kcal
Saia asendasin täistere seemne sia vastu, vähem kaloreid ja palju tervislikum. Täna avastasin enda jaoks ka näkileivad, ostsin sinna peale veel ligth juustu ja väherasvast sinki, tomati viil ka ja pidulik võiku ongi valmis.
Eelmisel nädalal alustasin siis, reeglid:
1. Peale 18.00 ei s66 - algul oli raske, v2ga raske sest õhtul oli ikka kohutav nälg kallal, kui see läks talumatuks sõin puuvilja, n88d olen juba harjunud, hirmsat nälga enam ei tunne
2.Rohkem liikumist, vähem lebotamist!!!!
3.Harjutuste tegemine- see nii libedalt ei ole läinud, kuid miskit minimaalselt.
Hetkel ei tule rohkem miskit tarka meelde mida v6iks teiega jagada.
Palju palju edu!