Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
-5 kg klubi alustab taas.. kuni 17.märtsini :)

Britta 05. jaanuar 2017, kl 22.18
Nii, Head Uut Aastat ja alustame taas :) Seekord siis kevadeks valmistumisega.. jah, JÄLLE, aga kui ei proovi, siis ei õnnestu kindlasti :)

Oodatud kõik senised ja uued osalejad, kes soovivad 10 nädala jooksul vähemalt 5 kg maha saada ning selle nimel valmis pingutama ja oma tulemusi, meetodeid ja mõtteid ka teisega jagama :)

Eeldused ja tingimused:
Soov kaotada vähemalt 5 kg st vähemalt 5 kg peab ka olema üle alamkaalu KMI järgi. Kaalumine igal reede hommikul ning siis teatame ka kaalu näidu. Kellel reedel ei õnnestu, siis tabel läheb lukku iga pühapäeva õhtul kl 18.00 ajal :) Koos kaalu numbriga kirjutame ka oma õnnestumiste või ebaõnnestumise põhjustest, mida tegime ja tegemata jätsime ning kuidas paremini saab. Eesmärgiks on ju üksteist innustada, jõudu anda lõpuni vastu pidada ning ka eesmärgid saavutada.

Kellel on 3 järjestikust näitu puudu ning ei ole vahepeal ka märku andnud, et on reisil ära vms, siis kustutame tabelist. Eesmärgiks on ju see teekond koos läbida :)

Esimesed stardinäidud edastame juba sel reedel, 6.jaanuaril :)
Kirjuta palun järgmised andmed: vanus/pikkus/ hetke kaalu nr . NIng kirjutada ka oma eesmärgist, mida saavutada plaanid ning kuidas seda saavutada kavatsed :)

Rannahooajaks valmistumine läks käima NÜÜD! :)

Mannapuder 06. jaanuar 2017, kl 10.06
30/169/62,2 kg.

Olen ennast käes ära lasknud ja pole nii suurt nr aastaid näinud. Endal paha ja vedel olla. Nüüd võtsin ette toitumiskava. Ideaaleesmärgiks on iseenesest 56-57, aga no eks näha ole. Trenni 4-5korda nädalas, jõusaal + kardio. Edu ka teistele!

Maasikamoos 06. jaanuar 2017, kl 10.41
Jõulud olid maitsvad :-)

25/170/83.2

hei 06. jaanuar 2017, kl 11.10
Head eelmises või üle-eelmises tabelis osalejad palun märkige ka kui palju kaalu juurde tuli vahepealse ajaga alates jõuludest mil tabel lukku läks või siis varasemast eelnevast kaalulangetusperioodist.

Pluss 06. jaanuar 2017, kl 11.16
Tere

33/160/80.7

Olen pea kogu elu olnud ümmargune. Viimaste aastate jooksul üritanud ka kaalu kaotada, kuid tulem on ikkagi alati suurem kui varem. Nii palju olen varem kaalunud vaid lapseootuse ajal.
Just alustasin Fitlap-iga ja on kindel plaan (eks iga kord on ju kindel plaan) end ikkagi saledamaks saada. Hetkel trennile eriti ei panusta, aga tulevikus on kindlasti plaanis end ka liigutada. Näiteks meeldib mulle jooksmas käia, kuigi üksi tavaliselt eriti ei viitsi...

Ootused on suured!
Edu kõigile!

Ursula 06. jaanuar 2017, kl 11.58
Tere,

31/160/68,3kg

Enne jõule sain 65kg kaalutud. Aga nüüd +3kg juures nagu naksti. Püüan tervislikumalt süüa ja liikuda rohkem nagu varem.

Trulla 06. jaanuar 2017, kl 12.45
42/174/67,9 kg. e. jõuludest tänaseni kogusin +400gr.
Soov kevadeks -5 kg. maha saada, siis vaatan edasi, et kas jään kaalu hoidma või vaja veel langetada.
Püüan loobuda magusast ja liikuda rohkem. Kui viitsin, siis loen vahel ka kaloreid.

banaan 06. jaanuar 2017, kl 13.33
Tere, võtke mind ka kampa :)

Vanus 33, pikkus 171, tänahommikune kaal 88,0. Kohutav number, üleeile oli üle 89, aga olen kaks päeva juba "dieedil" olnud, seega pisike sammuke üheksakümnest kaugenemise teel tehtud.

Kümne nädala eesmärk on saada kaalule ette number 7, seega miinimumeesmärk, mille 17. märtsiks sean, on 79,9 ehk alla tuleb saada vähemalt 8,1 kilo. Selle ma PEAN saavutama, vähemalt.

Edu kõigile ja loodan, et meil saab siin koos mõnus olema!

oujee 06. jaanuar 2017, kl 14.41
Nuh Pritta, ikka tahad kamandada eks? Kuskil peab ju guru olema, kasvõi naisteka portaalis.
Pidid ju pandav ja sale juba eelmiste jaanide aegu olema?

Tundub, et sul rohkem nigu tähelepanu ja kamandamist vaja, tühja selle kehakaaluga. Siuke pekine komandörimammi, nagu vanasti vene filmides.

Jätkuvat edu siis, Prittake

Lammas 06. jaanuar 2017, kl 18.22
Oujee, su kirjatükid ei huvita eriti siinset rahvast, säästa näpuvaeva....

Kreeka E 06. jaanuar 2017, kl 20.45
Tahaksin ka -5kg õhem olla. Kaalu on kõvasti juurde tulnud alates hetkest, kui sain uue köögitehnika. Hakkasime kogu perega küpsetama nii suure õhinaga igasugusid kooke, et üritus rauges alles siis, kui igal pereliikmel juba +10 kg juures oli. Enda suurim komistuskivi ongi ilmne oskamatus piiri pidada. Kui näiteks lõhnav kook juba laual, siis 2-e tükiga piirduda on mul täiesti ilmvõimatu.
Teine probleem on hiline söömine.
Kaaluga on tegelikult üldse viimasel ajal probleeme rohkem kui varem. Üleminekuaastad?
Seega ülesanne piirata eelkõige magusat ja sisuliselt lihtsalt isud kontrolli alla saada. Loodan väga toetust siinselt tublilt kaaluklubilt.
49/174/85

Ilusolen 06. jaanuar 2017, kl 23.44
No nii, võtke uustulnuk ka kampa.
41/160/69,5.
Eesmärk on jõuda 63-ni. Viimased aastad istuvat tööd, stress ja lisanduv vanus on mõjunud kaalule hävitavalt. Tahaks uusi hästi jalasistuvaid teksasid osta, aga kui oled nii lühike siis iga liigne kilo on silmale valus vaadata ja ei tunne ennast riietes hästi. Muidu tahaks ka suvele mõnusalt kergemana vastu minna :)

alla 07. jaanuar 2017, kl 11.09
39/173/84,9

Just täpselt 5 kilo tahangi alla saada, nii et see väljakutse sobib mulle hästi. :)

oujee 07. jaanuar 2017, kl 15.56
go-go Peki-Pritta
Jee-jee Pritta-Pritta
Pekid pane põlema
Rasvad viska sulama

mull 08. jaanuar 2017, kl 10.18
Liituks ka 52/160/67, olen uuest aastast korralikult toitunud, jooksmas käinud ja natukene jõuharjutusi teinud. Tuju läheb superheaks, kui sörkides 10 meetri pealt ära ei kustu.

Pisitasa 08. jaanuar 2017, kl 11.54
Tervitused kõigile!Head seda aastat!
Alustan täpselt nagu sügisel 44a.167 cm ja 92 kg.
Jätkan samaga mis vanal aastal tegin ja proovin ka lisaks midagi muud,aga sellest kirjutan hiljem,kui asi peaks toimima.

Maamesilane 08. jaanuar 2017, kl 12.44
Liituks ka! Proovime koos, ehk liigub kaal edukamalt. 44/162/68,5. KMI 26,10 - kole küll kui kehamassiindeksi kalkulaatorilgi on midagi öelda ja see on: olete ülekaaluline! No hakkame siis peale. Mida ma teha kavatsen, on tööd mitte niipalju koju kaasa võtta ja selle asemel kõndida. Shokolaadi mitte süüa. Võlusõnaks peaks olema normaalne tervislik toitumine ja rohkem liikuda.

Britta 08. jaanuar 2017, kl 15.59
Tere kõikidele!

Ma enda meelest juba postitasin, aga ei ole. ju jäi saatmata vms :)

Jõulud ja aastavahetus läksid ikka käest, peale selle reis ka, seega 71,2 :) Mõned kilod juures jõulueelse ajaga, aga see on sel ajal alati nii olnud :) Nii et selle koha pealt edasi ja tere tulemast kõikidele :)

Jõuan tabeli täna veidi hiljem teha, aga see tuleb. Varsti hakkab ju kevad lähenema :) :)

Britta 08. jaanuar 2017, kl 18.07
Tere tulemast kõikidele ja valmistume kevadeks :) Seekord on meid 13 alustamas ja ees 10 toredat nädalat :) Jagame siis koos numbrinäitudega ka mida ja kuidas sööme, treenime ja millised mõtted liiguvad, et ikka paremini läheks.. Reedel juba uued numbrid :)

Meie starditabel on siin:
Nimi Vanus Pikkus Algkaal
Britta 45/ 167/ 71,2/
Maasikamoos 25/ 170/ 83,2/
Trulla 42/ 174/ 67,9/
Pisitasa 44/ 167/ 92,0/
Mannapuder 30/ 169/ 62,2/
Pluss 33/ 160/ 80,7/
Ursula 31/ 160/ 68,3/
banaan 33/ 171/ 88,0/
Kreeka E 49/ 174/ 85,0/
Ilusolen 41/ 160/ 69,5/
alla 39/ 173/ 84,9/
mull 52/ 160/ 67,0/
Maamesilane 44/ 162/ 68,5/

vanapoiss. 08. jaanuar 2017, kl 20.04
Tere. Ega tabel juba lukus pole? Võtke mind ka kampa siis üks meespoole esindaja samuti kaalugrupis osalemas. Reedehommikused stardiandmed 44/190/87,6
Kaalunäidud laupäeval 86,3 ja pühapäeval 85,9 viitavad sellele, et langustrend jätkub (dets algusest jõuludeni vähenes 94,7 -> 86,7). Peale jõule sõin suure kotitäie shokolaadi ja palju mandariine, viimasel nädalal pidevalt pähkleid niikui vähegi tühja kõhu tunne tekkis. Ehk siis kalorite mõttes palju kuid trenni tegin vähe. Tundub, et pidev söömine aitab rasva põletada.
Eesmärkidest niipalju, et ma ei saa lubada 5kg kaotust kuna siis muutun juba liiga kõhnaks aga pool sellest ehk 2,5kg on reaalsem. Rannahooaeg alles kaugel:)

Elizabeth Jõhvi 08. jaanuar 2017, kl 22.57
Loodan, et te mind ka veel kampa võtate. Märkasin alles nüüd, et uus salenejate grupp tehtud.
Mul oleks iki hulga rohkem kui 5 kg maha saada, aga kui -5kg saaks oleks seegi tore! ideaalis tahaks saada 65 kg peale, jaanipäevaks, siis oleks väga hea!
Vanus 47
pikkus 165
kaal 83

Mannapuder 09. jaanuar 2017, kl 13.13
Ma niisama kiruks, et nii raske on ikka see toitumise jälgimine. Hommik-päev on suurepärased, aga nii kui koju saad... isegi kui hakkan kohe õhtusööki ette valmistama, siis ikka tahaks nö möödaminnes võtta ampsu siit või sealt (pähklisegusid, kommi, sinki, juustu, leiba meega, you name it). Elaks üksi, ei ostakski midagi liigset koju, aga teised ju ostavad.

Ja nii ma krigistan hambaid iga õhtu pärast õhtusöööki, sest kõht on ju tegelikult korralikult täis, aga lihtsalt tahaks ampsata midagi veel. Ning tavaliselt kui olen ampsanud, siis on meeleolu meh. Ehk siis mingit ulmelist naudingut ma sellest kommist ei saa, lihtsalt harjumus. Kurat küll ma ütlen.

Britta 09. jaanuar 2017, kl 13.52
vanapoiss ja Elizabeth, tere tulemast! Lisan teid tabelisse :) Kõik, kes sellel nädalal veel liituvad meiega kuni reedeni, on oodatud :) Siis on tabeli osalejad lukus :)

Mannapuder, oo jaa, see harjumuste jõuga hakkamasaamine on üks suuremaid väljakutseid. aga tulebki teha OTSUS, et sööd ainult kindlatel kellaaegadel ja kui tuleb tahtmine ampsata midagi, võta klaas vett või teed.. Kui nädalakese vastu pead, on juba lihtsam :) Seni tuleb tahtejõudu rakendada. Kui kommi vaatad, siis mõtle, kumba rohkem tahad - saleneda või kommi :)

Maasikamoos 09. jaanuar 2017, kl 17.19
Tekkis huvi, kui suur teie päevane kaloraaž on (kui loete? Mul on 1450 kcal, aga reaalsuses söön ikkagi 1500-1600, aga kaal langeb normaalselt. Olen ka sellega ära harjunud ja kõht pole tühi.

Mannapuder,soovitan võtta veepudel lähedusse. Kui mul sellised kahtlased "ampsamisisud" tulevad, siis vett juues lähevad ära tavaliselt.

Trulla 09. jaanuar 2017, kl 19.19
Ma üritan ka aeg-ajalt kaloreid lugeda. Ma pole väga viitsinud arvutada, et palju oleks vaja kaloreid vähendada, et kaal korralikult langeks, aga olen võtnud omale 1500 piiri. Kui suudan ca 1500 kalorit päevas süüa, siis langeb kaal nädalas umbes 400-500 grammi. Paraku tuleb mul nädalas mitu päeva, kus ma kaloreid ei loe ja need päevad on kindlasti 2000+ kalorit.

Amatsoon 09. jaanuar 2017, kl 23.23
Ma tulen ikka ka kampa, ehk õnnestub sel korral paremini. Vahepeal juba jõudis kaal tõusta jälle, põhimõtteliselt tammun ühe koha peal. Kaks sammu edasi, kaks sammu tagasi.
41/166/65
Minu elus on kohal kõik söögiisu ja kaalutõusu soodustavad tegurid - trenn (mida armastan väga, ainult et näljaseks teeb), stress ja magamatus. Nende kahe viimasega muudkui võitlen ja usun, et trennist on kasu.

Mannapuder 10. jaanuar 2017, kl 12.13
Mul tuleb kuskil 1500-1700 kcali, sõltuvalt päevast. Ma seda nr konkreetset taga ei aja, st toitun ikka kava järgi, aga nö enda järjelhoidmiseks löön ikka igapäevaselt myfitnesspali ka kõik asjad sisse. Seejuures, mul aitab sellest näksimisest hoiduda ka see, et on iseendaga reegel, et KÕIK toidud, mida söön, pean sinna äppi lisama. Ja no suht mitmel korral juhtunud, et haaran juba peotäie pähklisegu ja kui tuleb meelde, et kurat, ma pean ära kaaluma selle ja veel äppi lisama, siis see tundub nii suur lisakohustus, et olen jätnud lisaampsu tegemata :D

Maasikamoos 11. jaanuar 2017, kl 09.47
Mul on ka selline poliitika, et enne toit kaalu pealt läbi ja siis äppi kirja. Pähkleid aga eriti ei julge snäkina süüa, ainult toidu sees, sest need annavad alati mulle "ootamatult" nii palju kaloreid :O ja siis tuleb õhtusöögiks värsket salatit süüa :'(

Ursula 13. jaanuar 2017, kl 08.35
Tere,

hommikune kaal näitas 68,2kg. Olen pettunud, sest tundus et olen korralikult toitunud. Peab vist kontroll kaale ülepäeviti tegema.

pixel 13. jaanuar 2017, kl 13.10
Üks küsimus. Miks kaalumine reedeti toimub? Miks mitte esmaspäeval? Teatavasti on tööpäevadel lihtsam toitumist jälgida kui nädalavahetusel, sest tööpäevad on rohkem struktureeritud. Nädalavahetus, mis algab õigupoolest reede õhtul, on vaba ja meel on rohkem hajevil. Pole n-ö puhkepause või lõunapause, et söögikord teha. Samuti kipub magamisaeg nihkuma hilisemale ajale kui tööpäevadel ja selle võrra ka söögikorrad. Nädalavahetusel on pigem ka liikumist vähem, kui pole vaja otseselt kuskile minna (soovitavalt siis bussiga või jala, mitte autoga). Oli isegi hiljuti Eesti Ekspressis artikkel selle kohta, et inimesed võtavad juurde just nädalavahetusel.
Ehk siis pakuks välja, et kaalumised toimuksid edaspidi esmaspäeva hommikuti :) See paneks ehk nädalavahetusel rohkem pingutama ning äkki jääksid siis ära need reedehommikused pettumused, et kaal pole nädalaga langenud ja pole justkui teada põhjus, miks ei ole kukkunud. Võib-olla peitub võti just nädalavahetuses.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!