Ise ma vist päris 100% selle stiili järgija pole.
Kuid minule jäi see külge peale proteiinidieeti.
Mingi hetk tekkis suuremat sorti ülekaal ja siis sai treeningule( tavaline pika maa kõndimine) toetuseks söödud pmst. sama kraami , mis siin välja toodud.Kuid portsud olid väiksemad ja ei kombineerinud ka eriti( aastaga kadus märkamatult 25 kg).
Nüüdseks 2 aastat sai söödud jälle kõike, mis hing ihkas ka. igasugu väärasid süsikaid. Ja just nüüd talveperioodil tundsid ülisuurt väsimust ja energiapuudust. Ei saanud tükimat aega aru, mis viga.
Kuna 2 aastane looderdus ja +10 kg hakkas tundma andma, siis alustan uuesti. Kolm päeva pole tarbinud enam ühtki rämpssüsikat ning energiat kohe rohkem, pea klaarim ja selline mõnus puhanud tunne on.
Tundub, et mulle tõesti süsikad on pigem koormaks kui rõõmuallikaks.
Esialgu ma küll päris õiget toitumist pole teinud veel. Hetkel leotatud tatar, hapukoor ja keedumuna. Eks näis mis edaspidi endale kokku klopsin menüüsse.
Kuid eelmisest korrast said mu lemmikuteks igasugu imelikud salatid. Suvel eriliselt hea veel neid süüa.
Näiteks lehtsalat, värske kurk, erivärvi parikad, tomat,keedetud munad ja keedetud kanafilee tükid. Ohtralt pipart ja siis läbi raputada see krempel potis ja lasta veidi seista kuni mahlad laagerduvad.Sama salatit vahel segasin kodujuustuga ja hapukoorega.
Samuti maitses mulle tuunikalasalat herneste ja keedumunaga. Sinna lisasin ikka süüdimatult hapukoort ka.
Samuti sai proovitud suitsetatud hõbeheik, riivitud porgand, keedumuna +lehtsalat või hiinakapsas kompinatsiooni. Päris maitsev oli, kuid porgandit sai liiga palju.
Üldiselt minu lemmikud kõik juustuteemad, võikski ainult juustust toituda.
Nagu eelpoolgi kirjas, polnud mu kominatsioonid ideaalsed LCHF omad, kuid mulle toimisid. Äkki ka seetõttu, et ma ei ole magusamaias.Ainus nõrkus on punane kuiv vein koos valgehallitusjuustuga:)Ning leivast saiast puudust ei tunne, ja juba eelmisest toitumisperioodist alates kadus harjumus kartulit ja makaronitooteid süüa.
Eks sellel aastal siis vast tulevad uued kombinatsioonid toitumiseks. Just sellised , mis mulle hetkel tunduvad mõnusad:)
Edu kõikidele.