Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
- 5 kg klubi Suveks saledaks kuni 03,juunini :)

oujee 11. jaanuar 2016, kl 14.48
Kiirustage-kiirustage, beebispinatid ja muud juurikad, on suur AU liituda Pritta gruppiga. Kui maha magate, siis ENAM teid kampa ei võeta. Elu võimalus läheb kaduma.

Kle oujee 11. jaanuar 2016, kl 17.41
Miks mul on tunne, et sind on kunagi nö kambast välja visatud ja sellepärast käidki siin tigetsemas? Ükski normaalne inimene ei raiskaks niipalju aega, et pidevalt teha seda, mida sina teed praegu. Ma mõistan täielikult, et ega sulle mu jutt kohale ei jõua aga sa saad ju aru, et hetkel teed sa lolliks ainult iseennast? Alguses oli su jutt jah kellegi jaoks ehk solvav aga nüüd teed sa endale ainult häbi. Peab ikka olema tahtmine, et käia naisteka kaaluklubis naisi solvamas:D

Lenna 11. jaanuar 2016, kl 20.49
Oi kui tore, et saab veel liituda. Olen olnud üsna pikalt puhkusel ja jälle päästerõnga suutnud omale ümber kasvatada.
Õnneks algas täna jälle töölkäimise periood, saan end rohkem liigutada.
Oma eesmärgiks loon kaotada iga nädal ca 500 grammi. Olen üldiselt tervislikult toituja, aga no need pühad ja pidutsemine on teinud oma töö. Praegu küll õues maru külm, aga nii kui soojemaks läheb, kavatsen koeraga pikemaid kiirkõnniringe hakata tegema.
Minu strateegilised andmed:
vanus 34 a
pikkus 172 cm
kaal 61 kg
Järgmiseks kaalumiseks loodan kaaluda 60,6 kg. Eks näis kuidas läheb :)

Edu kõigile kaasvõitlejatele!

Lumi 15. jaanuar 2016, kl 07.08
Tere! Olen varajane ärkaja, esimene teataja - minu selle nädalane tulemus 64,5, ehk -500g. Olen täitsa rahul, sest nagu targemad ütlevad, pool kilo nädalas on normaalne. Üritan seda tempot pidada. Midagi erilist ma ei teinud. Nagu ikka trenn, palju liikumist, aga söögiportsud hoidsin väiksemad teadlikult. Ilmselt on tegu lihtsalt pühade ülekaalu kadumisega. Tean, et edaspidi läheb raskemaks.

Britta 15. jaanuar 2016, kl 09.52
Tere hommikust ka minu poolt. Lumi, tubli! Varajane teataja ja ilus algus :)

Minu selle nädala "saak" on -400 grammi ehk 76,1. Kui aus olla, olen natuke pettunud, et nii vähe. Toitumine oli enam-vähem fitlapi järgi, liigutamist külmade ilmade tõttu vähem, kui plaanitud. Saatuslikuks said ilmselt fitlapivälised üsna suured mandariinide kogused. No on sõltuvus.. Sellega tuleb ikka midagi ette võtta. Ikka üks mandariin veel ja üks mandariin veel ja ongi kõik otsas jälle... Aga eks ee on õppimise koht ja üritan end mandariinide ülesöömise lainelt ära saada :)

n2itsik 15. jaanuar 2016, kl 10.23
Hommik. Kaal näitas 70,4 kg ehk nädalaga miinust 0,7 kg.
Nädal on olnud kohutav:) Kuna ma alles harjun korraga nii tööl kui koolis käima siis on minu toitumine täiesti jube. Näiteks kolmapäeva saatsin ma mööda ühe õuna ja ühe tassi kohviga. Õhtul ma miskit näksisin aga kava väliselt. Teised päevad on enamvähem olnud aga üldiselt on see nädal ikka täiesti mööda. Ja ma ei taha üldse vinguda...paljud käivad tööl, koolis ja kasvatavad samas ka lapsi:) Ehk uus nädal tuleb parem.

tiksuja 15. jaanuar 2016, kl 11.22
Esimene nädal kulges plaanipäraselt: kaal 78,2 ehk -0,6 kg.
Kui samal moel edasi õnnestub tiksuda, olen väga rahul, aga olen valmis ka paigalseisakuteks ja üksikuteks tagasilöökideks. Viis kuud on pikk aeg ja selle jooksul juhtub mõndagi.

Palju edu kõigile :)

Täht 15. jaanuar 2016, kl 11.25
Kaal näitas 81,9 ja -0,9.
Pole söönud vorsti, jahutooteid, ei kommidele. Herned-oad lasin käiku, oliivõli tarbin. Liha isu on ära kadunud, hakka või taimetoitlaseks. Uskumatu, et verivorstid annavad üle 400 kalori ja punane liha on kahjulik. Eks kõik liha ole jama, loomi söödetakse kasvuhormoonidega, meie sööme ja paisume.
Nädalavahetusel vaja juubelile minna, tuleb tagasilöök. Vahest peab pidu ka pidama!

Amatsoon 15. jaanuar 2016, kl 12.08
67,5. Vähe küll, aga pole paha. Homsest suusapuhkusele, võimalik, et ei saa järgmisel korral näitusid teatada, aga loodan seda suuremat miinust siis 2 nädala pärast.

kana 15. jaanuar 2016, kl 16.09
(endine mina)
liituksin ka :)
eelmisel aastal olin üle 90 kg grupis. kuidagi sujuvalt oli mäesuuruseks paisunud ja avastasin, et kaalun 93 kg :S võtsin alates septembrist kuni detsembrini alla 17 kilo ja asususin jõule ja uusaastat ja sünnipäeva tähistama. nagu karta oli, sain veidi pekki tagasi. tahan suveks 6-9 kilost lahti saada.
vanus 48
pikkus 168
kaal 79

Lenna 15. jaanuar 2016, kl 17.28
Mina ei tea, kas minu kaal on katki, aga näitas täna 59,5 kg! Selle järgi siis olen kaotanud nädalaga 1,5 kg. Uskumatu!
Mida ma siis tegin? Jalgsi käisin rohkem, veidi aias liigutasin end. Kõige enam pöörasin tähelepanu söömisele ja valisin ikka hoolega, mis suhu pistsin.
Igat hommikut alustasin omletiga (1 muna, tomat, sibul). Lõunapausi ajal üks väike light jogurt või kodujuust või tomati-kurgi hapukoore salat. Õhtuks lillkapsas ja liha; või kana-köögivilja wok või kotlet ja hapukapsas; või kala ja värske salat. Vahel õhtul hilja, kui tuli hirmus näksimise isu, sõin õuna või porgandit, juurde tegin hapukoorest ja maitseainetest ise dipikastet.
Sel nädalal ei tarbinud ma üldse jahutooteid (leib, sai, makaronid), kartulit, riisi.
Ahjaa ja joon ohtralt teed :)
Uude nädalasse kavatsen vastu minna samasuguse toitumisega. Lisan menüüsse veel tatra ...
Järgmise nädala lõpuks soovin kaaluda 59 kg :)

Looder 15. jaanuar 2016, kl 23.10
Lenna sa olid ikka väga tubli. Minul siis selle nädala kõige kehvem tulemus 59,6 seega -300g. Algus oli mul hea, hoogsalt pele trenažööri ja kõhulihastega aga siis patustasin magusaga, no oli isu. Nüüd ainult tempokamalt edasi ehk ilm soosib ka rohkem väljas liikumist, mulle väga meeldib õhtuti väljas jalutamas käija aga no selle külmaga, no ei. Edu teile.

Mai 16. jaanuar 2016, kl 13.44
Kõik on nii tublid olnud!
Minu nädalasse õnnestus tekkida kahel sünnipäeval, seega mõned lõigud mittesoovitud magusat sai manustatud ja kasu see ilmselgelt ei toonud. Muidu jätkan oma 10 km kõndimist 6 korda nädalas, korra nädalas luban endal looderdada. Koeraga jalutan ka 40min, niiet liikumist ikka on.
Looder, ega nii kole külm ei olegi, õige riie selga ja täitsa lõbus on, sel nädalal on temperatuur juba väga mõnus olnud.
Toiduga peab vist ikka vana hea ampseri jälle kasutusse võtma. Siis teadvustad natuke rohkem mis ära mugitud on.
Tulemused: 69,0, -0,9. KMI 26,29. KMI kalkulaator teatab hüüumärgiga: olete ülekaaluline! No jõudu kõigile, nädal korraga, eesmärk silme ees ja rõõmsa meelega! :)

Britta 17. jaanuar 2016, kl 10.06
Hei, kaasteelised! Väga tublid, kes oma näidud teatanud ja tegemistest ülevaate andnud. Kana tere tulemast sulle gruppi, koos on ikka toredam :) Täna kl 18-ni ootame veel nende näita, kes puudu ja ei taha oma nime taga tärnikesi näha.

Ainult järjekindlus viib sihile, seega ikka iga päev on uus algus korralik olemiseks ning igal nädalal näit kirja, pea liiva alla peitmine ei ole lahendus :) Koos saleda(ma) suve poole!

Marri 17. jaanuar 2016, kl 12.06
Hilinenult aga ikkagi.
Kaal 82,5, kadu -0.8. Uueks põhimõtteks vähendatud portsud. Külaskäikudel olen kusjuures ka kooke natuke mekkinud. Ka väike naps pole olnud välistatud. Kuigi üldplaanis ikka tervislik menüü. Proovin nüüd siis jah ilma nii rangete piiranguteta, lihtsalt vähem. Vaatame, mis saab.

Venlafaksiin 17. jaanuar 2016, kl 15.30
69 ehk miinus 1 kilo. Ei saa aru, kuias see võimalik on. Pidutsesin 3 päeva, see tähendab rohkem süüa, rohkem juua.

Lottely 17. jaanuar 2016, kl 17.51
Tervisi!

Vist jõuan ikka õigeaegselt kirjutada...

Just jõudsin tagasi lapse suurelt sünnipäevapeolt, seega on viimased päevad nii kiired olnud, et pole saanud mahti kirjutada.
Sünnipäeval sai siis tiba torti ja salatit ka söödud, aga nädal muidu väga tubli.

Reede hommikul nr 76.1, olen rahul :)

Ilusat uut nädalat!

Lottely

Britta 17. jaanuar 2016, kl 18.24
Lottely, kui su algnäit oli õige, siis -1,9 kg maas nädalaga? Mida selleks tegid? :) Väga tubli :)

Britta 17. jaanuar 2016, kl 18.28
Siin siis meie selle aasta esimeste tulemustega tabel. Väga tublid on kõik, kes näidu edastasid, ilus miinusterivi on :)

Tärniomanikke, ehk kellel näidud edastamata jäid, on neli, ootame teid ka järgmise nädala lõpuks ikka näitudega ja kogemustega teemasse tagasi, kui juba alustasime koos, siis koos lõpuni ka :) Selle nädala uustulnukas on kana :) Nüüd on seltskond lukus ja selle seltskonnaga saledalt suvesse. Loodan, et kõik peavad kogu ettevõetud teekonna ühes pundis vastu :) Uued näidud juba reedel. Edukat kaalulangetusnädalat! :)

Nimi Vanus Pikkus Algkaal AlgKMI Kaalu nr Muutus
Lottely 32/ 160/ 78,0/ 30,47/ 76,1/ -1,9
Lenna 34/ 172/ 61,0/ 20,62/ 59,5/ -1,5
Venlafaksiin 34/ 171/ 70,0/ 23,94/ 69,0/ -1
Täht 60/ 165/ 82,8/ 30,41/ 81,9/ -0,9
Mai 43/ 162/ 69,8/ 26,60/ 69,0/ -0,8
Marri 53/ 176/ 83,3/ 26,89/ 82,5/ -0,8
näitsik 27/ 160/ 71,1/ 27,77/ 70,4/ -0,7
tiksuja 58/ 164/ 78,8/ 29,30/ 78,2/ -0,6
lumi 55/ 160/ 65,0/ 25,39/ 64,5/ -0,5
Britta 44/ 167/ 76,5/ 27,43/ 76,1/ -0,4
Looder 38/ 152/ 59,9/ 25,93/ 59,6/ -0,3
Amatsioon 40/ 166/ 67,6/ 24,53/ 67,5/ -0,2
Leenu 34/ 166/ 75,5/ 27,40/ *
Volüümikas 47/ 164/ 73,3/ 27,25/ *
enekene 51/ 160/ 65,5/ 25,59/ *
Banaan xx/ 160/ 64,8/ 25.31/ *
kana 48/ 168/ 79,0/

Lottely 18. jaanuar 2016, kl 10.13
Tere Britta ja teised!

Esiteks pean mainima, et mu kodune kaal näitab nii nagu ta näitab. Astun tavaliselt kaalule 3 korda, või 4. Esimese korraga näitab tavaliselt rohkem ja järgmiste astumistega väiksema, aga ühe ja sama nr. Nii et ega ma kaalunr. niiväga kindel ei ole :)

Aga muidu alustasin ma seda teekonda üle-eelmise nädala algusest, siis jäid jahutooted ja magus täiesti välja. Eelmisel nädalal tegin Maggie dieedi esimest nädalat, see ajab ju ruttu üleliigsed vedelikud kehast välja.
Sel nädalal saab vist eriti suurt rõhku panna juurikatele, kuna lapse sünnipäevast jäi päris palju juurikaid järele. Väga loodan, et pere sööb küpsisetordi külmikust kiiresti-kiiresti ära, et see mind seal ei ahvatleks...

Ja muidugi see suurim vaenlane, kelle vastu võidelda, õhtune õgimine! 2 nädalat olen nüüd sellega lahingutes ka peale jäänud :)

Kui nii võtta, siis 2 (või 1.5) nädala saak see nr, jääb ainult loota, et jätkub. Kindlasti mitte samas tempos, kuid loodetavasti ikka jätkub :)

Tervitustega!

kana 19. jaanuar 2016, kl 08.56
lobiseme siis ka veidi, muidu vaikselt igav kõhnuda. oujee - kena sind jälle näha, kodusem kohe.
rookisin eile õue lumest puhtaks, sain naha kenasti märjaks ja 200 grammi kadus, mis mühin :D
mõõtsin ajaviiteks kõik strateegilised kohad üle, kes viitsib, võiks ka mõõdud kirja panna, oleks huvitav jälgida.
pikkus 168
rind 100
keskkoht 85
puus 100
keskkoht võiks 10 cm peenem olla, hakkasin eilsest hularõngast keerutama. vaatame, mis saab :)

Britta 19. jaanuar 2016, kl 10.14
Hommikust, kana! Vahepeal võiks väheke lobiseda jah :):) Ma teen iga päev 1-1.5 h kõndimist, vähemalt püüan teha, kui mingi eriti kiire päev vahel ei ole, 5-6 x nädalas ikka tuleb ära, ilmad on väga mõnusad praegu õues olemiseks.

Mõõdud võtan ka, aga homme, täna omadega juba väljas ning hommikul peale kaalumist (kaalun igal hommikul, et näha, kuidas eelmise päeva menüü mõjus ja patustamiste korral kutsub see koha korrale) võtan mõõdud ka. Oleks pidanud kohe võtma, aga mis seal ikka, üks motivatsioonipunkt jälle juures - jälgida, kuidas cm ka vähenevad :)

Mai 19. jaanuar 2016, kl 23.24
Hularõngas võib üks igavene vahva asi olla.
Mõõtsin ka ja tulemused:
pikkus 162
rind 93
keskkoht 81
puus 107.
Hetke väike kõhnumisefekt hakkab ribidest peale, millal puusast mõni cm läheb.... sinna on aega.:)
Jaksu vastupidamisel!

Britta 20. jaanuar 2016, kl 08.53
Märgin siis enda mõõdud ka ära, aeg-ajalt hea võrrelda:
pikkus 168
rind 96
keskkoht 79
puus 109
No on ikka minna nii kg kui cm koha pealt..

oujee 20. jaanuar 2016, kl 15.02
jee-jee peki-Pritta, its long way to go gassellikehani.
No ei läeh see pekk sul kuhugi, oled ikka paks lehm edasi.

Aga mina olen ilus.

Anti Oujee 20. jaanuar 2016, kl 15.42
Oujee, sa oled ju mees, mis see naiste pekk siin sind nii meelitab?

artist 20. jaanuar 2016, kl 16.59
oujee, paluks sinu mõõdud ka, kui sa juba siin kommenteerid. Kilosid oli sul 64. Sina tahad baleriiniks hakata, mitte Britta - seega ära võta tema kallal vaid katsu oma 20 kilo pekki ära praadida.

n2itsik 21. jaanuar 2016, kl 10.38
Jutustaks siis ka kuna natuke rohkem vaba aega on.
See nädal on juba natuke kergem kuna olin targem, tegin varakult toidud valmis ja nii ei teki muret, et ei jõua hommikul midagi kaasa võtta:) Kuna mul on kool selline...mõned päevad hommikul ja mõned päevad õhtul siis sellist stabiilsust ikka ei ole. Koolis kahjuks toitu soojendada pole võimalik. Seega kooli olen kaasa teinud lihtsalt kana ja salatit vms. See küll ei ole nüüd enam fitlap aga parem ikka kui ainult õuna närida. Tööle teen ikka sellised toidud, mida saab soojendada:) Tagasi on tulnud ka rattaga sõitmine. On külm ja lumine aga selleks, et minna töölt edasi kooli või vastupidi, on vaja ratast. Buss käib ka aga ainult kaks korda tunnis ja minul sellest kasu pole. Aga noh, külmaga väntangi kiiremini:D Igatahes meeleolu on ka kõvasti parem kui eelmisel nädalal.

oujee 21. jaanuar 2016, kl 11.11
Kulla artistike, ma olen ka 177 cm pikk, nii et olen täpselt iluuisutaja kaalus. Pekki mida maha võtta mul polegi, nii et pane oma suumulgukene kenasti kinni. Ja mõõdud on mul - palun väga puus 92, talje 63 ning rind 94. Tehke järgi.

Pritta, sa peaks 54 kilo kaaluma oma pikkuse juures, nii et sul ikka on mida põletada. Aga see sul ei õnnestu nagunii.

oujeele 21. jaanuar 2016, kl 11.45
miks sa arvad, et kõik tahavad olla iluuisutajad ja väga kõhnad? Mina 167 ja 60-62 kg ning ilus ja naiselik. Kaks konti ja k..hais pole ka ilus ning tigedaks ja õelaks teeb ka, nagu sinu postitustest näha.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!