Ok,,,Mõtlesin,et ei hakka kirjutama,,aga usun,et siin on teisigi minusuguseid,,Story siis järgmine,,Minu eluviis oli selline,,,,hommikul kohvi ja söök,,,tavaliselt eelmise päeva soojendatud eine,,,Noh,,lõuna ajal tass kohvi,,,Ja kui siis õhtul pugima hakkasin-põhimõtteliselt sõin lõuna ja õhtusöögi korraga,,,Ja kella 21-ne juustusai vorstiga,,vahest veel mitu,,oi need olid teleka taga head...Ja siis,,tuli külla vend,kes oli minust suurem,,ja keda ma ei olnud näinud 2 kuud,,ja,,ma lausa küsisin,et kas tal on midagi viga,,,Ta oli 20 kg maha võtnud,,,Ja nüüd siis asja juurde..Ma ei ole küll selle 3 nädala jooksul kaalunud,,aga riietest on tunda,,,et midagi kaob,,,Nimelt,,,jätsin järgi pugimise,,ja peamine reegel-PÄRAST KELLA 6 EI SÖÖ...kui,,siis ainult puu ja köögivilja,,,Kuna mu töö on suures osas füüsiline,,siis õnneks vähese liikuvuse üle ma kurtma ei pea,,Nipp,kuidas pugimisest lahti saada-võtsin väiksema taldriku..Ja kui nüüd rohelise kohvi juurde minna,,siis tellisin ise ka,,mitte küll kapsleid,,vaid kohvioad,,jahvatan ära,,ja joon,,,eks paistab,,,,Kui ei mõju,,pole hullu,,,,Nii et edu...