Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
- 5 kg klubi Suveks saledaks kuni 03,juunini :)

Täht 08. märts 2016, kl 10.31
Ilusat Naistepäeva - minu poolt kõigile!
Ja aitäh ka -5 täitumise õnnitluste eest.
Sel korral ma nii tubli ei ole. Kaks sünnipäeva peetud ja vats siiani valutab. Paar päeva söödud-joodud mehemoodi, eks see pullitamine nullis ära nädala jao pingutamisi. Lubasin endale, nädalakesi veel tulemas küll ja küll. Ei kahetsegi, et korraks rihma maha viskasin.

Marta 08. märts 2016, kl 14.13
Rõõmsat naistepäeva!!
See põdrakanepi tee on hästi meeldiva maitsega, olen seda aeg ajalt õhtuti joonud. Et sellega kaalu saab langetada, tuli mulle üllatusena.

Krisli 09. märts 2016, kl 08.05
Mina olen ka seda põdrakanepi teed joonud, minu ema soovitas kunagi. Tõesti on hea tee ja aitab kaalu hoida - vananaiste tarkus. Ostan seda kindlasti veel. Tänud sellele, kes meelde tuletas.

TeeVeeEkspert 09. märts 2016, kl 18.34
Kui söömise asemel juua teed (misiganes lisanditeta teed), siis aitab iga tee kaalu hoida.

n2itsik 11. märts 2016, kl 12.06
Tere. Minu kaal 67,8 kg ehk nädalaga pluss 0,2 kg:( Oeh, ma ausalt ei tea, millest see tuli kuna kolmapäeval oli mu kaal väiksem. Ainus, mille kaela ma oskaks asja ajada on see, et ma olen naine:D Või siis ehk see, et kuna tulemas on suuremad muutused, olen pisut stressis.
Ma olen toitunud väga korralikult, liikumisega on probleeme olnud kuna peale tööd ja kooli ma olen olnud laisk.

tiksuja 11. märts 2016, kl 12.21
Tere reedet!

Minu tänane näit 74,8.
Sellenädalane pool kilo miinust teeb erilist heameelt, sest rohkem kui kuu aega olin nagu kana takus kinni, ikka nokk kinni, saba lahti ja vastupidi.
Aga nüüd sain vist sellest jõnksust üle ja jälle liikuma.
Seega ärge heitke meelt väikeste tagasilöökide puhul.
Kuigi vaikselt- me liigue siiski! :)

Marri 11. märts 2016, kl 13.09
Tegelen naistepäeva tortide tagajärgedega. Hetkel +400g. Aga ikka väga head tordid olid. :D Tundub, et mul see langetamine toimibki nii üle nädala.
Olen siiski rahul, sest olen saanud justjui nõksu kätte, kuidas ka tagasilöökide puhul langema seda kaalukest saada, aasta tammusin sisuliselt koha peal. Ja selle, et asja mitte liiga dramaatiliselt võtta, sellega saan ka juba kohati hakkama. :)

Lumi 11. märts 2016, kl 15.13
Mul jälle 0-nädal. Ikka 63,1. Ei lähe ja ei lähe, tuju võtab ära, aga ma jätkan. Edu teile!

kana 11. märts 2016, kl 19.36

Britta 12. märts 2016, kl 09.05
Hommikut :) Eh, eile kaalusin küll, aga kirja panema ei jõudnud. Naistepäevanädal ja üritused mõjusid mulle ka, miinust seekord kõigest 100 grammi, aga sain 6 ette, mis on minu jaoks ka suur asi. Loodetavasti uuel nädalal jälle ilusam miinus :)

Trulla 12. märts 2016, kl 11.16
70,5 e. -100gr.
Sõin ka kooki, aga mitte naistepäeval, vaid eile õhtul. Nii ilus ja nii hea kook oli :)
Aga muidu terve nädal läks pekki, sõin nagu juhtus ja liigutamas käisin ainult ühel päeval.

Mai 12. märts 2016, kl 11.24
Tere taas. No sama siin nagu Marri ütles - aga no tõesti olid head tordid! :) Mingil kohutaval põhjusel juhtus 4 päeva järjest mingi sündmus olema niiet sai ikka proovitud üht koma teist.
Veidi sai ikka kõnnitud ka igaks juhuks, et kaalu vaadates suurt plussi mitte näha.
Tulemuseks sai nulliring ehk 63 ja alla pole grammigi läinud. Esmakordne nädal siis nii. Aga vähemalt ei tulnud juurde! :) Seega mulle võib esimese nullinädala panna ja kaal jätkuvalt 63,0.
Rõõmu ja edu! Ikka edasi! :)

Tulevanesale 12. märts 2016, kl 12.17
Tervitused-tervitused!
Olen mõnda aega kadunud olnud, sest no lihtsalt miski ei motiveerinud oma kaalu üles märkima.. Viimased nädalad on täiesti arusaamatu patustamine patustamise järel olnud. Ja seda just magusaga. Hommikul söön korralikult, vahepala ja lõuna ka ning siis on käinud mingi klõks ja olen täiesti põhjuseta söönd-söönd-söönd magusat. Järgmine päev jälle olemine kehva ja täielik suhkrupohmell peal :( Tänahommikune kaal igatahes oli 72,5kg, nii et õnneks päris 5kg juures pole selle magusasöömise peale (mul nähtavasti on siiski nii, et juba magusa vaatamisest vööümbermõõt suureneb)..

Amatsoon 12. märts 2016, kl 17.15
Endiselt 66,8, ei rohkem, ei vähem. trenni sai tehtud 3 korda, mis pole kõige hullem. Söögiga nagu ka ei patustanud enda arvates. Järgmisel nädalal püüan mõned karmimad meetmed tarvitusele võtta. Ehk saan kaalu liikuma.

Britta 13. märts 2016, kl 10.15
Tulevanesale, tubli oled, et ikka välja ilmusid.. Tead, ma soovitan, et teata ikka igal nädalal number, hoiab rohkem ree peal kui see, et mitu nädalat ei teata ja siis läheb rohkem käest ära. Vähemalt mul on küll nii. Aga sul on KMI niigi nii ilus, et suveks jõuad veel misiganes imelisse vormi saada.

Tundub, et see naistepäevanädal oli enamusele paras väljakutse, aga mis seal ikka, mis kehvasti see uuesti ning uus kaalunädal juba käib :)

Looder 13. märts 2016, kl 11.18
Minul oli see nädal eriti hull. Minul mahtus lisaks naistepäevale, kus toodi töö juures lauale neli torti, mida kõiki oli vaja ju proovida ja terve virn kommikarpe, veel ka kolm sünnipäeva. Lõpuks oli tunne, läks trumm, mingu pulgad ka. Tulemus, kaal 56,7 seega +800g. Polegi kõige hullem tulemus. See oli see nädal, järgmine nädal uue hooga edasi. Tahan uuesti 55kg näha. Siht silme ees edasi.

Marta 13. märts 2016, kl 11.24
Minul on ka edutu nädal olnud, mitte midagi pole maha läinud, selle asemel näitab isegi kerget plussi:)) aga seda me kirja ei pane!!
ma olen üllatunud, sest tegelikult ikka trenni tegin ja kuigi see nädal sai veini joodud siis mingit koogi-kommirallit ei olnud, toit hea tervislik. Ma alustan siis algusest peale://

Britta 13. märts 2016, kl 18.06
Õhtust, sõbrad :)
Meie uus tabel on valmis. Lottely jättis meid maha, kuna kolm näitu oli edastamata ja meil, teistel, ei olnud just ka parim nädal kaalu numbrite tulemuste osas, aga pole viga, naistepäev oli seda väärt ka. Nüüd jälle korralikuks ning jätkuvalt ja ikka kõik koos saleda(ma) suve poole :)

Nimi Vanus Pikkus Algkaal AlgKMI Kaalu nr Muutus
Mai 43/ 162/ 69,8/ 26,60/ 63,0/ -6,8
Britta 44/ 167/ 76,5/ 27,43/ 69,9/ -6,6
Täht 60/ 165/ 82,8/ 30,41/ 77,0/ -5,8 *
Venlafaksiin 34/ 171/ 70,0/ 23,94/ 65,2/ -4,8 *
Marri 53/ 176/ 83,3/ 26,89/ 79,2/ -4,1
tiksuja 58/ 164/ 78,8/ 29,30/ 74,8/ -4
n2itsik 27/ 160/ 71,1/ 27,77/ 67,8/ -3,3
Looder 38/ 152/ 59,9/ 25,93/ 56,7/ -3,2
kana 48/ 168/ 79,0/ 27,99/ 76,0/ -3
Trulla 41/ 174/ 73,3/ 24,21/ 70,5/ -2,8
Lumi 55/ 160/ 65,0/ 25,39/ 63,1/ -1,9
rändur 32/ 171/ 81,9/ 28.01/ 80,4/ -1,5 **
Amatsioon 40/ 166/ 67,6/ 24,53/ 66,8/ -0,8
Marta 34/ 168/ 67,0/ 23,74/ 66,7/ -0,3
Tulevanesale 23/ 178/ 72,0/ 22,72/ 72,5/ 0,5

kana 14. märts 2016, kl 18.34
mul on olnud hullult kiired ajad ja mõningane kaalulangus on lõppkokkuvõttes ikkagi positiivne :)vahepeal tundus küll, et mingist toimumise jälgimisest ei ole juttugi...

Britta 18. märts 2016, kl 08.39
Tere hommikust kõikidele :) Väljas on ilus, valge ja päikseline talveilm, kuigi pühapäeval algab ametlikult kevad :) Ilus on ikka see talve viimane pingutus ;)

Minu kaalu number alaneb kuidagi visalt, aga ikka alaneb. Selle nädalaga siis -400 gr, uus number on 69.5. Kui aga vaadata, et kokku on selle ajaga läinud -7 kg, võib täitsa rahule jääda. Püüan toitumise hoida ikka Fitlapi lainel 4 x päevas. Eks libastumisi on ka, seda just eriti üritustega seoses. Kuid rõõmustan iga miinuse üle ja suveni veel aega on ;)

kana 18. märts 2016, kl 08.55
76, ma ei tea, ilmselt tuleb mul söömine lõpetada, et midagi muutuks :)
tegelikult olen ma suht rahul, eelmisest sügisest olen kaotanud 16 kilo ja ega hädapärast pole rohkem vaja ka - kuigi 70 oleks vinge :P

tiksuja 18. märts 2016, kl 16.09
Tere-tere!
Vat täna oli esimest korda kiusatus oma kaal üldse ütlemata jätta- 75,9, no mis see siis olgu!
Aga siis mõtlesin, et keda ma ikka petan. Ennast ju!

Eile mingilt telekanalilt kuulsin, kuidas üks astroloog ütles, et kaalulangetajatel on raske periood kuni 5. aprillini, sest kaal lihtsalt ei lange. Ja kuigi ma muidu sest tähetarkusest väga lugu ei pea, oli sel hetkel küll lohutav kuulda. Ei saa ju ometi ennast saamatuses süüdistada, ikka keegi teine peab süüdi olema! Olgu või tähed :)

Aga kevad on tõesti kohe-kohe algamas ja loodetavasti ärkab koos pööripäevaga ka keha talveunest.

Rõõmsat jätku! :)

Lumi 18. märts 2016, kl 18.20
Tere! Tänud Tiksujale. Oli kohe väga kergendav lugeda, et isegi astroloogid ei pea võimalikuks hetkel kaalu langust. No kohe kuidagi ei lange. Olen ka arvanud, et peaks söömise lõpetama, aga ei suuda. Lühidalt: kaal ei lange. Nädala sees isegi tõusis, aga et natuke ennast lohutada, jätan tabelisse sama numbri - 63,1.
Järgmise nädala olen puhkusereisil, seega kaal kindlasti tõuseb ja sellepärast jätan ka järgmise nädala tulemuse teatamata. Ikka tublilt kevadesse!

Marri 19. märts 2016, kl 13.55
78,3 ehk siis kokku -5kg. Hurraa hurraa!
Kuigi nädalavahetusse mahtus 1 sünnipäev ja tort ja šampus.
77.0 on minu soovikaal aprilli alguseks saada. Oh, see oleks minu kmi esimene normaalkaalunäit üle pika aja. Vaatame, kuis õnnestub. Ega seni see asi väga kerge pole tegelikult olnud ja õhtul olen ikka näljane küll. Nii näljane, et ajab piuksuma.

Trulla 19. märts 2016, kl 17.03
70,2 e. -300gr.
Läheb väga raskelt, kuidagi ei tule see nr 6 kaalule ette.
Jätan ka järgmise nädala näidu vahele, lähen päikese alla kosuma. Kõik hinnas reis on kaalulangetajale ikka paras katsumus. Püüan süüa liha ja juurikaid, saiad jm jama jätan söömata.

Mai 20. märts 2016, kl 12.31
Tere ja toredat kevadet!
Loodame, et kevad ka reaalselt saabub ja meid jäävangist vabastades lubab rohkem õues liikuma. Vigastasin jalga ja istusin nädala soojas toas ja säilitasin kaalu :) Seega miinust vaid 300g. Väga tahaks kuu lõpuks plaani täita ja 62 ette saada. Siht on silme ees ja küll see kaal ka läheb, kuhu ta pääseb.
Marrile palju õnne! :) 5kg on juba suur edu!

Täht 20. märts 2016, kl 12.34
Ilusat kevade algust!
Kaal sama - 77 kg.
100-200 grammi üles-alla, nii ta on olnud paar nädalat. Ega ma midagi eriti polegi teinud, et seda langetada. Vahest söön vähem, vahel rohkem. Ei taha kogu aeg toidu peale mõelda, võtangi lõdvemalt.

Britta 20. märts 2016, kl 12.35
Heia ja ilusat kevade algust kõikidele :) :) Marrile minu poolt ka suured õnnesoovid -5 kg saavutamise puhul, väga-väga tublid oled ja -5 kg on väga hea... 2.5 kuud veel ees ka :D

Mai, märgi palun alati kaalu nr ka, et ei tekiks segadust numbritega. Praegu ma saan sinu kaaluks 62,7? See tähendab, et sul ongi ju 62 ees ;)

Marta 20. märts 2016, kl 16.47
Head kevadet! Mina olen puhkusel ja kaalu mul siin ka ei ole, see nädal jääb mul raporteerimine vahele.

Looder 20. märts 2016, kl 17.33
Minul kaal sama. No ei taha kuidagi alla minna. Vahel on tunne et mu keha tahab iga hinna eest igat rasva pallikest kinni hoida. No hakka või astrolooge uskuma.
Ilusat kevade algust kõigile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!