Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
- 5 kg klubi Suveks saledaks kuni 03,juunini :)

rändur 12. veebruar 2016, kl 16.42
Mul 79,4 e pool kilokest miinust. Olen väga rahul, sest seekord mul 100% korralik nädal ei olnud. Olin tõbine ja trenni ei teinud üldse, nädalavahetusel nosisin 100g shokolaadiga kaetud pähkelid ja vastlapäeval sõin ühe kukli.

Mõtlesin ka kampa tulla ja 4. märtsiks vahe-eesmärgi panna.. 3 nädalat aega, seega mingit utoopilist numbrit pole mõtet leiutada, aga 77 võiks vast reaalne olla kui samas vaimus jätkata (külmetus ja kukkel välja arvatud).

:)

Tulevanesale 12. veebruar 2016, kl 18.05
Mina pean oma kaalu homme edastama, sest täna hommikul ununes kaaluda. :( Kuigi kardetavasti sealt midagi väga head ei tule. Olen küll võrdlemisi korralik olnud,aga sellegipoolest kaal seisab ja üks päev näitas lausa 71,6 kg jälle.

Mai 12. veebruar 2016, kl 19.41
Nädala algus näis küll kahtlane aga kaal näitab hetkel 64,8. Seega miinus 0,9. Kokku miinus 5kg kokku.
Nädala lõpupoole sai 10 km ikka iga päev läbitud ja toit on pidevalt kontrolli all. Haige pole õnneks olnud, eks see igapäevane õues marssimine on tugevamaks teinud.
Aga rõõmsalt edasi! Mina mingeid eesmärke eriti ei sea. Siiski, kui veebruari lõpuks püsiks kaal kindlalt 64kg peal, märtsis saaks 62kg ja aprillis 60 ning mai lõpuks 59 - siis ma oleks väga rahul. Alla 59 ei tahagi.
Olge kõik ikka rõõmsad ja edukat paastukuud meile!

kana 13. veebruar 2016, kl 10.51
ikka passin. aga positiivne on see, et ostsin omale veidi väikesed päevitusriided ja see pani mu hoolega rõngast keerutama - seega vöökohalt 3 cm kadund :P
kuna kreekasse minek on aprillis, siis ilmselt jõuan veel ühtteist ära teha.

Marri 13. veebruar 2016, kl 12.14
79,9 ehk -1,5, kokku -3,4. Olin eelmise nädalavahetuse kaalutõusust nata ehmunud ja võtsin end tõepoolest otsustavalt käsile. Ehk läksin asjaga isegi veidi äärmusesse, sest enesetunne kõige parem pole. Võtan edaspidi ilmselt rahulikumalt.

Tulevanesale 13. veebruar 2016, kl 13.04
Minu kaalunumber täna 70,8kg. No tuleks see nr 6 juba ette :) kas või korraks...

Looder 13. veebruar 2016, kl 20.59
Minu kaal see nädal 58,6.Tahtsin ka miinust aga ei tulnud. Aga plussi ka mitte, seegi hea. Nädala alguse pluss oli nii suur ja kainestav, et pani tegutsema. Teisipäval jalutasin 3h siis tuppa ja jätkasin trenažööril. Kolmapäval jalutasin veidi vähem aga see eest trenažööril kulutasin 700 kcal-rit. Lihased hakkasid küll mässu tõstma aga see minu hindu ei vähendanud. Sellepärast ma teiega selle teekonna ette võtsingi, et paneb ennast vajalikul hetkel jälle kokku võtma ja tegutsema. Järgmine nädal tahan 57kg juba näha. Väike eesmärk endale. Edu teile

Britta 14. veebruar 2016, kl 12.05
Toredat sõbrapäeva, armsad kaasteelised! :) :)

n2itsik 14. veebruar 2016, kl 14.25
Minu kaal 68,4 kg ehk nädalaga miinus 0,3 kg. Minu nädal on olnud raske kuna suutsin haigeks jääda. Kui haiguse esimestel päevadel oli mu söögiisu kadunud siis hiljem oli söögiisu mitme eest ja mul on kohati väga raske ennast tagasi hoida. Kinnitasin endale, et mul on vaja jõudu koguda:D Kava jälgisin küll aga sinna kõrvale sõin kõvasti ka kommi ja valget saia. Eile suutsin ma juba üpris korralik olla ja täna olen täiesti kava järgi toitunud. Muidugi on alles lõuna:D Ma ausalt imestan selle kaotuse üle kuna ma tõesti pingutasin kõvasti see nädal, et juurde võtta. Kuna nüüd on koolivaheaeg siis saab see nädal natuke vabamalt võtta ja luban endale, et see nädal olen tubli ja korralik:)

Täht 14. veebruar 2016, kl 17.55
Head sõbrapäeva, kallid kaaslased!
Kaal ka päris hea sõbrakene: 79,6 kg, kadu kokku 3,2 k.
Sel nädalal siis -0,6. Siin paljudel üllad eesmärgid 4. märtsiks, prooviks ka poolteist kiloga hakkama saada. Ma küllalt äpu, ehk saab 500 grammi nädalaga vähemaks.
Ostsin igasuguseid eksootilisi puuvilju ja õlisid, ökopoest rukkikliisid, salendavat teed, ökokohvi jne. Püüan hästi tervislik olla!
Jahutatud broileriga tegin värskekapsasupi, kuigi klimpidega olnuks parem. Ostsin veel 67%-lise neitsioliivõlimajoneesi, natuke salatile lisades maitse parim. Häid rasvu ei tasu karta.

Britta 14. veebruar 2016, kl 19.33
Head sõbrapäeva õhtut :) Siin meie seekordne tabel ja numbrid hakkavad juba täitsa ilusaks minema :)
Suured õnnesoovid Maile, kellel esimesena täitus -5 kg!!!!!!! :)
Aga jätkame ilusti ja kes täna maiustas ka hea-parema, shokolaadi jm-ga, siis nüüdsest korralikud ja reedel juba uued numbrid :)

Nimi Vanus Pikkus Algkaal AlgKMI Kaalu nr Muutus
Mai 43/ 162/ 69,8/ 26,60/ 64,8/ -5
Britta 44/ 167/ 76,5/ 27,43/ 73,0/ -3,5
Marri 53/ 176/ 83,3/ 26,89/ 79,9/ -3,4
Täht 60/ 165/ 82,8/ 30,41/ 79,6/ -3,2
tiksuja 58/ 164/ 78,8/ 29,30/ 75,9/ -2,9
n2itsik 27/ 160/ 71,1/ 27,77/ 68,4/ -2,7
Venlafaksiin 34/ 171/ 70,0/ 23,94/ 67,4/ -2,6 *
Lottely 32/ 160/ 78,0/ 30,47/ 75,5/ -2,5 *
rändur 32/ 171/ 81,9/ 28.01/ 79,4/ -2,5
Lenna 34/ 172/ 61,0/ 20,62/ 58,7/ -2,3
kana 48/ 168/ 79,0/ 27,99/ 77,0/ -2
Trulla 41/ 174/ 73,3/ 24,21/ 71,5/ -1,8
Lumi 55/ 160/ 65,0/ 25,39/ 63,5/ -1,5
Looder 38/ 152/ 59,9/ 25,93/ 58,6/ -1,3
Tulevanesale 23/ 178/ 72,0/ 22,72/ 70,8/ -1,2
Amatsioon 40/ 166/ 67,6/ 24,53/ 67,0/ -0,6

Mai 14. veebruar 2016, kl 22.26
Ilusat sõbrapäeva lõppu!
Aitäh Britta, ega ilma Sinu algatuseta ma mugavustsoonist välja ei oleks viitsinud rabeleda küll, niiet aitäh Sulle!
Ja kui kokku kõik numbrid lüüa, siis on igaüks oma panuse andnud, et seltskonna peale lahti saada 39 kilost! Vat see on juba midagi!
Kõik oleme väga tublid! Edasi, edasi! :)

Britta 15. veebruar 2016, kl 10.53
Mai, mul on nii hea meel, et see grupp sai tõukeandjaks :) Ikka koos ja edasi ning see suvi tuleb meil kõikidel ilus ning oluliselt saledamana, peame vastu :) :)

n2itsik 15. veebruar 2016, kl 13.30
Tahtsin ka huvi pärast vaadata, et kui palju ma siis kaalu kaotanud olen alates klubiga liitumisest. Alustasin siis numbriga 84,4 kg(äkki oli 13.04.2015)ehk kaotust 16 kg. Natuke nagu olen pettunud kuna nii pika aja peale tundub seda vähe. Aga samas tunnen uhkust, et seekord olen seda teinud õigesti nii, et kaotatud kilod on kadunuks ka jäänud. Enesetunne on kergem, riidenumbritest ei pea ma alati neid kõige suuremaid otsima ja kuna ma olen siiski suutnud nii kaua õigel teel käia siis ma ka tunnen, et olen natuke tugevam kui enne arvasin. Kogu see aeg ei ole olnud sugugi kerge. Ma olen alati olnud emotsionaalne sööja ja ütleme nii, et viimasel aastal olin ma väga emotsionaalne:D Õnneks olen ma natuke targem ja üritan siiski oma tundeid teistesse kohtadesse suunata.

Britta 15. veebruar 2016, kl 16.19
n2itsik, wow, -16 kg on ju supertulemus kokku :) :) Mul hakkas nüüd küll piinlik, olen muudkui pendeldanud oma 70 + kaalu otsas :) Loodan väga, et see muutub, lihtsalt peab muutuma :)

Venlafaksiin 15. veebruar 2016, kl 19.38
Pole kaalunumbrit edastanud, see on 67 kg. Ma nüüd kuu aega eemal, reisil. Võite mu tabelist maha võtta, kuna olen 67 kg rahul.
Reisilt tagasi, loodan kaalule pihta saada ja eks siis näis, kuidas reis mõjus. Kardan, et siinne hea söök-jook pigem kasvatab kaalu, aga mis sellest siis ikka, kavatsen võtta sellest reisist kõik, mis võimalik. Naudin, naudin.
Kõikidele head, loodan, et saavutate oma eesmärgid.

Britta 16. veebruar 2016, kl 08.31
Venlafaksiin, tore, kui oled oma rahulolukaalu kätte saanud ja ilusat reisi sulle :) Kui tagasi oled, anna ikka märku, kuidas sul läheb :)

Venlafaksiin 16. veebruar 2016, kl 14.37
Teeme nii, eks siis vaatame, mis see kaalunr vahepeal teinud on. Praegu tunnen küll end oma kehas hästi. 171/67...päris OK mu meelest. Nüüd aga ujuma.

Britta 19. veebruar 2016, kl 08.47
Tere varahommikust! :)
Ma teen siis seekord numbrite andmisel otsa lahti. Huvitav nädal oli, st pidin ennast sundima sööma, sest söögiisu lihtsalt ei olnud. Anomaalia minu puhul :) Igal juhul selle tõttu ilmselt sain oma esimese -5 kg ka kätte. Selle nädala "saak" on siis -1.5 kg ja hetkekaal näitab 71,5 kg. Pole paha, eks näis, mida järgmine nädal teeb peale seda :)

tiksuja 19. veebruar 2016, kl 09.50
Palju õnne, Britta! Meil on siis juba kaks viielist- sina ja Mai :)
Ise olen ka nädalaga rahul- 75,2 ehk 0,7 kg miinust.

Vahe-eesmärke ma endale ei sea, aga kui 2 kg kuus õnnestub kaotada, olen väga-väga rahul.
Mõnusat jätkamist!

n2itsik 19. veebruar 2016, kl 10.29
Hommik. Annan ka enda kaalu, kuid kahjuks on tegemist peale söömist kaaluga kuna lihtsalt unustasin. Aeg läheb liiga kiiresti ja nädalapäevad lähevad sassi:D Ja nädalavahetusel olen ma pisikesel reisil mistõttu kaaluda ei saa. Kaal oli 68,2 kg ehk miinust 0,2 kg.
Sel nädalal olin üpris tubli, kava jälgisin aga ka paar patustamist tuli ette. Kuna mul muidu on palju rohkem tegemist siis olen alati toitu ette valmistanud. See nädal on aga rohkem vaba aega olnud ja tunne nagu oleksin koguaeg süüa teinud:D
See nädal olen ka palju liikunud. Kohe nii palju, et suutsin tallad villi kõndida:D
Nädalavahetus läheb natuke käest ära kuna olen kodust eemal ja arvatavasti söön enamasti väljas. Eks ole näha kui tervislikke valikuid ma teha oskan:)

Täht 19. veebruar 2016, kl 12.02
Palju õnne, Britta, oma 5 puhul!
Mul ka õnnelik nädal olnud - lausa -1,3 kilo.
Kaal 78,3 - kokku -4,5.
Muutsin radikaalselt toitumist, loen kaloreid. Pole elus nii palju kodumaiseid ja eksootilisi puu- ja juurvilju söönud kui praegu.
Meeldib munavõi, aga nüüd asendasin või avokaadoga ja maitseb hästi.
Söögiisu on ka kuhugi ära kadunud, vahest tuleb meelde alles õhtupoolikul midagi ampsata. See ei ole küll õige tegu, aga ehk kaalulangetamise perioodil võib.

Lumi 19. veebruar 2016, kl 12.40
Mina olen lihtsalt õnnetu. Ei ole millegagi kiidelda, seis sama , mis nädal tagasi. Nädala sees läks päris ästi kaal alla, lootsin täna hommikul juba -500g kirja saada, ja ei miskit. Täna hommikune tulemus on 0. Ja ma lausa olin eile päev otsa söömata, et tulemust saada. Hommikusöögi sõin ja päeval jõin rohelist teed. Lootsin, et on nagu organismi puhastuse ja kaalunumbri vähenemise eest. Ilmselt tegu näljapaistetusega (ha-ha-ha). Aga ma ei jäta järgi, rühin edasi.
Britale palju õnne -5 puhul!

Marri 19. veebruar 2016, kl 12.44
Brittale palju palju õnne! Tõesti tubli.
Endal +0.8. Jäin haigeks, kuid isu see ära ei võtnud. Kurnatus vallandas tegelikult lisaks tohutu saiaisu ja ma ei jaksanud sellega võidelda. Ühesõnaga lasin asja käest. :(

Britta 19. veebruar 2016, kl 17.04
Aitäh teile kaasa elamise ja õnnitluste eest :) Oleme kõik väga tublid ning järjekindlalt suveni välja ning on kõikidel ilusad numbrid ja eelkõige iseendale meeldivam välimus :)

Trulla 20. veebruar 2016, kl 10.53
Palju õnne Brittale! Unustasin end eile kaaluda, tööle jõudes tuli alles meelde. Tänane kaal on suur 0, ehk tulemus sama mis eelmisel nädalal 71.5
Ma kohe ei saa langetamise lainele. Tahaks väga, väga kiirkõnnile minna, aga terve viimase nädala olid õhtuti teed kiilasjääs. Sellise libeduse peal tempot ei tee.

rändur 20. veebruar 2016, kl 14.35
Ma tõstan punase lipu ja jätan selle nädala vahele. Kolmekilone pluss on mul kord kuus tavaline, pole vist mõtet seda tabelisse panna.

Tulevanesale 21. veebruar 2016, kl 09.46
Minu kaalunumber näitas täna hommikul 70,1kg. Eks ta mõnevõrra on ehk petlik, sest eile ma eriti midagi süüa ei saanud, kuid samas olen üsna tubli olnud viimasel ajal. Järgmine nädal loodan selle maagilise 6 ära näha :))

Amatsoon 21. veebruar 2016, kl 11.34
Õnnitlused Brittale:)
Minu kaal jupsis üles-alla terve nädala ja lõpuks maandus seal, kus eelmiselgi korral - 67,0. Üritan sel nädalal paar muutust teha trennirežiimis ja ka toitumises, ehk saan kaalu uuesti liikuma.

Mai 21. veebruar 2016, kl 15.21
Britta - õnne ja hääd kulgemist! :)
Mina ise mõtlen, et nädalas võiks umbes pool kilo alla võtta, mitte enam. Siis läheb vaikselt ja stabiilselt. Hetkel plaan täis: 64,3. Niiet -0,5 kg.
Jõudu meile kõigile! :)
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!