Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
- 5 kg klubi Suveks saledaks kuni 03,juunini :)

Tulevanesale 24. jaanuar 2016, kl 22.02
Aitäh heade sõnade eest! Nüüd on juba tunne vähe parem, aga see suhkrulaks annab ikka tunda.
Igatahes, kui te mind võtate veel kampa, siis liitun hea meelega. :) Kui tabelisse enam ei pääse, siis tulen niisama kõrvaltvaatajaks. Koos on ikka kergem ning alati on tore lugeda teiste õnnestumisi ja edusamme.
Vanust on mul 23 eluaastat ja pikkust lausa 178cm. Kaal on siis viimase kaalumise kohaselt 72kg ning selle loeksin ka praegusel hetkel algkaaluks. Üldjoontes olen kaalulangetamisel panustanud toitumisele, trenni pole juba ammu teinud (piinlik lugu küll) :) Samas pean tunnistama, et mulle mõjubki pigem toitumise reguleerimine kui trenn kaalulangetusel. Eesmärk on jõuda sinna 65-66kg kanti.

Britta 24. jaanuar 2016, kl 22.33
Tulevanesale, lisan su tabelisse :) Kui sa homme (esmaspäeval) oma algnäitu parandada ei soovi, siis panen selleks 72 ja nädala lõpus juba uued näidud :) Ning me siin jagame koos oma meetodeid, õnnestumisi ja mitteõnnestumisi ning liigume koos eesmärkide poole. Tabel oli küll juba kalustatud, aga kui keegi ikka abi saab sellest, siis.. Tere tulemast :)

Looder 25. jaanuar 2016, kl 00.15
Tere, vahepeal on kiire olnud ja ei ole jõudnud oma näitu anda õigeaegselt. Minu selle nädala kaal on 59.3 seega -300g. Tead Britta sul oli vist õigus selle Loodri nime kohta, mina ise mõtlesin küll et, see pigem innustab mind rohkem treenima liikuma ja pingutama, Praegu tunnen end küll nimele vastavalt. Tulevanesale tere tulemast.

Britta 25. jaanuar 2016, kl 10.25
Looder, pole sa nii looder midagi, ikkagi miinus ning parem Hilja kui mitte keegi.. ;) Nii et jätka samas vaimus ja grammike tublimana edasi, järgmisel korral õigeaegselt kaalu nr ka. Nii ta lähebki .. :) Kui vaja, saad nime ka ära muuta, et end enam mitte loodrina tunda :) :)

oujee 26. jaanuar 2016, kl 12.22
Pritta, lohuta ja kiida ikka oma pudulojuseid, see annab võimutunde. Aga ega kaalust ikka alla ei saa.

Ja jessas, Pritta, su mees näitas mulle su pilti, sa oled ikka väga inetu. Kahju kohe sinust.

kana 26. jaanuar 2016, kl 16.27
oujeel jälle tähelepanuvajadus kallal - no mis siis ikka kaasteelist peab aitama :)
räägi siis, kus see britta mees sulle seda pilti näitas? mis pildil veel oli ja kirjelda britta meest ka ühtlasi. ja kui sa neid tillukesi ülesandeid täita ei suuda, siis oled ikka hale jutupaunik küll. paks pealegi :)

Tulevanesale 26. jaanuar 2016, kl 19.07
Oeh kui hea tunne on jälle rajal olla.. Kaaluda pole veel tahtnud, kuid eile võtsin ennast taaskord kokku ja suutsin magusale ei öelda. Uskumatu, kuidas üks magus amps võib sellise suhkruvajaduse jälle tekitada. Kusjuures tahtsin teiega jagada ka häid retsepte, mis sobivad eelkõige neile kaalulangetajatele, kes soovivad süsivesikutega tagasihoidlikumad olla. :)
Esimene on siis juustune hakklihavorm.
Esmalt praen hakkliha pannil, kui tundub, et on enam vähem küpsenud, lisan lahtise käega riivjuustu ja siis ca pool pakki toorjuustu/Merevaiku. Selle segu panen siis vormi põhja. Seejärel keedan brokkoli ning lillkapsa (kõige mugavam kasutada külmutatud segu,seal head väiksed tükid ja täpselt paras kogus). Siis panen need hakkliha peale. Kõige peale kallan nö. siduva ainena koore ja muna segu. Kes eriti juustusõber on, siis võib sinna peale veel juustu raputada. Ja siis ahju, kuni on näha, et muna on küpsenud. Väga mõnus ja maitsev pirukas on :) Ja väga maitsev ka järgmisel ning ülejärgmisel päeval.

Teine toit, mille leiutasin oli kohupiimavorm. Selle puhul vahustasin vahukoore ning segasin sinna hulka maitsestamata kohupiima (terve toru) ja pool pakki Riccotat. Seejärel magustasin kookossuhkruga (nii vähesega kui võimalik). Siinkohal sobiks ilmselt iga magusaine - sh mesi ja stevia. Seejärel lisasin 3 muna ja segasin läbi. Eelviimasena lisasin kookosjahu, et taigen piisavalt paks oleks. Kui taigen oli saavutanud mõnusa konsistentsi, lisasin veel külmutatud vaarikaid ja kirsse. Seejärel ca 180kraadi ahjus kuni hambatikule enam taigent külge ei jäänud. :) Väga väga maitsev tuli. Ja usun, et see on ka suhteliselt süütu maiustus :)

Britta 26. jaanuar 2016, kl 20.01
oujee, lugesime koos abikaasaga eelmise teema ning selle teema all sinu sõnavõtud läbi ja konkreetse mehena palus sind tervitada ning öelda, et kui üks kord tuleb veel isiklikul pinnal ähvardus, laim või shantazheerimine, siis on IP aadressi järgi sinu isik tuvastatav ning asi läheb ametlikuks. See oli siitkaudu viimane tähelepanuavaldus sulle. Jätka samas vaimus ning saad oma tähelepanu, mida soovid, kuid mujalt :)

Teistega aga jätkame oma teekonda rõõmsalt :)

Britta 26. jaanuar 2016, kl 20.35
Tulevanesale, tänud heade retseptide eest, kõlavad hästi ja kindlasti on maitsvad :) :)

Pritta 27. jaanuar 2016, kl 09.13
Tulevanesale, proovisin ka, aga öö läbi öökisin. Väga vastik toit, mida promod.

oujee 27. jaanuar 2016, kl 12.25
Britta, minu vabandused sulle kiusamise pärast. Sorry, et halba tuju välja elasin. Iseenesest see mul tuju paremaks ei teinud, nii et osutus mõttetuks tegevuseks.

Edu sellegipoolest vormi parandamisel. Mul pole see kuidagimoodi õnnnestunud.

@Pritta 27. jaanuar 2016, kl 20.44
Ohohh, see ju kaalule igati hea, kui öökisid ööläbi :D LOL

Pritta 28. jaanuar 2016, kl 14.52
Eks ta ole jah, kõige paremini on mul kaalust alla tulnud siiani rotaviirusega - 5 päeva kummeliteed ja kuivikud ning 6kg läind nigu naksti. Aga no kole.

Britta 28. jaanuar 2016, kl 15.53
ojuee on nüüd Pritta? Isiksuse kahestumine? :)

Aga muide... homme on kaalumise ja numbrite aeg :)

n2itsik 28. jaanuar 2016, kl 16.44
Minul peaks ilus number tulema. Mitte küll läbi tubli töö. Suutsin kuskilt kõhuviiruse üles korjata:) No täna juba olen saanud midagi süüa.

kana 29. jaanuar 2016, kl 07.19
et siis 77 kg. pean tunnistama, et minu osa selle kilo kadumises on väike, mind on lihtsalt mingi jälk viirus tabanud :)

N2itsik 29. jaanuar 2016, kl 10.02
Hommikust. Mina sain oma kuue kätte lõpuks:D Aga kuna see pole loomulik kaalukadu siis ma jätaks kaalu samaks see nädal, ehk 70,1 kg.
Kuni teisipäeva õhtuni olin ma väga tubli ja peale seda pole ma suutnud eriti midagi sees hoida. Olen söönud riisi ja muna ja valget saia:D Millegipärast ma mäletasin, et see aitas. Aga jah, üldiselt elan kummelitee peal. Kui homseks parem pole, peaks vist abi otsima kelleltki targemalt.

Venlafaksiin 29. jaanuar 2016, kl 11.01
68,5 kg ehk sellel nädalal pool kilo, kokku 1,5 kg. Taktika on ikka sama, hoian väikest kaloridefitsiiti ja söön kõike, mis meeldib. Šoksi, friikaid, aga seda mõistlikes kogustes.
Vaikselt läheb, aga kuhu mul kiiret, seda enam, et olen normaalkaaluline.

tiksuja 29. jaanuar 2016, kl 11.41
Tere hommikust!
Tänane kaal 76,6, kokku -2,2 kg.

Paistab, et kummelitee on paljudele viimase aja lemmikjook? :)
Mul on viirusest üle nädala möödas, aga paljas mõte praetud toidule ajab siiani iiveldama.
Sellest siis ka veidi ladusam kaalulangus.
Vaevalt, et edaspidi enam nii ludinal läheb.

Kuid tiksun edasi ja soovin põdejatele kiiret taastumist. Võtke sellest vastikust viirusest parim! :)

Tulevanesale 29. jaanuar 2016, kl 12.00
Ma annan eilse hommikuse kaalu - 71,8kg, sest täna ei saanud kaaluda.. Mõtlesin pärast eelmise nädala pahaolemist, et peaksin endale ikkagi iga nädal midagi head lubama, et selliseid isusid vältida. Täna siis otsustasin selle nädala patupäeva teha ja see lōppes oksendamisega :( Sõin kaks saikest ja ca 150g Hersheyse komme ja no niii õudselt hakkas iiveldama, et midagi jubedat :( ei teagi kas hakkab mulle ka mingi kõhuviirus ligi hiilima või on tõesti organism harjumas tervislikuma toiduga ja sellised rajalt kõrvalekaldumised lõppevadki edaspidi nii :(

Britta 29. jaanuar 2016, kl 12.54
Nii tublid, juba paljud kohal oma numbritega. Ma pean homseks jätma, sest kaalupatareid otsustasid tänasest koostöö lõpetada. No mis seal ikka, homme, siis homme.

See on nüüd mingi uus meetod - viirustega saledaks? :) Ok, nali naljaks, usun, et ega see meeldiv ei ole. Mind ei leia need viirused kohe kuidagi üles, eriti kõhu omad, no ei hakka külge. Eks siis üritan oma enam-vähem korraliku fitlapilise toitumisega ja liikumisega hakkama saada :) :)

Britta 29. jaanuar 2016, kl 12.56
Tulevanesale, aga miks sa piinad organanismi, kui ta ei taha neid tühje süsikaid? :) 1-2 kommi maitseb samamoodi, kui terve pakk, naudi aeglaselt ja peale sööki ning on patustatud ja samas endasõbralikult :) Ma teoorias muidugi tugevam kui praktikas :)

Trulla 29. jaanuar 2016, kl 12.57
Tere! Britta lahkel loal liituksin Teie grupiga, kuna meie grupp läks kiirelt hingusele.

Minu tänased numbrid:
Vanus: 41
Pikkus: 174
Tänane kaal: 71.9 kg.
Eesmärk 2 x 5 kg.

Kaotanud olen -1,4 kg. mõne nädalaga. Midagi erilist ei tee, väldin leiba-saia, kartulit, jahu, magusat ja püüan rohkem liikuda. Paraku liikumine viimasel ajal eriti ei toimi, sest koju jõuan hilja ja pimedas ei viitsi vantsima hakata. Üritan veebruaris tublim olla.

Britta 29. jaanuar 2016, kl 13.10
Trulla, tere tulemast :) Kuna teises teemas on su saavutused olemas, kannan selle -1,4 meie tabelisse siis üle :) Minu arvutuste järgi oli algkaal paar nädalat tagasi, kui meiegi siin alustasime, 73,3? Koos saleda(ma) suve poole :)

rändur 29. jaanuar 2016, kl 14.35
Tere tere, aitäh tabelisse lisamise eest! Mul väga hea tulemus, nagu ikka esimesel nädalal kipub olema - 80,5 ehk nädalaga miinus 1,4 kg. Loomulikult olen väga rahul ja kui samas vaimus edasi panen, siis järgmisel reedel on 7 ees. Tuju on hea! Edu kõigile!

Trulla 29. jaanuar 2016, kl 14.44
Tänan Britta, jah algkaal oli 73.3 kg.

kana 29. jaanuar 2016, kl 15.47
kas Sa Trulla oled päriselt trulla või lihtsalt kasutajanime poolest? vaadates Sinu kaalu ja pikkust peaksid selline kõhnemapoolne olema?
ma ise näen nöödseks suht normkaalus välja, aga kmi väidab, et märkab ülekaalu :)
ma saan Sinust täiesti aru, kui vastu küsid, kas mul on valged või pruunid suled ja kui tihti ma munen:D

Trulla 29. jaanuar 2016, kl 19.06
Ehh kana, ma olen poolenisti trulla:)
Ülemine kehapool on täitsa ok, pluusid-kampsunid nr.38
Vööst allapoole ikka täiega trulla, püksid-seelikud seebiga jalga ajades nr.42
Enne lapsi kaalusin ca 58kg., nüüd vanaduses oleks 65 kg. ka rahul.

Lottely 29. jaanuar 2016, kl 19.19
Tervisi!

75,2!
Kartsin kõvasti hullemat, pühapäeva õhtul oli Gala, sai veini, torti jne ning esmaspäeval ka natuke magusat... Aga ju siis oli ülejäänud osa nädalast piisavalt tubli. Olen enda üle uhke, et olen suutnud hoiduda õhtuti söömast, kui peale 10-t töölt koju jõuan :) Ja ka näksimistest olen enam-vähem hoidunud.

Plaanin jätkata samas vaimus.

Järgmiste numbriteni!
Edu!

Looder 29. jaanuar 2016, kl 23.50
Tere, minu tagasihoidlik number siis 59,1 algkaaluga -800.Mitte ei ole rahul omaga. Tubli olin see nädal ainult teisipäeval, toit oli süsivesikute vaene ja trenni tegin ka korralikult. Kuna mul on 24h tööpäevad siis ega ma saagi igapäev teha ka ja mis seal salata ega toitumine ka töö juure, just kõige parem ei ole.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!