Teen ka seda hcg dieeti, need terakesed ei ole päris hormoon, ńeed on loodusliku suhkru ksülitooli terakesed, mis on LAETUD hcg võngetega, st ainult energia on sinna peale laetud, mingit hormooni ennast ei ole. Olnuks hormoon, ma ka ei oleks tarvitanud.
Dieeti pidasin vist 45 päeva, terakesi jäi üle ja siis pikendasin ise aega, aga kaal langeb ainult kuni 40 päeva, seda on ka öeldud. Minul langes kokku 7 kg - aga ma ei pidanud dieeti rangelt, ei söönud 500 kcal täis mõnel päeval ja mõnel teisel päeval sõin rohkem.
Kuna jaanipäev jäi dieediaega, siis sõin ka kooki mõnikord, jäätist, mõned grillvorstid ja üldse võtsin vabalt, näiteks praadisin oma kana-kala ikka vähese õliga, mitte ei söönud rasvatult. Nälga ei tundnud.
Nüüd algab stabiliseerimise etapp, see kestab 21 päeva, kaal ei tohi sel ajal kõikuda rohkem kui +/-1 kg. Süüa võib palju rohkem asju, isegi väike alkohol on lubatud.
Mina kortsu ei läinud, olen N50, energiat palju. Kindlasti tuleb juua palju, 1,5-2 l päevas.
Kavatsen dieeti korrata nii kuu aja pärast, siis olen oma keskkooliaegses vormis.:) Ja miks ka mitte, kohe ilusam ennast juba praegugi vaadata.