Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
- 5 kg klubi Suveks saledaks kuni 03,juunini :)

sõna sekka 21. jaanuar 2016, kl 13.36
177 cm ja 64 kg ei ole kindlasti "2 konti ja k..hais", nagu mõni siinkirjutaja väidab. Teiseks on ojee küll totter, kuid tema jutus on uba ka - selle asemel et siin grammikaupa oma pekikihte võrrelda, võiks pigem trenni teha ja oma asju toimetada - selliseks infovahetuseks sobiks pigem FB suletud grupp või maililist, mitte avalik foorum. Ja olgem ausad, eks Britta üks isehakanud brigadir on, kellele meeldib tärnikesi nime taha riputada ja siis grupist väljaviskamisega represseerida. Kõrvalt vaadatuna tundub suhteliselt lapsik see asi siin.

artist 21. jaanuar 2016, kl 15.34
Lapsikud on siis ka Figuurisõbrad ja Kaalujälgijad või? Kaalulangetamine käibki grammide kaupa. Avalik foorum on selleks, et kõik saaksid sõna sekka öelda, ka negatiivsed arvustajad. Et asi toimiks, on vajalik igal grupil oma mentor, kes tegevust juhib. Olete näinud või kujutate ette mõnd asutust ilma ülemusteta?
Kellele ei meeldi antud teema, lugegu Peeter Võsa pikkuse oma.
oujee jutus oaks ei nimetaks tema pikkuse ja kaalu juures pürgimist baleriiniks ja iluuisutajaks. Aga korvpalluriks, siis müts maha!

Britta 21. jaanuar 2016, kl 17.20
Milline teemavahetus siin on tekkinud :) See teema on nendele, keda see kõnetab ning osalemine on täiesti vabatahtlik, pealegi anonüümne. Paljud on selles grupis eelnevalt kilosid maha saanud ja saavad veelgi ning ka oma kogemusi jagada. Kellel on midagi abistavat öelda, on igati teretulnud ning keda teema häirib - internet on erinevaid asju täis, mida lugeda, minge sellest teemast lihtsalt mööda :) Aga ju siis miski kripeldab, et on vaja õelutsemas käia inimeste kallal, keda te ei tunne :) Jah, tärnid on olulised, et vähemalt kord kolme nädala jooksul näit kirja saada, pole mõtet lohistada lõputult nimekirjas neid, kes ei ole aktiivsed ja ei soovi koos seda teekonda jätkata.

artist on ka sõna võtnud algusest peale, aga pigem konstruktiivse kriitikaga, mis aitas gruppi paremaks ja sisukamaks teha ning teiste asjalikud ning heatahtlikud kogemused-soovitused on olnud ka alati oodatud. Aga ilmselt on sellised õelutsejad ühiskonna üks osa, mis siis ikka, vaba foorum ja ehk tunnet ennast seetõttu paremana või end välja elada :)

Meie karavan liigub edasi vaatamata sellele, et see mõnedele ei meeldi, nii et homme juba uued näidud. Kasvõi grammikaupa või edasi-tagasi, aga edasi oma eesmärkide poole :) Mis selleks eesmärgiks kellelgi on, on igaühel puhtalt enda isikliku enesetunde asi ja ei tee seda ei ennat oujeeks nimetava haige inimese ega kellegi teise standardite järgi.

Eks igaühel on elus omad õppetunnid, me maadleme kaaluga, osad ehk peaksid rohkem oma tolerantsusele tähelepanu pöörama? :)

N2itsik, tore, et vahepeal oma kogemusi jagad, loodetavasti homme premeerib kaal sind ka ilusa miinusega :) Peace ja homseni, vaprad kaasteelised :)

Amatsoon 22. jaanuar 2016, kl 01.31
No oujee oma m66tudega nyyd kyll mingiks "paleriiniks" ei sobi. Meie tegeleme siin ikka oma grammidega edasi, kurjustagu teised, palju tahavad. Eriti totter on soovitada grammide v6rdlemise asemel trenni minna, justnagu moodustaks siin reedeti tulemuste teatamine suurema osa elust.

kana 22. jaanuar 2016, kl 07.24
hommikutervitus :)
kaal 78
ilmselt tänu lumerookimisele, sest toitumisega pole eriti olnud mahti tegeleda. tööl suht kiire. samas, eelmise satsiga muutsin oma toitumist üpris korralikult.
Loobusin täielikult poolfabrikaatidest, rämpstoidust ja poeküpsetistest. viisin magusatarbimise suht miinimumi.
menüü näeb välja umbes selline: hommikul omatehtud seemnemüsli koorejogurtiga või omatehtud leivakreem rosinate ja hapukoorega või võileib/röstsai lõhe, täissuitsuvorsti, juustu, tomati vms. ports on väike.
lõunaks sama või puuvili või peotäis pähkleid.
õhtuooteks keefir kiivi banaani d vitamiini õli ja omatehtud moosi/kompotiga blenderis segamini lastud.
õhtuks tavaline kodutoit - hernesupp suitsulihaga, riisivorm lõhe ja sinihallitusjuustuga, värsked kapsed hakkliha ja kartuliga, ahjuliha porgandi ja kartuliga vms. ports väiksemapoolne. ei näksi, juurde ei tõsta. no ok, vahel näksin hapukurki, marineeritud silmu, kõrvitsakuubikuid :)
kui viitsin jalutan õhtul 5-10 km ringi - viimasel ajal just sageli ei viitsi. tööl, poes, linnas käin jala. päevas tuleb halval ajal (talvel) miski 10 000 sammu. kui viitsin, keerutan rõngast, vähemalt korra nädalas roogin õue lumest puhtaks.

Lumi 22. jaanuar 2016, kl 09.38
Minul sel korral ainult 200g, ehk 64,3. Ei teagi, miks. Toitumises olin tubli nagu eelmiselgi nädalal, trenni tegin nagu ikka 4 korda. Oli küll nädala sees väike terviserike. Äkki sellest. Aga ma olen tubli edasija ei jäta enne kui tulemus käes.

Britta 22. jaanuar 2016, kl 09.46
Tere hommikust! :) kana ja Lumi, tublid, miinused kirjas :) Iga miinus on oluline ju, vaatame, kui palju suveks neid kokku saame :)

Ma seekord ka täitsa happy, -1,1 kg tänu fitlapile ja liikumisele. Üritasin ikka enam-vähem programmis olla ning vähemalt 1-1,5 h päevas kõndimas ka käia ja nagu näha, tasus ära.

toivo 22. jaanuar 2016, kl 09.49
minu eilne menuu

hommikusöök - 10 mandlit (võib asendada pähklitega) ja 3 teelusikatäit mahemett, täistera võileivad toorjuustu ja oskari singiga, kohvi riisipiimaga
lõunaks - õun, 100 gr kanafileed või 75 gr sea sisefiled, kartulisalat (ilma lihata!!), magustoiduks mõned keonserv ananassi rattad vahukoorega, joogiks linnuse kali
vahepala - väike pakk mahekartulikrõpse, tass rohelist teed banaanisuhkruga
õhtusöök - klaasike valget veini või shampust, väike tükk kookose jahust sokolaadikooki

ja kaal langeb kolinaga , täna hommikul kaal jälle 200 grammi vähem !!!!!

tiksuja 22. jaanuar 2016, kl 10.30
Tere kaunist reedehommikut!
Minu kaal täna hommikul 77,6 e - 600 grammi.

Nii, nagu Britta, olen minagi pikemat aega ennast kaalunud igapäevaselt, kuigi sellist asja ei soovitata. Tänu sellele tean, et kaal võib päeviti kõikuda üsna drastiliselt ja see ei ehmata mind enam. Näiteks nädala alguses põdesin läbi kõhuviiruse ja ühel päeval ei söönud midagi, jõin ainult palju vett ja kummeliteed. Loogika ütleb, et järgmisel hommikul oleksin pidanud kilo kergem olema, aga mina olin hoopis 1,5 kg raskem! :)) Kõik puha veest.

Aga tiksume edasi.
Olge tublid!

Britta 22. jaanuar 2016, kl 10.36
tiksuja, mind aitab igapäevane kaalumine just reel hoida :) Andsin endale kohe aru, et ei hakka stressama, kui peale soolasema söögi söömist kaalu näit mõnel päeval kõrgem on. Nädal aega oodata numbrit oli minu jaoks pigem rohkem stressitekitav :) Praegu näen tendentsi, aga kui see kord nädalas kaalumisega nähtav number ongi veepeetusest suurem ja eelnev - järgnev päev ehk palju väiksem, tekitaks see hoopis rohkem hämmeldust. Nii et igaühele oma meetod, oluline on, et sellest järeldused teha ning mitte stressata kaalu numbri kõikumise üle erinevatel päevadel, see on normaalne :) Aga igaüks peabki leidma selle meetodi, mis temale paremini sobib :)

oujee 22. jaanuar 2016, kl 12.09
Heippa, lehmad!
No ei lähe teil kaal alla, pingutage palju jaksate.Spakaati ka ei oska, ja nõtket gazelli teist ka ei saa

A Pritta, mul asi su mehega ikka vaikselt susiseb. Uuel aastal uue hooga :)

Go-go Pritta, seni kuni sina siin mängid avatud ühiskonna heatahtliku korraldajat, on minul päris lõbus mängida salaarmukest

oujee 22. jaanuar 2016, kl 12.10
Aga Pritta, ole ikka hästi positiivne edasi, onju.
See aitab.

n2itsik 22. jaanuar 2016, kl 13.34
Tere, mina ikka ei saa seda kuute sinna:D Kaal täna hommikul 70,1 kg, nädalaga miinust 0,3 kg.
Ega ma just õnnetu ei ole, kaotus on kaotus. Ja kuigi ma see nädal olen toitunud paremini kui eelmisel siis täiuslik pole see olnud.
Minu meelest on natuke kummaline, et see meie peki "võrdlemine" teistele ette jääb. Eriti arvestade seda, et nendest kaotatud grammidest on saanud päris mitmed kilod. Mis minu puhul tagasi tulnud ei ole. Ma olen seda ka varem öelnud, ma ei kaota kaalu sellepärast, et saaks siin muljetamas käia. Aga siin kirjutamine aitab kaasa.
Meie tegevus paistab lapsik? Aga teiste kritiseerimine näitab siis küpsust?

Britta 22. jaanuar 2016, kl 13.45
n2itsik, väga tubli, iga miinus on miinus :) Ja kui meie tegevus kellegi ette jääb, siis... ilmselt on oujee jt sarnaste haukujate elus mingi väga suur puudujääk - lähedusest, armastusest, tähelepanust.. Kui see kõik oleks olemas, siis ei oleks inimestel sellist õelutsemise vajadust :) Aga no las elavad ennast siis välja, mis siis ikka teha, avatud foorumi ja anonüümsuse "võlud" :)

Me jätkame koos oma tegevusega edasi omade eesmärkide suunas :) Grupi eesmärk on ju (lisa)motivatsiooni anda ja see haukujate kisa pigem muudab seda tugevamaks :)

Amatsoon 22. jaanuar 2016, kl 14.26
Nagu hoiatatud, olen suusapuhkusel ja kaaluda ei saa. Nadal on vaga sportlik olnud ja soogiga olen yritanud piiri pidada. Ehk jouan pyhapaeval enne tabeli tegemist koju kaaluma.

rändur 22. jaanuar 2016, kl 14.45
Terekest! Juhtus see, mida kahtlustasingi - grupp on lukus. Aga kui mõni tärnidega välja langeb, kas saaksin nende koha endale? Jälgisin teid varem ja otsustasin uue grupiga kindlasti liituda, aga jäin hiljapeale.
Minu andmed:
kaal täna hommikul 81,9
pikkus 171 cm
vanus 32

Kaal on viimaste aastatega meeletult tõusnud, nüüdki olin detsembri alguses veel 78 kandis. Esimeseks eesmärgiks on saada number alla 75, siis on enam-vähem normaalne olemine ja riided mahuvad veel selga, aga lõppeesmärgiks on saada 6 ette.

Britta 22. jaanuar 2016, kl 14.52
Amatsioon, naudi oma reisi ning paneme Su numbri kas pühapäeval või järgmisel nädalal, pole hullu.

rändur, grupp on lukus jah, aga kui tõsine soov punti tulla, võtame ikka. Seekord ja erandkorras ;) Lisan su tabelisse, kui järgmisel nädalal annad oma esimese tulemuse ka :) Muljeta siis ka, mismoodi plaanid maha võtta, ennast motiveerida jne :)

Marri 22. jaanuar 2016, kl 19.05
Kaal 81,8 ehk kadu -0,8, kokku -1,5.
Ikka vähendatud portsjonite süsteem. Kusjuures endiselt mekin ka magustoitusid. Täiesti igapäevaselt. Trenni ei tee, muu liigutamine olnud aga mõõdukas või koguni kasin, sest enesetunne pole see nädal just suurepärane olnud. No tasapisi edasi.
Brittale tänud tabelite ja utsituste eest! :)

Venlafaksiin 22. jaanuar 2016, kl 20.41
Kuna kaalule see nädal pihta ei saa, annan oma näidu järgmisel pühapäeval. Nii et praegune kaal sama - 69 kg ehk siis miinus 1 kg.

Lottely 23. jaanuar 2016, kl 09.33
Hommik!

Nagu ma kartsin, ei söönud pere küpsisetorti külmkapist ära, ja otse loomulikult, ei olnud mul südant seda ka ära visata :) Ehk siis sel nädalal tulemus null, kaal jäi samaks.

Muidu olen aga enam-vähem tubli olnud, ei ole õginud ja õhtuti näksinud. Zumbas sai ka korra käidud, esimest korda elus... Vot oli trenn! Kui töö kõrvalt mahti saan, lähen jälle.

Edukat nädalat, kaasteelised!

Täht 23. jaanuar 2016, kl 11.25
Kaalun momendil 81,7 kg. Kadunud kokku 1,1 kilo.
Sel nädalal siis -0,2. Oli sõbra juubel, kus korjasin üle kilo juurde. Vaikselt läks tagasi.
Kindel on see, et kui korragi patustad söögi ja alkoga, siis nullib see kogu nädala töö. Kaalun ka pea igal hommikul, kaotatud grammid innustavad jätkama.
Olin tiksujaga ühe pulga peal, aga jõudsin oma nautlemisega mitu astet teises suunas astuda. Tubli, tiksuja, püüan järgi rühkida!
Ilusat päeva kõigile!

Mai 23. jaanuar 2016, kl 12.04
Edu ja rõõmu kõigile!
Ilm on sel nädalal super olnud ja olen oma 10 km tiiru jätkanud, seekord 7 korda nädalas.
Toitumise võtsin sel nädalal luubi alla ja sättisin ampseri abiga 1500 kcal peale päevas. Ühtki üleliigset magusaampsu ei teinud. Õnneks ei olnud ühtki üritust ka. Nagu Täht ütles - üks sünnipäevalaud - ja nädal on rikutud.
Tulemuseks kaal 67,4. Möödunud nädalaga võrreldes -1,6 ja üldiselt -2,4.
Ja mina pean küll ütlema, et väga julgustavalt ning motiveerivalt mõjub, et Britta siin viitsib seda vedada ja märkida ja julgustada. Aitäh Sulle! Rõõmsalt edasi!

Britta 23. jaanuar 2016, kl 13.40
Päris palju näite juba edastatud ja ilusaid miinuseid, väga tublid :) Eelmise nädala tärniomanikud, ootame teid ka.. Suveni on piisavalt aega ja samas läheneb juba kiiresti, nii et ikka koos saleda(ma) suve poole :)

Aitäh heade sõnade eest ning mul on hea meel, et meil selline vahva ja toimiv grupp on, kellega koos edasi liikuda :) Ikka jätkeme ning ikka koos, suvel on hea tulemusi nautida :)

rändur 23. jaanuar 2016, kl 14.48
Britta, aitäh ja soov on tõesti tõsine. Olen end ikka täiesti käest lasknud. Sügisel valmis ostetud soe talvemantel läheb nüüd vaevu eest kinni, lausa piinlik on.

Plaan on selline, nagu ikka - vähem jama suust sisse ja rohkem liigutada. Eks ma olen seda jahu ja suhkrut suht süüdimatult muginud, või noh, kui vanasti kui veel vormis olin mõtlesin enne kolm korda kui kommi suhu pistsin või käe valgest jahust tehtud toote poole sirutasin, siis viimasel ajal mul mingeid keelatud toite pole. Kõike olen lubanud ja minu puhul pole selleks mingit erilist õgimist vajagi, et kaal kohe tõusma hakkaks. Langetamiseks olen alati pidanud väga tõsiselt piirama, mida suhu ajan. Söögilaud korda ja jalad tagumiku alt välja :)

Lenna 24. jaanuar 2016, kl 16.43
Minu kaal sel nädalal 59,3. Nii, et miinus 200 grammi. Midagi suurt ei ole, agasamas ikkagi miinus.
Toitusin ikka nii nagi eelmiselgi nädalal, aga samas lubasin omale veidi magusat ja ka alkoholi. Nüüd tulemus käes. Õnneks sain ruttu jälle ree peale ...
Järgmise nädala eesmärgiks seal 59 kg. Ehk läheb õnneks :)

kana 24. jaanuar 2016, kl 17.27
käisin rookisin hoovi lumest puhtaks - higistasin ennast läbimärjaks ja tundsin, kuidas kõhupekk sulab ;)

Tulevanesale 24. jaanuar 2016, kl 17.28
Tere armsad kaalulangetajad..
Kuigi ma ei osale siinses challengis, kirjutan ikka siia, ehk hakkab kergem. :( Nimelt olen jaanuari algusest suutnud toituda väga hästi ja tervislikult ning alla võtta ca 4kg. Kuni eile lõpuks murdusin..Sõin šokolaadi ja küpsist ja maasikaid valges šokolaadis.. Ma ei söönud väga palju, sest nii halb hakkas sellest suhkrulaksust.. Aga nagu sellest veel vähe oleks, sõin täna ka veel, sest ilmselt tänu eilsele tuli lihtsalt meeeeeeletu isu!!!! Samamoodi šokolaadi ja küpsist. Ja nüüd on jälle halb olla ja süümekad... Selline tunne, et ei taha nädala aega kaalule astuda, sest raudselt kilo juures ja see teeb tuju veel halvemaks .. :( Ma niinii õnnetu, esiteks et ei suutnud ei öelda 2 päeva järjest pärast nii suurt pingutust ja teiseks tõesti, nii halb on olla sellest suhkrust..

Pole erand 24. jaanuar 2016, kl 20.04
Tulevanesale, 3-e nädalaga 4 kilo maha saada on ülikõva saavutus ometi! Ära põe! Kui nii tahtekindel oled olnud, siis see 1 nö. apsakas ei määra väga midagi. Pealegi, äkki peale sellist tampi ongi igati ok end pisut premeerida?
Aga selline asi on minu meelest tavaline, et kui nata magusat saad, siis tahaks ikka veel. Ma ise pole selles suhtes ka mingi erand. Kuid mis kehvasti, see uuesti.

Täht 24. jaanuar 2016, kl 20.17
Tulevanesaleneja, ära põe, sest kahe päevaga ei juhtu midagi. Nii lühikese ajaga ei saa minna paksuks ega peenikeseks. Ju siis organism tundis, et midagi on puudu. Aju tahab magusat, aga kõik depood tühjaks saanud.
Laadisid oma laod täis ja nüüd edasi eesmärgi poole!

Britta 24. jaanuar 2016, kl 20.58
Tulevanesale, ma tean, mida tunned, mul oli terve see nädalavahetus sünnipäevad, külalised ja no ei saanud programmi järgi süüa, vaid ikka head-paremat. Kuid nautisin ja nüüd on aeg nautida kaalualandamise joonel olemist jälle. Nii et ära muretse oma kahe päeva pärast ja homsest jälle korralik, suveni veel aega ning saad hakkama :) Kaalu langetamine ei ole sprint, vaid maraton. Kui tahad, tule punti, koos ehk lihtsam :)

Sel nädalal meiega rändur juba liitus, tere tulemast talle. Loodan, et kahe tärniga tegelased ilmuvad ka ikka välja ning ei pea neid järgmisel nädalal kustutama :) Siin aga meie ilusate tulemustega tabel:

Nimi Vanus Pikkus Algkaal AlgKMI Kaalu nr Muutus
Mai 43/ 162/ 69,8/ 26,60/ 67,4/ -2,4
Lottely 32/ 160/ 78,0/ 30,47/ 76,1/ -1,9
Lenna 34/ 172/ 61,0/ 20,62/ 59,3/ -1,7
Marri 53/ 176/ 83,3/ 26,89/ 81,8/ -1,5
Britta 44/ 167/ 76,5/ 27,43/ 75,0/ -1,5
tiksuja 58/ 164/ 78,8/ 29,30/ 77,6/ -1,2
Täht 60/ 165/ 82,8/ 30,41/ 81,7/ -1,1
Venlafaksiin 34/ 171/ 70,0/ 23,94/ 69,0/ -1
näitsik 27/ 160/ 71,1/ 27,77/ 70,1/ -1
kana 48/ 168/ 79,0/ 27,99/ 78,0/ -1
lumi 55/ 160/ 65,0/ 25,39/ 64,3/ -0,7
Looder 38/ 152/ 59,9/ 25,93/ 59,6/ -0,3
Amatsioon 40/ 166/ 67,6/ 24,53/ 67,5/ -0,1
Leenu 34/ 166/ 75,5/ 27,40/ **
Volüümikas 47/ 164/ 73,3/ 27,25/ **
enekene 51/ 160/ 65,5/ 25,59/ **
Banaan xx/ 160/ 64,8/ 25,31/ **
rändur 32/ 171/ 81,9/ 28.01/
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!