Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Green Coffee

ei tea 15. august 2013, kl 20.59
olen proovinud juba terve aasta alla võtta. aga ei suuda. kaal ikka sama, isegi natuke rohkem. suudan maks. nädala normaalselt toituda ja kilo alla võtta, aga toitumisharjumisi ei suuda muuta ja see kõik tuleb juurde. vahel selline tunne et annaks lihtsalt alla, olen paks edasi. ja siis söön seda mida tahan ja võtan juurde, aga kui kuskil näed ikka väga saledaid ja ilusaid inimesi, siis hakkab jälle pihta. ja nii iga kord.
vahepeal ei tule lihtsalt alla, mis sest et ma teen väga palju trenni ja üritan õigesti süüa. on mõtteid? oleks vaja kaotada 5-10 kilo.

mul on teile koige tohusam kohnumise roht pakkuda 16. august 2013, kl 00.27
Vaata, mis sa suhu topid!

Kat 16. august 2013, kl 21.38
Ok,,,Mõtlesin,et ei hakka kirjutama,,aga usun,et siin on teisigi minusuguseid,,Story siis järgmine,,Minu eluviis oli selline,,,,hommikul kohvi ja söök,,,tavaliselt eelmise päeva soojendatud eine,,,Noh,,lõuna ajal tass kohvi,,,Ja kui siis õhtul pugima hakkasin-põhimõtteliselt sõin lõuna ja õhtusöögi korraga,,,Ja kella 21-ne juustusai vorstiga,,vahest veel mitu,,oi need olid teleka taga head...Ja siis,,tuli külla vend,kes oli minust suurem,,ja keda ma ei olnud näinud 2 kuud,,ja,,ma lausa küsisin,et kas tal on midagi viga,,,Ta oli 20 kg maha võtnud,,,Ja nüüd siis asja juurde..Ma ei ole küll selle 3 nädala jooksul kaalunud,,aga riietest on tunda,,,et midagi kaob,,,Nimelt,,,jätsin järgi pugimise,,ja peamine reegel-PÄRAST KELLA 6 EI SÖÖ...kui,,siis ainult puu ja köögivilja,,,Kuna mu töö on suures osas füüsiline,,siis õnneks vähese liikuvuse üle ma kurtma ei pea,,Nipp,kuidas pugimisest lahti saada-võtsin väiksema taldriku..Ja kui nüüd rohelise kohvi juurde minna,,siis tellisin ise ka,,mitte küll kapsleid,,vaid kohvioad,,jahvatan ära,,ja joon,,,eks paistab,,,,Kui ei mõju,,pole hullu,,,,Nii et edu...

Kat 18. august 2013, kl 14.40
Nii,,lisan siia juurde neile,kel mõttes rohelisi kohviube osta....Vaadake ette-võite oma kohvimasinast ilma jääda,,,Nende jahvatamisel jääb mulje,nagu oleks kruusakivid masinas,,,,Igatahes..peeneks ma neid ei saanud,,ja kohvimasina huvides jätsin pooleli,,,Ja oad "lõhnavad" silo järgi,,,,

aaa 20. august 2013, kl 15.10
huvitav, kas keegi on nende kapslite sisu ka lasknud kontrollida.mina küll ei julgeks selliseid asju tarbida
.

annika rüngas 24. august 2013, kl 23.51
mina kasutan neid ja kui aus olla ei saa mina kyll aru et ma kõhnem oleksin.söön ka nagu ikka ja kurgu valu tuleb vahel õhtuti enne magama minekut jne...nii et ma küll pole lõpetanud nende võtmist aga pool kuud olen kasutanud ja kaalule pole hypanud aga mina muidu kyll aru ei saa eriti et midagi oleks muutunud.nii et mida arvata kas raha väljapressimine või on tõepõi ka igatahes ma ei usu et minu puhul see kehtiks ehk mõnel aga kyll....

li 28. august 2013, kl 13.32
Mul isa tellis endale.Loll on!
Pidid kolme tööpäeva jooksul koju tooma. Täna neljas päev.
Kas on võimalik neist loobuda?

Positiivne 28. august 2013, kl 14.56
Ka mina lasin omale n-ö "pähe määrida" Naturelab'i green coffee bean+ tabletid, ja võin öelda, et kui ise usud, et see mõjub siis mõjub ka, olen nädalakese võtnud neid tablette ja olen kaotanud 4 kilo tegemata trenni või muutmata oma toitumisharjumusi! Kes ongi negatiivne, ja ei usu et sellised asjad toimivad, siis ei toimigi need. Mina julgen küll soovitada inimestele neid kapsleid! :)

To kat ! 05. september 2013, kl 16.38
kus kohast sa neid kohviubasid tellisid ? :) sooviks ka tellida neid aga ei leia kusagilt :S

eha 07. september 2013, kl 08.23
mina võtsin kaalust alla 13 kg 1 kuuga,aga puhtalt oma tahtejõu ja liigutamistega.mingitesse tablettidesse lihtsalt ei usu ja ajalugu näitab ,et õigesti teen.

ka pettunu 12. september 2013, kl 11.15
Tellisin mate poest,soodushind,kohe tundsin,et see on see õige abimees(lugedes sama poe lehelt dr.oz`i katsetulemusi)Eile tegin kapsli lahti ja...Kas on võimalik,et roheline uba on ABSOLUUTSELT lõhnatu ja ABSOLUUTSELT maitsetu ja veel lumivalge!?Palun,kellel on kasutusel kas tablette või kapsleid,uurige nende sisu ja maitset ning andke teada siia postitusse.Tõesti tahaks teada.LIKEMed.com lehel on kirjas,et enamus toodetest on jama,aga kui saaks kätte selle õige...Lootus sureb ju viimasena...Teie,kes tahate moraali lugeda,kasutage aega kasulikumalt,seda oleme lugenud küllalt.

arvaja 12. september 2013, kl 19.20
Kus te üldse teate, et purgis on 50 õige koostisega tabletti. Purki võib mida iganes panna, silt peale ja otsi ainult ullikesi. Kui midagi sellist osta, siis vast ikka apteegist. Igatahes, küsides Selveri apteegist, pole nad sellistest toidulisanditest midagi kuulnud. Igat asja ei maksa ka sisse ajada.

päike 13. september 2013, kl 16.53
nii palju negatiivset infot. Ostsin ka neid kapsleid ja vaatame. alles alguses. SÖögi isu küll kadund.Eks kirjutan kui kuu läbi.

päike 18. september 2013, kl 07.34
sai nädal täis ja kaal pole küll kuhugi poole liikund.Eks vaatame edasi.

Kat 19. september 2013, kl 20.31
Tellisin ka www.mate.ee poest...

Kat 19. september 2013, kl 20.32
Sorry,,MatePood.ee..sealt tellisin postiga..

ullus 29. september 2013, kl 23.29
olen kuulnud,et õigeid asju vahetatakse, õige sisu meieni ei jõuagi, segataksegi miski klaasikillupuru miski valge pulbriga ja me usume,et green coffe, või kui see dr.Oz mulle isiklikult saadab need, siis usun,et kapsli sisu on õige, see siin liikuv kama ei ole küll õige... laske laboris kontrollida!

ka pettunu 02. oktoober 2013, kl 09.40
saatsin üleeile Mate poodi pärimise selle kapsli sisu kohta,tänase seisuga on postkastis teade,et oodaku ma vastust.Eks annan teilegi teada,ehkki keegi ei ole minu palumise peale anda teada oma kapsli või tableti sisust reageerinud.Kas on tõesti nii raske või puudub tõesti mingigi huvi,mida krõbistate?Head isu siis!

Toidulisandi kasutaja 03. oktoober 2013, kl 10.03
Kas proovida või mitte?

Dr OZ soovitab oma saates ja leidsin Eestis ka müüa,
http://pood.mybody.ee/self-omninutrition-green-coffee-extract-rohelise-kohvioa-ekstrakt.html

Dr Oz jutt sellest Green Coffee Bean ist, mida nüüd promotakse
http://www.doctoroz.com/videos/green-coffee-bean-extract-fat-burner-or-fraud-pt-1

zxc 10. oktoober 2013, kl 16.48
ka pettunu Kirjutas:
-----
MIS SEAL KAPSLI SEES OLI?
--------------------------------------------------
> saatsin üleeile Mate poodi pärimise selle kapsli s
> isu kohta,tänase seisuga on postkastis teade,et oo
> daku ma vastust.Eks annan teilegi teada,ehkki keeg
> i ei ole minu palumise peale anda teada oma kapsli
> või tableti sisust reageerinud.Kas on tõesti nii
> raske või puudub tõesti mingigi huvi,mida krõbista
> te?Head isu siis!

nelli 14. oktoober 2013, kl 19.16
Võtsin ka 1 kuu. Kaal ei tõusnud ega langenud, Järjekordne mõttetus.

Margit 14. oktoober 2013, kl 22.07
Ostsin apteegist toidulisandi Pure Green Coffee Extract 400 mg per 2 tablets, karbis 60 tabletti,kofeiinivaba, hind 27.70 €. Manualis pole kaalualandust kirjas, antioksüdant, aitab võidelda vabade radikaalide kahjustava toimega.

Kas keegi on seda katsetanud? Alustan homme. Kui võtab ära liigse sõõgiisu, siis annan teada kuu aja pärast.

ulvi 14. oktoober 2013, kl 22.52
müüakse ka rohelisi kohviube-nendest saab teha ise kohvi ja peaks sama tõhus olema..
kas on kellelgi kogemusi?

Kati 16. oktoober 2013, kl 16.22
Mul on üks liigne kinnine purk. Kui keegi tahab proovida, siis panen teele. Hinnaks 20 EUR. Kirjuta katikaru68@hotmail.com

helen 18. oktoober 2013, kl 07.17
Tegin kapsli lahti ja oli pruun sisu, lõhn oli ka silo sarnane.Hakkasin seda nüüd võtma vaatame mis saab.

jammi 27. oktoober 2013, kl 19.31
Ostsin, proovisin ja kahe nädala pärast jätsin pooleli ning ülejäänud kapslid rändasid prügikasti. Kahe nädalaga võtsin juurde 3,8(!)kilo, mitte maha. Keha oli turses, vedelik peetus ja olin nagu paistes pall. Ei iial enam mingeid "imerohtusid", sest kunagi ei tea ju kuidas kellegi organismile miski mõjub. Nüüdseks olen nädalaga liigse vedeliku kehast välja saanud, aga kaks kilo on ikkagi kaalu juurde tulnud selle kapslivõtmisega.

keegi 30. oktoober 2013, kl 13.41
mul samuti tuli paar kilo juurde ja viskasin need tabletid minema.tuleb välja ,et need tabletid võtavad juurde mitte maha.

kuu 31. oktoober 2013, kl 13.42
kuidas te ometi aru ei saa, et kõik on mõtlemises kinni. kui sisendad endale, et see on jama, sealt tuleb ainult jama, ennem võtan juurde, kui alla, siis seda saadki- nii lihtne see on.
Ma olen paaril korral ka tablettidega just kaalust kaotanud ja mingil juhul ei kavatse nimesid nimetada. ei tee reklaami. Ühel juhul võtsin nädala ajaga alla 8-9 kg, mis ei tulnud ka tagasi. Seega asi on sinu enda peas kinni. Mõtle ometi positiivsemalt. Ahjah, ostsin ka mingis meeldesegaduses need tabletid ja seda lugedes siin ütlen, et mina võtan nendega alla 10 kg! Päikest!

Ain 25. november 2013, kl 02.30
Palju sulle makstakse "imetablettide" kiidusõnade eest ? :D
kuu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kuidas te ometi aru ei saa, et kõik on mõtlemises
> kinni. kui sisendad endale, et see on jama, sealt
> tuleb ainult jama, ennem võtan juurde, kui alla, s
> iis seda saadki- nii lihtne see on.
> Ma olen paa
> ril korral ka tablettidega just kaalust kaotanud j
> a mingil juhul ei kavatse nimesid nimetada. ei tee
> reklaami. Ühel juhul võtsin nädala ajaga alla 8-9
> kg, mis ei tulnud ka tagasi. Seega asi on sinu en
> da peas kinni. Mõtle ometi positiivsemalt. Ahjah,
> ostsin ka mingis meeldesegaduses need tabletid ja
> seda lugedes siin ütlen, et mina võtan nendega all
> a 10 kg! Päikest!

Green coffee. 11. jaanuar 2014, kl 02.44
To: Otuke
Mina lasin ka endale Naturelab'i rohelise kohvioa tabletid "pähe määrida". Kui olin neid umbes 2 nädalat võtnud, siis avastasin, et ei tahagi väga magusat. 5 kuuga võtsin alla 6 kg. Pühade ja puhkusega tuli muidugi paar kilo tagasi.
Varasemalt olen proovinud vaarika ketooni tablette mis tekitasid mulle ainult vastikuid gaase :S
Ka apteegist olen ostnud igasuguseid ananassi tablette ja figura-teed jms... Miski pole aidanud.
Minu puhul olid need kohvioad esimesed toidulisandid mis tegelikult ka toimisid.
Soovitasin sõbrannale ka. Eks mõne nädala pärast ole näha/kuulda, kuidas temale mõjuvad :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!