Kaaluklubi
tatradieet
krissu 23. juuli 2013, kl 19.35 |
Küsimus siis kes on proovinud järgi tatradieedi.Kas on olnud ka mingit tulemust.
Ise alustasin täna siis tatradieediga.Jube vastik on küll see tatar ainult paar lusikat läheb alla-Aga samas sellest paarist lusikast on juba kõht täis.
Jagage siis palun oma kogemusi kes on pidanud ja kui hästi on läinud.
Ise alustasin täna siis tatradieediga.Jube vastik on küll see tatar ainult paar lusikat läheb alla-Aga samas sellest paarist lusikast on juba kõht täis.
Jagage siis palun oma kogemusi kes on pidanud ja kui hästi on läinud.
kassu 23. juuli 2013, kl 19.52 |
irw 23. juuli 2013, kl 20.30 |
kust tuleb nii rumalaid :( no mida dieeti süüa ühte asja ja kõik ülejäänud vajadused jäävad organismil rahuldamata? süüa tuleb mitmekülgselt, aga vähem kui kulutad. ehk siis liikuda, liikuda, liikuda. ja ära unustada igasugu karastusjoogid, kerged alkoholijoogid, sai-saiakesed, krõpsud, friikad ja burksid ja pitsad. juurvili ja puuvili ja tavaline kodutoit. ja mitte liiga palju, süüa aeglaselt ja mitte teha midagi muud samal ajal. näiteks telekat vaadata. vaid nautida siis seda sööki. ja kilod kukuvad kolisedes.
irw 23. juuli 2013, kl 20.30 |
krissu 23. juuli 2013, kl 20.47 |
mahlamusi 24. juuli 2013, kl 18.39 |
no fakt on see et kaal alngeb, kuid ära üle 10 päeva tee...ega polegi mõtet siin küsida. Olen ka siin ise tetud teemadel infot palunud, aga siin liiga palju neid kes naudivad teiste teemade solkijaid, seega ega sul jah pole mõtet siin oodata vastuseid neilt kes seda teinud on. Enamus ju siiski siin foorumis ei käigi. Soovitan sul järgi proovida, mis muud....alla saad, see on fakt, eks siis näed ise kui palju. see ju ikkagi individuaalne, kuid samas kui see tatar sulle ei maitse, siis leia midagi muud enda jaoks. Mina näiteks tegin mahlapaastu, 1 nädal, sain 3 kilost lahti.Ülekaalu oli väga vähe, nii et see minu puhul väga hea tulemus
nu 25. juuli 2013, kl 07.51 |
mahlamusi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no fakt on see et kaal alngeb, kuid ära üle 10 päe
> va tee...ega polegi mõtet siin küsida. Olen ka sii
> n ise tetud teemadel infot palunud, aga siin liiga
> palju neid kes naudivad teiste teemade solkijaid,
> seega ega sul jah pole mõtet siin oodata vastusei
> d neilt kes seda teinud on. Enamus ju siiski siin
> foorumis ei käigi. Soovitan sul järgi proovida, mi
> s muud....alla saad, see on fakt, eks siis näed is
> e kui palju. see ju ikkagi individuaalne, kuid sam
> as kui see tatar sulle ei maitse, siis leia midagi
> muud enda jaoks. Mina näiteks tegin mahlapaastu,
> 1 nädal, sain 3 kilost lahti.Ülekaalu oli väga väh
> e, nii et see minu puhul väga hea tulemus
on jama jah, kui oodatakse vastuseid vaid neilt, kes takka kiidaksid.No ntx tähendab "nädala ajaga 3kg kaotamine" seda, et tühjenes soolestik ja organism kaotas vett.Pikem mahlapaast tähendaks juba lihasepõletust, nagu ka pikem tatradieet.
Miks ei taha inimesed vabaneda liigsest rasvast, eelistades lihasepõletust, sellest ei saa jälle mina aru ...
-------------------------------------------------------
> no fakt on see et kaal alngeb, kuid ära üle 10 päe
> va tee...ega polegi mõtet siin küsida. Olen ka sii
> n ise tetud teemadel infot palunud, aga siin liiga
> palju neid kes naudivad teiste teemade solkijaid,
> seega ega sul jah pole mõtet siin oodata vastusei
> d neilt kes seda teinud on. Enamus ju siiski siin
> foorumis ei käigi. Soovitan sul järgi proovida, mi
> s muud....alla saad, see on fakt, eks siis näed is
> e kui palju. see ju ikkagi individuaalne, kuid sam
> as kui see tatar sulle ei maitse, siis leia midagi
> muud enda jaoks. Mina näiteks tegin mahlapaastu,
> 1 nädal, sain 3 kilost lahti.Ülekaalu oli väga väh
> e, nii et see minu puhul väga hea tulemus
on jama jah, kui oodatakse vastuseid vaid neilt, kes takka kiidaksid.No ntx tähendab "nädala ajaga 3kg kaotamine" seda, et tühjenes soolestik ja organism kaotas vett.Pikem mahlapaast tähendaks juba lihasepõletust, nagu ka pikem tatradieet.
Miks ei taha inimesed vabaneda liigsest rasvast, eelistades lihasepõletust, sellest ei saa jälle mina aru ...
Liis84 19. august 2013, kl 08.24 |
Tere!
Tegin aasta alguses tatrapäevi: 4 päeva tatar keefir ja punapeet, siis puhkus ja muud aedviljad ja kanaliha, edasi jätkasin jälle tatra, keefiri, punapeedi ja ka piima tarbisin. Kuna eesmärgiks oli keha puhastamine ja ka kaalulangetamine, otsustasin juurde võtta Elevit rasedavitamiine, kuna need varustavad keha tõesti vajaminevate ainetega. Enesetunne oli super, nälga ei tundnud- maha võtsin 14 kg. Jaanuar oli puhtalt selles rütmis, veebruar natuke vähem. Tänaseks on tagasi tulnud 3 kg, sest suvel võtsin aja maha. Täna on esimene päev, kui alustan taas tatraga majandamist :)
Tegin aasta alguses tatrapäevi: 4 päeva tatar keefir ja punapeet, siis puhkus ja muud aedviljad ja kanaliha, edasi jätkasin jälle tatra, keefiri, punapeedi ja ka piima tarbisin. Kuna eesmärgiks oli keha puhastamine ja ka kaalulangetamine, otsustasin juurde võtta Elevit rasedavitamiine, kuna need varustavad keha tõesti vajaminevate ainetega. Enesetunne oli super, nälga ei tundnud- maha võtsin 14 kg. Jaanuar oli puhtalt selles rütmis, veebruar natuke vähem. Tänaseks on tagasi tulnud 3 kg, sest suvel võtsin aja maha. Täna on esimene päev, kui alustan taas tatraga majandamist :)
tatar 19. august 2013, kl 09.46 |
Soovitan vanemaid postitusi selle kohta lugeda, ega siit normaalset vastust viimasel ajal enam ei saa jah.
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?63,11456695,page=
Ja loe see ka läbi ja proovi selle järgi teha:
http://dieedimaailm.blogspot.com/2009/05/tatradieet.html
Soovin jõudu ja tahtekindlust. :)
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?63,11456695,page=
Ja loe see ka läbi ja proovi selle järgi teha:
http://dieedimaailm.blogspot.com/2009/05/tatradieet.html
Soovin jõudu ja tahtekindlust. :)
Kat 20. august 2013, kl 09.21 |
FS 21. august 2013, kl 23.25 |
Ma ei tea, kas sa pead ka teema solkimiseks, aga see dieet on tõesti idiootsus, sorri noh :) Võtad nädalase enesepiitsutamisega 3 kilo alla ja pärast 5 juurde. Enamik neist dieeditamistest ju nii lõpeb. Tatar on kasulik jah, aga seda siiski tasakaalustatud toitumise OSANA, mitte nii, et ajad päev otsa ainult tatart näost sisse. Ja üleüldse on ju võimalik toituda vägagi maitsvalt ja nautida toitu nii, et kõht on kogu aeg täis - ja samal ajal kaalu langetada. Kogu see tarkus on nii raamatutes kui netis olemas ja korduvalt läbi nämmutatud, nii et kui sa ei leia, siis on viga ainult laiskuses. Ja kui sa väidad eespool, et tead tervisliku toitumise tõdesid niigi, siis tekib küsimus, miks sa neid siis ei rakenda, vaid ajad mingit dieeti-juttu?
Maria 23. november 2013, kl 21.55 |
m 25. november 2013, kl 15.00 |
Ma ei tea, kuidas te need 7 päeva küll olete vastu pidanud.Õudne näljatunne kogu aeg ja tööajal ei saa ju suvalisel momendil tatart sisse vohmida.Püüan vett juua, aga see ajab jälle wc-sse. Kodus ilmnevad ju veel suuremad kiusatused, kui teised hakkavad head-paremat sööma.Oleks niiväga vaja kaalust alla saada, aga vaim on kohutavalt nõrk.Peaks vähemalt paar päevagi vastu selle tatraga, oleks ka lootust, et riided lähevad lõdvemalt selga.Mis peaks tegema, et kogu aeg söögist ei mõtleks?
klo c 25. november 2013, kl 17.09 |
tatrakest 13. detsember 2013, kl 10.19 |
me ei tee küll otseselt tatradieeti aga kasutan seda kaalulangetamiseks küll
mina ei keeda tatart, vaid panen õhtul kuuma vee peale. hommikuks on sõmer puder valma.
kasutan ilma röstimata tatart, seda mis ökopoodides müüakse.
söön seda hommikuks, enne veel värsket alla (kurki, tomatit ja idusi) ja pool kausikest tatart peale. ja alles pärastlõunal tunnen nälga
jätsin ära kohvi, suhkru ja enam-vähem kõik teravilja
ja vett muidugi 3-4 l vett päevas
mina ei keeda tatart, vaid panen õhtul kuuma vee peale. hommikuks on sõmer puder valma.
kasutan ilma röstimata tatart, seda mis ökopoodides müüakse.
söön seda hommikuks, enne veel värsket alla (kurki, tomatit ja idusi) ja pool kausikest tatart peale. ja alles pärastlõunal tunnen nälga
jätsin ära kohvi, suhkru ja enam-vähem kõik teravilja
ja vett muidugi 3-4 l vett päevas
lisaks 14. detsember 2013, kl 20.13 |
lisan veel, et tatart tuleb enne leotamist kindlasti pesta, tatar on kohutavalt must.
tomat sobib hästi juurde, samuti kodujuust ja maitseaineks kas ürdisool või kartulimaitseaine.
mina paneks siiski mingi lihaolluse ka juurde, mingi väiksem kotlet näiteks. ja salatit võib loomulikult ka rohkem panna, mitte ainult tomatit. selline hunnik peaks küll pooleks päevaks kõhu täis tegema.
tomat sobib hästi juurde, samuti kodujuust ja maitseaineks kas ürdisool või kartulimaitseaine.
mina paneks siiski mingi lihaolluse ka juurde, mingi väiksem kotlet näiteks. ja salatit võib loomulikult ka rohkem panna, mitte ainult tomatit. selline hunnik peaks küll pooleks päevaks kõhu täis tegema.
erca 15. detsember 2013, kl 10.23 |
Mina teen seda tatradieeti praegu, kolmas päev käsil. Ja ei mingit tomatit ega salatilehte ega jumal teab veel mida ma sinna kõrvale ei söö, ainult tass keefiri joon. Nii on ka ju retseptis kirjas, et puhas tatar ja keefir,pluss siis puuviljad v.a. banaanid ja viinamarjad. Võib veel juua rohelist teed ja ilma suhkruta kohvi. Tatral jah spetsiifiline maiste, nii et seda palju ma süüa ei suuda, aga puuviljad aitavad selle kuidagi üle elada:)
ercale 15. detsember 2013, kl 19.35 |
viimasele 19. detsember 2013, kl 22.38 |
Kui on kirjutatud, et tarbida vaid tatart ja puuvilju, siis jah tomatit ja salatilehte ma EI SÖÖ!
Plaanisin siis seekord lõpuni minna ja teha 7 päeva, aga näe murdusin:) Lõpetasin täna st. kuuendal päeval. Kaalu kadu on siis 2,5kg. Vähe muidugi, arvestades seda ,et lubatakse 5-7 kilo. Nüüd siis kavatsen lihtsalt edasi kaalu jälgida.
Edu teistele, kel dieet veel ees!
Plaanisin siis seekord lõpuni minna ja teha 7 päeva, aga näe murdusin:) Lõpetasin täna st. kuuendal päeval. Kaalu kadu on siis 2,5kg. Vähe muidugi, arvestades seda ,et lubatakse 5-7 kilo. Nüüd siis kavatsen lihtsalt edasi kaalu jälgida.
Edu teistele, kel dieet veel ees!
Mari 30. detsember 2013, kl 01.07 |
Lugesin ja imestasin, miks kõik head asjad untsu keeratake ja keeruliseks aetakse.
Minu lemmiktoiduaine on tatar, võiksin tatraputru kodujuustu-kurgisalatiga süüa nädalaid. Vaatasin siis ka seda kodulehekülge ja seal soovitatakse lihtsalt tatart leotada vees. Ma ei sööks seda leotist elusees. See kõik kõlab nii, et õige inimene sööb tavalise riisi asemel ikka pruuni ning kaerahelbepuder on õudus, õige on ikka leotatud kaerahelbed.
Sööge ikka keedetud tatraputru, no sööge siis vähem, kui see niivõrd rohkem kahjulik on...
Ja kui kellelegi ei sobi tatradieet, siis kapsasupp on ka hea variant.
Mina ei pea konkreetselt dieete, aga minu variandid on lahjadest toitudest - tatar ja erinevad salatid, kodujuust; hautatud kapsas erinevat moodi, lahja sült, hapukapsas, marineeritud köögiviljad.
Ja teie kaal langeb siis ka.
Minu lemmiktoiduaine on tatar, võiksin tatraputru kodujuustu-kurgisalatiga süüa nädalaid. Vaatasin siis ka seda kodulehekülge ja seal soovitatakse lihtsalt tatart leotada vees. Ma ei sööks seda leotist elusees. See kõik kõlab nii, et õige inimene sööb tavalise riisi asemel ikka pruuni ning kaerahelbepuder on õudus, õige on ikka leotatud kaerahelbed.
Sööge ikka keedetud tatraputru, no sööge siis vähem, kui see niivõrd rohkem kahjulik on...
Ja kui kellelegi ei sobi tatradieet, siis kapsasupp on ka hea variant.
Mina ei pea konkreetselt dieete, aga minu variandid on lahjadest toitudest - tatar ja erinevad salatid, kodujuust; hautatud kapsas erinevat moodi, lahja sült, hapukapsas, marineeritud köögiviljad.
Ja teie kaal langeb siis ka.
:) 16. jaanuar 2014, kl 20.25 |
T 16. jaanuar 2014, kl 20.50 |
v6ikärbes 21. jaanuar 2014, kl 14.12 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1 |
R 13. mai 2014, kl 14.48 |
kaalujälgija 17. mai 2014, kl 14.41 |
Kõik ühe-toiduaine-dieedid on mõttetud ja kahjulikud.
Ma söön tatart 2-3 x nädalas, teistel päevadel täisterariisi ja -pastat. Toitu tuleb osata teha ja maitsestada, mitte lihtsalt veega ära keeta ja kurta, et vastik on. Köögiviljad muidugi juurde, ja liha-kala peaks ka igasse päeva mahtuma. Kodujuust on ka okei. Kui kogus jääb mõistuse piiridesse, ei ole seal midagi, mis saaks sind paksuks teha.
Ma söön tatart 2-3 x nädalas, teistel päevadel täisterariisi ja -pastat. Toitu tuleb osata teha ja maitsestada, mitte lihtsalt veega ära keeta ja kurta, et vastik on. Köögiviljad muidugi juurde, ja liha-kala peaks ka igasse päeva mahtuma. Kodujuust on ka okei. Kui kogus jääb mõistuse piiridesse, ei ole seal midagi, mis saaks sind paksuks teha.
Lisa postitus