Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
- 5 kg klubi Suveks saledaks kuni 03,juunini :)

Britta 30. jaanuar 2016, kl 09.07
Sain ka nüüd kaalutud. 74,5 ehk -0.5 ja kokku -2. Tasapisi, aga läheb, kuigi võiks ju rohkem :) Eks nädalavahetuse üritused jätsid oma jälje, aga vähemalt liigub allapoole see kaalunumber :) Üritan ikka edaspidi oma kava jälgida ja liikuda ka rohkem. Täna jälle nii tuuline, no eks näis, kas kipun õue :)

Tulevanesale 30. jaanuar 2016, kl 09.30
See on hea küsimus, miks ma piinan organismi sellise magusasöömisega. See käitumismuster on pärit juba väga mitme aasta tagant, kui oligi nii, et ühel päeval nädalas sõin nii palju magusat, et paha hakkas. Siis ülejäänud päevad lihtsalt ei tahtnudki magusat näha ja ca nädala sai jälle "rahus" olla. Ilmselgelt ei ole see mõistlik lahendus, aga samas kui see magusasoon on nii suur, siis tundus see ainus lahendus, et pääseda igapäevasest ahvatlusest šokolaadi ja magusa järgi.
Otsustasin, et lähen käin täna Fitshopist läbi ning ostan prooviks paar paljukiidetud Puddingi väikest pakki - ehk on see lahendus minu magusaisule. Olen neid pulbreid varasemalt ka proovinud, osad on superhead, osad on sellised, et ei kannata alla neelatagi.
Täna kaaluma ei hakka jällegi, ilmselt oleks tuju rikutud 73+ numbriga :D

Lenna 30. jaanuar 2016, kl 10.04
Hommikust! Minu hetkekaal 58,7 kg. Juhhhuuuu! Miinus 600 grammi.
Sel nädalal olin väga korraliku toitumisega. Vähe süsivesikuid, rohkem valke, palju köögivilju. Samas kolmapäeval ikka libastusin ka - tahvel shokolaadi oli vaja ikka sisse ajada:D Aga tundub, et see ei mõjutanud mu kehakaalu.
Liikunud olen vähe, sest ilm on kehva.
Uue nädala eesmärgiks sean 58,5 kg. Arvan, et see täiesti reaalne :)

Britta 30. jaanuar 2016, kl 10.11
Tulevanesale, aga proovi Steviaga magustoite teha äkki? Nagu suhkur oleks, aga õige Stevia peab olema, osad pidid kõrvalmaitse jätma. Mul on selline suur sinise pakendiga, see on maitselt nagu suhkur, aga parem variant.

Lenna, Sul KMI alumine pool käes, väga tubli, et nii hästi langeb, aga kui palju sul veel plaanis on langetada? Päris alakaal vist ei ole ka hea mõte? :)

Lumi 30. jaanuar 2016, kl 10.18
Tere! Eile ei jõudnud kaalule, kiired ajad. Aga täna hommikul 63,7. Juhuuuu! Olen rahul. Nagu Lennagi, proovisin vähendada süsivesikute hulka, aga mul ka kolmapäeval tekkis kohutav magusaisu ja siis lasin kommidel hea maitsta, neljapäeval sõin sellevõrra lihtsalt vähem. Muidu ikka nagu ikka: mitu korda nädalas trenn, õhtul ei söö ja magusast hoidun.

Täht 30. jaanuar 2016, kl 11.07
Kaal 81,3 kg, kokku -1,5 kilo.
Sel nädalal kadus 400 grammi. Patustasin leiva, saia, või, vorstiga. Uuel nädalal vaatan neist mööda.
Dieet oleks õlekõrs, aga ei jõua sellele lainele. Kaotatud kilosid küll enam kunagi tagasi ei sööks.

Marri 30. jaanuar 2016, kl 13.47
Mul kaal sama. Sisuliselt läks nädal pekki. Ehk pekiks. Eks see vist mingi nõuka igand on, et toitu ära ei visata ja meil sattus selleks toiduks suur šokolaaditort. Lisaks kippusid kingitud magusad melonid käest ära minema ja sai ka need "hävitatud". Liikumine ka selle libedaga 0 olnud. Ühesõnaga mömm ja peab uuesti end käsile võtma.

Marri 30. jaanuar 2016, kl 14.17
Britta, mis stevia sul on? Mis mark ja kust ostsid? Endal on mingi stevia vedelik, kuid see jätab küll maru läila maitse isegi vaid paari tilga näol. Küpsetistele mõjub ehk pisut vähem, kuid no ikkagi.

Mai 30. jaanuar 2016, kl 14.24
See nädal oli kummaline. Sõin täpselt samamoodi, püüdsin 2 liitrit vett ka juua ja kõndida paar tundi. Sodi ja lörts ja eilne tuul segasid küll 2 päeva aga 5 päeva marssisin veekindla varustusega ikka ära oma normi. Ja ainevahetus täiega sassis, kaal ei alane kuidagimoodi. Linaseemnejahu abiga sain kuidagi toimima süsteemi. Möödunud nädala endalegi üllatav kaalualanemine ilmselt organismile ei meeldinud. Aga ma ei kavatse alla ka anda.
Tulemus siis 68,8. Hää et niigi läits :)
Edu ja vastupidavust! Päevad lähevad pikemaks ja ehk ka ilmad ilusamaks, saab jälle rohkem õue liikuma.

Mai 30. jaanuar 2016, kl 14.25
Novat kotermann ka abiks: 66,8. :)

Britta 30. jaanuar 2016, kl 14.40
Nii tublid, peaaegu kõikidel on juba näidud antud :) Kui Amatsiooni number ka tuleb, saab tabeli ära teha :) Kahe tärni omanikud vist on loobunud kohe peale alustamist, tundub..

Marri, ma kasutan seda Steviat ja tellin ka sealtsamast:
http://www.kaartek.ee/stevia/

Britta 31. jaanuar 2016, kl 18.01
Hei-hei, siin meie seniste saavutuste tabel. Aitäh kõikidele, kes näidud edastasid ja oma tegevusest rääkisite :) Tere tulemast uutele ning kahjuks 4 alustajat pidin kustutama, kes 3 nädala jooksul oma näite ei saatnud. Aga mis siis ikka, kõikide teistega koos saledama suve poole, eksju? :)

Nimi Vanus Pikkus Algkaal AlgKMI Kaalu nr Muutus
Mai 43/ 162/ 69,8/ 26,60/ 66,8/ -3
Lottely 32/ 160/ 78,0/ 30,47/ 75,2/ -2,8
Lenna 34/ 172/ 61,0/ 20,62/ 58,7/ -2,3
tiksuja 58/ 164/ 78,8/ 29,30/ 76,6/ -2,2
kana 48/ 168/ 79,0/ 27,99/ 77,0/ -2
Britta 44/ 167/ 76,5/ 27,43/ 74,5/ -2
Marri 53/ 176/ 83,3/ 26,89/ 81,8/ -1,5
Täht 60/ 165/ 82,8/ 30,41/ 81,3/ -1,5
Venlafaksiin 34/ 171/ 70,0/ 23,94/ 68,5/ -1,5
rändur 32/ 171/ 81,9/ 28.01/ 80,5/ -1,4
Trulla 41/ 174/ 73,3/ 24,21/ 71,9/ -1,4
Lumi 55/ 160/ 65,0/ 25,39/ 63,7/ -1,3
n2itsik 27/ 160/ 71,1/ 27,77/ 70,1/ -1
Looder 38/ 152/ 59,9/ 25,93/ 59,1/ -0,8
Tulevanesale 23/ 178/ 72,0/ 22,72/ 71,8/ -0,2
Amatsioon 40/ 166/ 67,6/ 24,53/ 67,5/ -0,1 *

Tulevnesale 31. jaanuar 2016, kl 20.09
Tänud Britta ülevaate eest! :)
Pärast reedest patustamist olen taaskord reele saanud. Täna käisin siis lõpuks Fitshopis ja ostsin prooviks paar pisikest proteiinipuddingut ning kaks batooni. Olen Facebookis päris mitme kaalugrupi liige ning sealsed naised ikka tarbivad igasugu batoone päris hoolega. Mõtlesin siis ka uuesti proovida mõnda, kuigi varasemad katsetused on alati lõpetanud prügikastis. No nii hakkab vastu see magustajate kõrvalmaitse ja seda nii batoonide kui igasugu pulbrite puhul.
Pärast kojujõudmist tulin koju ja proovisin teha paljukiidetud kodujuustu kotlette - päris head tulid. Siis tuli selline uni peale, et tegin kaks tundi lõunauinakut ja pärast seda tuli kohe hoog peale ennast liigutada, nii et tegin kodus hantlite jm vahenditega ühe tunnise trenni. Pulsikell näitas lõpuks tublid kaotatud 496 kalorit. Nüüd peaks veel pesu pesema ja koristama, nii et ilmselt saab veel natuke kalorilisa kaotatud.

Kusjuures üks asi, mis mulle natuke muret on hakanud tegema, on söögiisu oluline vähenemine. Nt täna olen tõesti tavalisega võrreldes söönud nii - hommikuks omlett juustuga ja pool greipi + tee, lõunaks kolm väikest kotletti, kurk ja kreeka jogurt ning pisut seda puddingu pulbrit. Vahepalaks sõin ühe ostetud batooni ära ja no nüüd ei ole lihtsalt kõht tühi. Sõin natuke külmutatud vaarikaid,aga no ei isuta õhtusöögi järgi.. Kas kui isu ei ole, peaks sundima ennast ikkagi sööma õhtusööki või on teie arvates OK, et kui kõht tühi pole, siis lihtsalt ei söö?!

Britta 31. jaanuar 2016, kl 21.01
Tulevanesale, kui ikka isu ei ole, ei pea ka sundima, ma arvan, organism ise tunneb ära, mis talle hetkel kasulik on :)

Venlafaksiin 01. veebruar 2016, kl 12.07
Rõve viirus kimbutas mindki, kaalunr 67,9 kg. Kaks kilo seega läinud, on juba visuaalselt ka näha.

Looder 02. veebruar 2016, kl 21.48
Tere kuidas teil läheb. Mina külastasin täna spad, 2kg kaalukaotust nagu niuhti. Ma tean et, see püsima ei jää aga 15 minutit õnne kulub ikkagi ära.
Pühapäeval käisin selveris ja mõtlesin steviat osta, panin isegi korvi aga otsustasin et uurin ennem netist, kus sootsam ja parem. Ei olnud vaja just palju otsida, tellimus sai ka kohe tehtud. Aitähh Britta infot meiega jagamast.

Tulevanesale 02. veebruar 2016, kl 22.50
Looder, mis Sa seal spas tegid, et kaalunumbrile nii hästi mõjus? :) Mõni põnev hooldus või lihtsalt lõõgastus ja vesi mõjusid hästi? :)

Britta 03. veebruar 2016, kl 08.33
Tulevanesale, pakun, et kui SPA, siis olid Loodril abiks saunad :) Aga hea on ikka näha numbri vähenemist ja ehk olid enne söömises ka tubli ja kõik ei olegi nö saunakaalust tingitud vähenemine? :)

Ma olen ka enam-vähem korralik olnud ja loodan ilusat numbrit ülehomme :) Täna juba kolmapäev, aega lippab ikka ülikiiresti :)

oujee 03. veebruar 2016, kl 12.20
Spaades on infrapuna saunad - need ikka sulatavad hästi seda pekiraasukest.

Trulla 04. veebruar 2016, kl 09.46
See nädal on täiega pekki läinud, terve nädalavahetus oli üritus ürituse järel, nüüd üritan reele saada, aga kuidagi ei õnnestu. Loodan, et kaalu juurde ei tule.

dddd 04. veebruar 2016, kl 22.29
ilmselt on see SPA kaalukaotus ikkagi saunade mõjul lühiajaline veekaotus, infrapuna saun nüüd küll 2 kilo pekki sulatada ei suuda...

Lumi 05. veebruar 2016, kl 07.13
Olen jälle varahommikul esimene raporteerimas, aga kahjuks ei midagi rõõmustavat. Sel nädalal näitab kaal sama kui eelmisel korral - 63,7. Ei teagi, miks. Ilmselt keha mõtleb, kuhu liikuda ja kas liikuda. Vähemalt ei ole number plussis. Mõtlen siis koos kehaga, mis teha, et liikuda väiksema numbri poole. Ei patustanud ma sel nädalal millegagi ja midagi teisiti ei teinud ka, aga ilmselt peaks nüüd midagi muutma. Mõtleme koos.

kana 05. veebruar 2016, kl 07.43
mina passin, rääkida millestki rõõmustavast ei ole ja motivatsiooni ka ei ole. broneerisin omale aprilliks kreeka reisi - ilma söökideta :) - siis on vast energiat ja isu asjaga jätkata. aga teile head kõhnumist.

Tulevanesale 05. veebruar 2016, kl 10.43
Minu hommik algas üle ootuste hästi :) kaalunumber oli täpselt 71,0kg. Astusin kohe mitu x, et kinnitust saada :) nii vähe kaalusin viimati 1,5 aastat tagasi.. Nüüd ainult see maagiline nr 6 ära oodata. Seda pole ma juba aastaid näinud..

n2itsik 05. veebruar 2016, kl 13.35
Juhhuu, minu kaal 68,7 kg:) Ehk miinus 1,4 kg. No see miinus on muidugi kahe nädala kaotus. Millegipärast on mul endiselt kõht korrast ära. Mitte küll väga halvasti aga päris korras veel ei ole. Hetkel ei jälgi kava vaid söön nö enda teadmiste järgi:)

tiksuja 05. veebruar 2016, kl 15.51
Terve nädala kaal seisis või näitas isegi paarsada grammi rohkem kui eelmisel reedel.
Mõtlesin juba, et sel nädalal tuleb teatada paigaltammumisest, aga täna hommikul ups! näitas äkki 700 g vähem- 75,9.

Nii et, Lumi ja kana, ärge heituge. Vahel on meie kehal lihtsalt "pikad juhtmed" :)

rändur 05. veebruar 2016, kl 19.34
Mul hommikul 79,9 ehk -600g ja pean tunnistama, et esimene reaktsioon oli pettumus, et miks nii vähe sellise ülikorraliku nädala peale. Siis sain aga kohe aru, et täitsa totter peast ja jumalast hea tulemus ju! Sain seitsme ette (eesmärk numero uno) ja kahe nädalaga kokku kaks kilo läinud. Edasi! :D

Venlafaksiin 05. veebruar 2016, kl 20.44
67,4 kg. Sujuv miinus. Kokku 2,6 kg. Taktika sama. Söön kõike, mille järgi isu on. Hoian vaid väikest kaloridefitsiiti, mitte iga päev see muidugi ei õnnestu, seepärast ka selline vaikne, aga pidev kaalulangus.

Mai 05. veebruar 2016, kl 21.17
65,7. Sama reziim: kõnnin iga päev ja kaloreid vaatan karmi pilguga. Kokku -4,1kg.
Eks ta vaikselt liigub. Läheb või vähem aga peaasi et läheb ja juurde ei tule :)
Aga kapist on juba toredam riideid selga panna :)

Trulla 05. veebruar 2016, kl 21.30
Täna 71,8
100 grammiga miinuses, uskumatu aga olen rahul, kartsin kõva plussi. Ma kohe ei suuda külma, pimeda ja libedaga end õhtuti välja kõndima ajada. Ja süüa tahaks ka pidevalt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!