Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
-5 kg klubi alustab taas.. kuni 17.märtsini :)

artist 13. jaanuar 2017, kl 17.15
pixel, tee ise grupp, kus saad reegleid sättida ja oma tarkust näidata. Nädalavahetustel kaalumine on igati ok. Tööpäevadel on muudki teha. Kaalutõus või -langus ei sõltu nädalapäevast - see kulgeb ikka omasoodu.
Siinsele grupile edu ja jõudu kaalulangetamisel!

Amatsoon 13. jaanuar 2017, kl 18.04
Minu näit 64,9, mis on ülihea, arvestades, kuidas nädal on möödunud. Ma ei ole aastaid suhkrut tarbinud ja kooke-komme enamasti enda ümber ei märkagi. Aga nüüd - lausa kahel õhtul sai (küll õnneks koduste) kookidega maiustatud. Tundub, et organismil on millestki puudu, sest magusanälg lajatas nagu puuga pähe, tõesti. Loodan, et sinnapaika see jääb.

to artist 13. jaanuar 2017, kl 21.46
See polnud targa panemine, vaid lihtsalt ettepanek ja mitte etteheide. Aga näen, et pole sinagi oma sapisust kaotanud.

Pluss 13. jaanuar 2017, kl 22.03
Tervisi!

80,1 on seekord nr, 0,6kg ikka läinud.
Olen rahul, arvestades, et Fitlap`i kava jälgitud 7st päevast 5. Aga need 2 mittejälgitud päeva olen söönud koguseliselt vähem, kui nn "rohelistel" päevadel. Loodan olla tublim, kuigi täna ei olnud jälle korralikult kavas. Nädalavahetusel on küll lapse sünnipäev...
Trenni teha pole veel jõudnud, kuid plaanis on küll :) Võib vaid loota, et plaanid ka tegudeni jõuavad. Kuigi lootmisest kasu ei ole, tuleb tegudeni jõuda!

Edu kõigile ja järgmise reedeni!

banaan 14. jaanuar 2017, kl 14.23
Tervitus, eile kaalusin 86,7, aga ei jõudnudki lõpuks kirjutama. Kaalusin siis täna hommikul uuesti ja oli lausa 86,3, võib siis ilmselt selle tabelisse panna? Esimene tulemus niisiis -1,7kg ja loomulikult olen rahul.

Nädal läks hästi, ei patustanud kordagi. Sõin peamiselt köögivilju kanaga, muna, kodujuustu (sellest on juba isu täis), mõned puuviljad ja tegin kaks korda kaerahelbeputru hommikuks, pole juba ei tea mis ajast putru söönud (tatar välja arvatud, seda ikka teen aeg-ajalt). Muidu söön hommikuti muna igal kujul, aga jätsin leivad/saiad ära (muna võileiva peal võiksin muidu lõpmatuseni süüa), seega vahelduseks puder (soolane!) maitses päris hea.

Õnneks meeletu nälg/isu oli vaid esimestel päevadel, ülejäänud nädal läks selle "näljamenüüga" väga rahulikult, ise ka imestasin. Eks kõik päevad pole vennad, aga selle nädalaga olen väga rahul toitumise koha pealt.

Britta 14. jaanuar 2017, kl 14.36
Ma ei saa seekord kohe kuidagi joonele, üks üritus ajab teist taga ja iseloom on kuhugile kadunud.. jätan nr samaks, pendeldab korralike päevadega allapoole ja siis jälle samasse kohta tagasi. Annan endast parima, et end nüüd järje peal hoida :)

Trulla 14. jaanuar 2017, kl 16.54
67,7 kg. -200gr.
3 päeva lugesin kaloreid ja ülejäänud päevad läksid suvalt.
Ma kaalun laupäeviti, reedel ei tule kaalumine meelde enne, kui peale hommikusööki.

Ilusolen 14. jaanuar 2017, kl 19.18
Minu tulemus esimese nädalaga 68,0kg, seega -1,5kg. Ise ka aru ei saa kuidas see nii järsku kukkunud on, vb et pole söönud kommi/šoksi, paar tükki kooki olen patustanud aga need on jäänud päeva alguse poole. Ja pole vahepeal näksinud, kui söön siis mõtlen kõhu täitumise peale ehk et kui tunnen et enam-vähem täis, lõpetan ära ja ca 20min pärast tunnen et saigi täis. Kui vähegi meeles siis joon peale söömist peale puhast külma kraanivett-viib söögi maitse suust ja ei jäta enam isutama. Ja siis iganädalane 2xh võimlemist (aga see ei ole väga intensiivne, rohkem selline soojendus-sirutus-venitus, aga parem ikka kui mitte midagi). Üks asi veel, mul on kaal mis näitab 0,5kg täpsusega, nii et sellega võib väike +/- ka sees olla. Edu kõigile kaalujatele :)

artist 14. jaanuar 2017, kl 19.42
Oled ilus küll, aga veelgi ilusam oleksid, kui õigekiri ja lauseehitus paigas oleksid. See paarikilone kõikumine ei näita mingitki tagajärge - vedelikupeetus paneb asja paika. Uuel nädalal ehk polegi enam sellist eufooriat.

vanapoiss. 14. jaanuar 2017, kl 19.47
Eile hommikul 86,5 ja võrreldes eelmise reedega -1,2

Kaal vaikselt väheneb aga viimased 2 nädalat ei ole olnud head rütmi söögikordades, trenni ega unega. Ja jaanuari teine pool ilmselt läheb samuti rahutult.
Kui pixel arvas, et nädalavahetustel kaal tõuseb kuna tegevused ei ole struktureeritud siis mul on vastupidi. Söön vähem ja liigun rohkem. Kui teha näiteks ndv-l tund poolteist metsajooksu ja õhtul sauna siis ainuüksi vedelikukaotusest tingituna näeb väikseid numbreid. Aga need ei ole püsivad ja seetõttu ei kajasta tegelikku olukorda. Ma ise ei poolda esmaspäevahommikust kaalumist. Kui vastav soovitus tuli grupi liikmelt aliase nime alt siis suhtun sellesse leebelt aga kui külaliselt.. mnjh tundub naljakas ja kummaline tulla väljaspoolt reegleid muutma:D
Kirjutan enda jaoks üles ka mõned strateegilised keha mõõdud mille järgi hiljem võrdlusmomenti tekitada. Kaalunumbrist üksi jääb väheks.
Säär 37,5 ; reis 56,5 ; puus 93 ; kõht 95 ; rind 103.
Suveks peab kõhu väiksemaks saama, nii 89-90 juurde.
Hetkel ei ole kõht ülemäära suur kui lihastel selline kerge tavapärane pinge peal hoida. Aga kui lihased täiesti lõdvaks lasta siis vajub punn ette, hiljaaegu sain sedasi mõõtes 100 mis on täiesti kolemõõt.

to artist 14. jaanuar 2017, kl 21.06
Jõudu sapi pritsimisel. Mõjub see kaalu langetamisele hästi? Siin selle nime all sind kaaluklubis osalemas ei ole..

Britta 15. jaanuar 2017, kl 10.24
Väga tublid olete, kes juba näidud edastand ja oma tegemistest kirjutate. Vanapoiss, sa oled ikka eriti tõsiselt asja kätte võtnud, kohe väga hea eeskuju meile kõikidele :) Paljude numbrid on veel puudu, loodan, et ikka tulevad ja esimese tuhinaga tehtud algus sama ruttu ka ei vaibunud :)

Anname näidud ikka reedel-laupäeval ära, pühapäev on tagavaravariandiks :) Imeilusat pühapäeva ja täna võiks õues liikudes seda veeta, väga mõnus ilm on :)

Kreeka E 15. jaanuar 2017, kl 15.18
84.4 ehk -600g.
Vabandused viivituse pärast, toimekas nädalavahetus sattunud. Läinud muidugi mul ligadilogadi, mõni päev olnud toitumise jälgimisega päris tubli, mõni päev ikka ka vanasse mõnutsooni takerdunud.

Elizabeth Jõhvi 15. jaanuar 2017, kl 16.12
81,4 sel korral.-1,6 siis.
Haige olen, neljapäevast saati siruli - suurt ei söö, ei liigu üldse.
Põrrr, haige on nõme olla!

Britta 15. jaanuar 2017, kl 19.19
Tere ja palju õnne ilusa stardinädala puhul kõikidele! Väga ilusad miinused on reas :) Tärniomanikke ootame ka uuel nädalal numbreid näitama ja muljeid jagama. Edukat uut kaalulangetamise nädalat! :)

Nimi Vanus Pikkus Algkaal Kaalu nr Muutus
banaan 33/ 171/ 88,0/ 86,3/ -1,7
Elizabeth Jõhvi 47/ 165/ 83,0/ 81,4/ -1,6
Elizabeth Jõhvi 47/ 165/ 83,0/ 81,4/ -1,6
Ilusolen 41/ 160/ 69,5/ 68,0/ -1,5
vanapoiss 44/ 190/ 87,6/ 86,5/ -1,2
Pluss 33/ 160/ 80,7/ 80,1/ -0,6
Kreeka E 49/ 85,0/ 84,4/ -0,6
Trulla 42/ 174/ 67,9/ 67,7/ -0,2
Ursula 31/ 160/ 68,3/ 68,2/ -0,1
Amatsioon 41/ 166/ 65,0/ 64,9/ -0,1
Britta 45/ 167/ 71,2/ 71,2/ 0
Maasikamoos 25/ 170/ 83,2/ *
Pisitasa 44/ 167/ 92,0/ *
Mannapuder 30/ 169/ 62,2/ *
alla 39/ 173/ 84,9/ *
mull 52/ 160/ 67,0/ *
Maamesilane 44/ 162/ 68,5/ *

Mannapuder 15. jaanuar 2017, kl 19.38
62,2 ehk sama :/

Britta 15. jaanuar 2017, kl 20.02
Mannapuder, palun anda numbrid reede hommikust kun pühapäeval kl 18-ni, et saada tulemus tabelisse :)

Pisitasa 15. jaanuar 2017, kl 20.47
No nii jäingi seekord rongist maha ...sünnipäevaralli.
Kõigele vaatamata -400g.ehk siis 91,4.
Järgmine kord püüan rongile jõuda.
Edu !

Mannapuder 16. jaanuar 2017, kl 11.36
Pean meeldetuletuse panema endale, reede-pühap läheb nagu udus pidevalt eest ära :D

alla 20. jaanuar 2017, kl 08.14
Eelmisel nädalal olin Eestist ära, aga nüüd õnnestus kaaluda - 84,1.

Mannapuder 20. jaanuar 2017, kl 08.37
Minul täiesti metsa läinud nädal. Kava ei suutnud jälgida, st päev oli ok, aga õhtu läks käest ära. Trenni samas tehtud. kaal 62,8 ehk +600 g võrreldes eelmise nädalaga. Tuju kusjuures väga hull ei olegi, just tänu sellele, et trenni tegin. Aga no ikkagi.

Elizabeth Jõhvi 20. jaanuar 2017, kl 09.53
sel korral kaalul numbriks 79,3, kokku vist läinud 3,7 kg.
nii "hea" tulemus tänu haigusele - nädal aega grippi - ei söömist ei trenni. Ainult tee ja rohud ning igapäevaselt 2 tassi kisselli sundkorras sisse söödud.

vanapoiss. 20. jaanuar 2017, kl 10.01
Täna hommikul 88.6 ja stardiga võrreldes juurde tulnud 1.0
Selle nädala menüüs oli valdavalt leib vedelal kujul ehk siis möödus kaljareziimil. Samas kõik ei ole veel kadunud kuna teisipäeval nägin 85,5

Kreeka E 20. jaanuar 2017, kl 18.17
83.5 ehk miinus 900g, kokku miinus 1.5kg
Hambad ristis käib mul siin põhiliselt jahu ja suhkru võõrutusravi. Kole ja õudne piin tegelikult. Kui veel mõnda aega vastu pidada, siis loodan, et organism saab juba aru, et pole mõtet enam vigiseda sellel teemal. Esialgu on paraku seis selline, et ainuüksi koogipildidki ajavad nutma, mis siin muust rääkida. No kes käskis küll end nii laiaks õgida, jummal küll!

Britta 21. jaanuar 2017, kl 10.11
70,7 ehk -500 grammi :) Toitumine on lausa eeskujulik, aga liikumisega naguke kehvasti, kiire aeg. Püüan jalgsi käimist auto kasutamise asemel rohkem praktiseerida :) Uuuel nädalal uue hooga :)

Mannapuder, eelmine kord jäid hiljaks näidu teatamisega, seekord esimesena kohal, väga tubli! :) :)

Trulla 21. jaanuar 2017, kl 10.51
67,4 kg. e. -300gr.
Liikumine null, teed libedad :). Pool nädalat suudan kenasti toituda ja kaloreid lugeda, teine pool nädalast läheb metsa.

Maasikamoos 21. jaanuar 2017, kl 11.22
Elu pole veel samasse rütmi läinud, nii et hetkel seis 82,8. Olen viimased nädalad teatud põhjustel väga istuvad eluviisiga olnud.

banaan 21. jaanuar 2017, kl 15.46
Tere,

mul kaal 85,5, mis teeb seekordeks miinuseks 0,8. Tahaks olla positiivne, aga tunnen pettumust. Lihtsalt leian, et mu sellenädalased kannatused on rohkem väärt kui 0,8kg :D Olin sama tubli kui eelmine nädal, aga see nõudis suuremat vaeva, kõht oli kogu aeg tühi ja isu pidev, siiski pidasin hambad ristis vastu ega patustanud.
Kui nüüd emotsioonid kõrvale jätta, siis tulemus on ju tegelikult hea (iga miinus on hea!), kahe nädalaga 2,5 kg :)

Ilusolen 21. jaanuar 2017, kl 18.11
selle nädala kaal 67,0kg, seega -1,0kg; ei ole söönud kommi, küpsist, krõpsu ega magusaid jooke, paar kooki on ära eksinud. Söön need paar kooki teadlikult, kunagi aastaid tagasi sai Kaalujälgijate maha võetud 12kg aga kogu aeg oli paaniline magusa isu, nägin unes kuidas söön kahe suue poolega šokolaadi ja jäätist. Otsustasin et seekord sama olukorda ennetada 1-2 väikest mitte väga rasvast tilkuvat kooki endale lubada. Plaanin järgmine nädal vesiaeroobikasse minna, tuleks korralikum lumi maha -saaks suusad ka alla.

Pisitasa 22. jaanuar 2017, kl 08.50
Kirja läheb 91,2 kg .Liigutud sai kohe väga eeskujulikult.Kohe peaaegu iga päev midagi.Magusaisuga tuleb võitlema hakata.Enne mingeid suuremaid numbreid minema ei hakka.Just enne jõule sain korda ,muidugi oli see vale aeg alustamiseks.
Katsetan hetkel 8:16 süsteemi ,so.8 tunni jooksul söön korralikult ja kõhu täis ja 16 tundi ööpäevas paastun.
Mulle see sobib ja meeldib.
Kui olen hommikul ja lõunaajal korralikult söönud siis 16.00(mu viimane söök) palju ei tahagi ja õhtu on täitsa talutav, isegi naudin seda väikest näljatunnet.Nipp seisnebki selles,et kohe mitte midagi ei tohi õhtul suhu pista muidu hakkab mingi jõhker nälg tööle.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!