Kaaluklubi
-5 kg klubi alustab taas.. kuni 17.märtsini :)
Britta 29. jaanuar 2017, kl 18.24 |
Tere, sõbrad!
Tublid oleme.. enamusel näidud edastatud ja miinuseid koguneb. Kevad ei ole ka enam kaugel, ikka järjekindlalt edasi :)
Kaks meiega koos alustajat (mull ja Maamesilane) pean kahjuks kustutama, kuna 3 näitu on puudu, kuid loodetavasti teistega jõuame ilusti lõpuni välja :)
Seekordne tabeliseis siis järgmine:
Nimi Vanus Pikkus Algkaal Kaalu nr Muutus
Elizabeth Jõhvi 47/ 165/ 83,0/ 79,3/ -3,7
banaan 33/ 171/ 88,0/ 85,0/ -3
Ilusolen 41/ 160/ 69,5/ 67,0/ -2,5
Kreeka E 49/ 85,0/ 82,5/ -2,5
vanapoiss 44/ 190/ 87,6/ 85,5/ -2,1
Ursula 31/ 160/ 68,3/ 67,1/ -1,2
Mannapuder 30/ 169/ 62,2/ 61,1/ -1,1
Britta 45/ 167/ 71,2/ 70,2/ -1
Pisitasa 44/ 167/ 92,0/ 91,2/ -0,8
Trulla 42/ 174/ 67,9/ 67,1/ -0,8
alla 39/ 173/ 84,9/ 84,1/ -0,8
Maasikamoos 25/ 170/ 83,2/ 82,6/ -0,6
Pluss 33/ 160/ 80,7/ 80,1/ -0,6 *
Amatsioon 41/ 166/ 65,0/ 64,5/ -0,5
carrieee 33/ 150/ 83,2/
Tublid oleme.. enamusel näidud edastatud ja miinuseid koguneb. Kevad ei ole ka enam kaugel, ikka järjekindlalt edasi :)
Kaks meiega koos alustajat (mull ja Maamesilane) pean kahjuks kustutama, kuna 3 näitu on puudu, kuid loodetavasti teistega jõuame ilusti lõpuni välja :)
Seekordne tabeliseis siis järgmine:
Elizabeth Jõhvi 47/ 165/ 83,0/ 79,3/ -3,7
banaan 33/ 171/ 88,0/ 85,0/ -3
Ilusolen 41/ 160/ 69,5/ 67,0/ -2,5
vanapoiss 44/ 190/ 87,6/ 85,5/ -2,1
Ursula 31/ 160/ 68,3/ 67,1/ -1,2
Mannapuder 30/ 169/ 62,2/ 61,1/ -1,1
Pisitasa 44/ 167/ 92,0/ 91,2/ -0,8
Trulla 42/ 174/ 67,9/ 67,1/ -0,8
alla 39/ 173/ 84,9/ 84,1/ -0,8
Maasikamoos 25/ 170/ 83,2/ 82,6/ -0,6
Pluss 33/ 160/ 80,7/ 80,1/ -0,6 *
Amatsioon 41/ 166/ 65,0/ 64,5/ -0,5
carrieee 33/ 150/ 83,2/
Pisitasa 30. jaanuar 2017, kl 10.41 |
Suured tänud nõuandjale.Iga päev võtan hoogu,et sellest šokolaadi-magusa sõltuvusest vabaneda-jube nagu narko.Söön kartuli ja muu asemel omakasvatatud peete,kaalikaid,kapsaid sibulaid.
Eile hommikul sõin 6 omasoolatud kilu sibulaga ja smuuti :peotäis mustikaid ja mõned pihlakaid(oma korjatud),1 toores kodukana muna,1spl.kookosõli,1spl.sidruni -ingveri mett,seesami seemneid ja teiste seemnete segu(kõrvits...)ka umbes spl.Spl. oma korjatud nõgesestest tehtud jahu.Lisaks maitseks kaneeli,tšillit,pipart,kurkumit.Veidi ka vett,et konsistens oleks normaalne.Väga maitsev sai.Lõunaks kana tatraga,vahepalaks puuvilju.Õhtuks ahjuliha kaalika ja peediga.Kahjuks eile ka jäätis .Lisaks võtan d. vitamiini ja spirulinat või klorellat.
Söön ka rosinaid ja pähkleis.Energiapuuduse all ei kannata ja vitamiine peaks ka ikka piisavalt saama.Liha söön ka ja külmpressõlisid,piimatoodetest kasutan juustu,hapukoort,võid,vahukoort.Tarvitan ka tatart,kaerahelbeid .Kindlasti midagi veel ,muidugi tomatid,paprikad,....puuviljad.Vahest teen ise tooršokolaadi(valge suhkruta).Teen pestosid ja katsetan igasugu segusid.Meeldib ise katsetada igasugu kooslusteg.Kahjuks vahest ka magusatega...
Ausõna puuan kõigest hingest magusast loobuda.Olen seda varem ka saanud .Üle aasta tagasi olin 3-4 kuud suhkruta küll tarvitasin kartulit,sepiku ja leiba no mitte üks gramm maha ei saanud-trenn ka nagu praegu.
Eile hommikul sõin 6 omasoolatud kilu sibulaga ja smuuti :peotäis mustikaid ja mõned pihlakaid(oma korjatud),1 toores kodukana muna,1spl.kookosõli,1spl.sidruni -ingveri mett,seesami seemneid ja teiste seemnete segu(kõrvits...)ka umbes spl.Spl. oma korjatud nõgesestest tehtud jahu.Lisaks maitseks kaneeli,tšillit,pipart,kurkumit.Veidi ka vett,et konsistens oleks normaalne.Väga maitsev sai.Lõunaks kana tatraga,vahepalaks puuvilju.Õhtuks ahjuliha kaalika ja peediga.Kahjuks eile ka jäätis .Lisaks võtan d. vitamiini ja spirulinat või klorellat.
Söön ka rosinaid ja pähkleis.Energiapuuduse all ei kannata ja vitamiine peaks ka ikka piisavalt saama.Liha söön ka ja külmpressõlisid,piimatoodetest kasutan juustu,hapukoort,võid,vahukoort.Tarvitan ka tatart,kaerahelbeid .Kindlasti midagi veel ,muidugi tomatid,paprikad,....puuviljad.Vahest teen ise tooršokolaadi(valge suhkruta).Teen pestosid ja katsetan igasugu segusid.Meeldib ise katsetada igasugu kooslusteg.Kahjuks vahest ka magusatega...
Ausõna puuan kõigest hingest magusast loobuda.Olen seda varem ka saanud .Üle aasta tagasi olin 3-4 kuud suhkruta küll tarvitasin kartulit,sepiku ja leiba no mitte üks gramm maha ei saanud-trenn ka nagu praegu.
Pisitasale 30. jaanuar 2017, kl 11.38 |
Juba palju parem loetelu. Järelikult on ikkagi mingi asi, mis annab sulle palju kaloreid nii, et sa ise seda ei märka. Sa võid küll süüa kaalikat ja peeti igaks söögikorraks, kuid kui šokolaadi või vahukoorega liiale lähed, pole üldse kasu sellest pingutusest lõppkokkuvõttes kahjuks. Lihtne on liialdada näiteks pähkliteaga. Üks väike peotäis annab mitusada kalorit. Proovi neid kaaluda enne söömist näiteks. Pesto sisaldab ka õli, samal ajal on väga maitsev ja tundub, et on tehtud rohelistest toiduainetest, kuid ikkagi võib liialdades anda liialt kaloreid. Sa pead leidma üles selle toiduaine, mis annab sulle kaloreid, nii et sa ei märka. Kõige parem on muidugi osta köögikaal ja korralikult ära kaaluda kõik toit, mida sööma hakkad. Siis ei saa tekkida olukorda, et hakkad millegagi liialdama. Naised võivad süüa ligikaudu 2000 kcal kaalu säilitamiseks ja ligikaudu 1500 kcal kaalu langetamiseks. Füüsilise koormuse ja trenni tegemise puhul ikka veidi rohkem. Soovin edu, ja olen kindel, et sa leiad üles selle toidu, mis ei lase sul kaalu alandada.
artist 30. jaanuar 2017, kl 13.07 |
Hommikuks kala, lõunaks kana, õhtuks ahjuliha; sinna otsa jäätis, seemned, õlid... Menüüdes vahu- ja hapukoor, rosinad, juust, või, suhkur... Ma nimetaks sellist toitumist nuumamiseks.
Kui jätta ära kartul, leib-sai, valge suhkur asendada pruuniga, siis oleks kaalulangus garanteeritud? Tegelikult annab peet rohkem kaloreid kui kartul ja pruun suhkur on võrdne valgega ning puuviljades on ka palju kaloreid.
Prooviks näiteks süüa hommikul täistera kaerahelvestest putru, kõrvale klaas petti. Lõunal loomalihahautist kartulitega, õhtul juurviljasuppi, leivaviil ei tee ka paha. Ja alati salatit, kurki, tomatit - mitte hapukoorega, kui on olemas maitsestamata jogurt ja külmpressitud õlid.
Milleks vahukoor, kui asja ajab ära ka kohvikoor?
Rasvased toitained, nagu või ja juust, on küll kasulikud, aga mitte kaalulangetamisajal. Avokaado on hea või asendaja!
Kui jätta ära kartul, leib-sai, valge suhkur asendada pruuniga, siis oleks kaalulangus garanteeritud? Tegelikult annab peet rohkem kaloreid kui kartul ja pruun suhkur on võrdne valgega ning puuviljades on ka palju kaloreid.
Prooviks näiteks süüa hommikul täistera kaerahelvestest putru, kõrvale klaas petti. Lõunal loomalihahautist kartulitega, õhtul juurviljasuppi, leivaviil ei tee ka paha. Ja alati salatit, kurki, tomatit - mitte hapukoorega, kui on olemas maitsestamata jogurt ja külmpressitud õlid.
Milleks vahukoor, kui asja ajab ära ka kohvikoor?
Rasvased toitained, nagu või ja juust, on küll kasulikud, aga mitte kaalulangetamisajal. Avokaado on hea või asendaja!
Elizabeth Jõhvi 30. jaanuar 2017, kl 15.51 |
Minu õhtusteks söökideks on tavaliselt köögiviljad (porgand, peet, kaalikas, lillkapsas, tavaline peakapsas, kergelt hapu kapsas jne) söön neid toorelt või väikest viisi hautatult, et ikka krõmpsuks veel hamba all.
ja ka neid süües võin ma väga vabalt juurde võtta. Ma juba naeran, et ma olen võimeline 1 kg juurikatest vähemalt kilo, kui mitte kaks kilo pekki endale kõhule koguma :P
Minu päevamenüü laias laastus:
hommik - täistera kaerahelvestest puder, peale panen vahel toormaasikamoosi või ka kookosõli kaneeliga
vahepealaks on töö juures tass kohvi
lõunaks 1 kanafilee lehtsalati, hiinakapsa tomati ja kurgiga
vahepalaks taas tass kohvi
õhtuks juurikad
vahepeal suure nälja kustutamiseks söön viilu isetehtud seemneleiba.
Ja võitlen oma kaaluga ....
Ahjaa! liikumiseks 6-7 km (tund kuni tund 15min) kepikõndi peaaegu igaõhtuselt
ja ka neid süües võin ma väga vabalt juurde võtta. Ma juba naeran, et ma olen võimeline 1 kg juurikatest vähemalt kilo, kui mitte kaks kilo pekki endale kõhule koguma :P
Minu päevamenüü laias laastus:
hommik - täistera kaerahelvestest puder, peale panen vahel toormaasikamoosi või ka kookosõli kaneeliga
vahepealaks on töö juures tass kohvi
lõunaks 1 kanafilee lehtsalati, hiinakapsa tomati ja kurgiga
vahepalaks taas tass kohvi
õhtuks juurikad
vahepeal suure nälja kustutamiseks söön viilu isetehtud seemneleiba.
Ja võitlen oma kaaluga ....
Ahjaa! liikumiseks 6-7 km (tund kuni tund 15min) kepikõndi peaaegu igaõhtuselt
Pisitasa 30. jaanuar 2017, kl 16.38 |
6 kilu,umbes 60-100g kana ,50g liha see pole palju ,aga jäätis see oli liiast.Vahukoort läheb ka ainult tirts vahest kohvile.Tean,et pähkleid palju ei või. Ka seda,et juurikad ja puder kaalu tõstavad vähemalt minul.Vahest sööngi hommikuks kaerahelbeputru või omleti 2-st munast.Muidugi kõiki neid asju päevas ei söö mis ma kirja panin, ikka üldiselt nendest toitun.Muidugi tuleb olukordi kui sööd väljas või külas ja saad ka muud kraami.
Suhkur on ,aga selline kurjajuur mis teeb silme eest mustaks ,kui ei saa ja ajab ka lubatut üle tarbima.Eriti veel "päevade" ajal.
Vahest teen päev otsa rasket tööd ja süüa pole aega ega palju tahagi ja siis jälle teinekord passid ja muudkui krõbistaks midagi.
Nüüd proovin küll tõsiselt magusa jätta ja kui siis ka midagi ei muutu ostan kaalu või proovin fitlapi tõsisemalt.Kohe selline sportlik huvi,et mis mul kaalu alandada aitab.
Eelmise aasta kevadel jätsin nisujahu ja leiva ära suhkrut siis ka ei tarbinud 5kg. läks ,siis mingi aeg jäi kaalulangus millegipärast pidama .
Suhkur on ,aga selline kurjajuur mis teeb silme eest mustaks ,kui ei saa ja ajab ka lubatut üle tarbima.Eriti veel "päevade" ajal.
Vahest teen päev otsa rasket tööd ja süüa pole aega ega palju tahagi ja siis jälle teinekord passid ja muudkui krõbistaks midagi.
Nüüd proovin küll tõsiselt magusa jätta ja kui siis ka midagi ei muutu ostan kaalu või proovin fitlapi tõsisemalt.Kohe selline sportlik huvi,et mis mul kaalu alandada aitab.
Eelmise aasta kevadel jätsin nisujahu ja leiva ära suhkrut siis ka ei tarbinud 5kg. läks ,siis mingi aeg jäi kaalulangus millegipärast pidama .
Pisitasa 30. jaanuar 2017, kl 17.45 |
Pidama võis ta jääda ka sellepärast,et sõin liiga vähe.Tekkisid meeleolu häired ja siis hakkasin selle ravimiseks tarvitama tumedat šokolaadi.Aitas küll,aga ka magusasoolikas oli jälle avatud.Ja nii ta jälle käest käks.
Hiljem sain Britta käest teada,et oleksin pidanud sööma hoopis häid rasvu.
Veel üks hea vahenäks on näpuotsatäis köömneid ära närida.
Hiljem sain Britta käest teada,et oleksin pidanud sööma hoopis häid rasvu.
Veel üks hea vahenäks on näpuotsatäis köömneid ära närida.
Pisitasale 01. veebruar 2017, kl 12.59 |
Usu mind, kaalu tõstab ikka see, et tarbid liiga palju kaloreid. Need tulevad lihtsalt nii, et ei märka. Oma arvates sõid õhtuks ainult köögivilju ja tüki liha, aga kausitäis jäätist ajab kalorsuse lõhki. Võta kasutusele köögikaal, kui oled nutiseadmetega sina-peal, siis kasuta myfitnesapali või tõesti fitlap, nagu mainisid. Usu mind, sealt sa saad vastused, miks kaal seisab, mitte ei lange. Ise hakkasin kasutama myfitnessali ja kaal liigub täpselt nii nagu tarbin, müstika on lahendatud. Edu soovides!
Maasikamoos 01. veebruar 2017, kl 13.08 |
Jah, mina soovitan ka ikka näpuga jälge ajada ja märkida üles isegi tilk õli. Olen märganud, et kui tarbin 200 kcal üle normi, kaal ei lange enam. Ja seda on oi kui lihtne teha - kõigest 1 võileib juustu ja singiga annab need kalorid, või 5 kuubikut šokolaadi. Ja jälle kaal seisab!
Ise söön hommikuks 30g müsli+100g jogurtit või 40g kaerahelvestest puder 100g piimaga või 2 munaga omlett+seemneleib ning lisaks tass kohvi.
Lõunaks on hea süüa kausitäis (300g) suppi ühe viilu leivaga või riisi (50g) koos kana (50-100g) ning indiapärase kastmega või 100g pasta kahe lusikatäie pestoga.
Õhtuks armastan süüa värskeid köögivilju 200-300g. Tavaliselt segu paprikast, salatilehtedest, kurgist jne. Sellele lisan 30-40g fetajuustu, vahel 30-40g päikesekuivatatud tomateid, kui mahub päevasesse kaloraaži. Lisan balsamicot või oliiviõli salatile lusikatäie.
Vahepaladena õun või banaan, mu lemmikud, kuid ka nendega pean piiri. Kaalun ära ja arvestan kaloraaži sisse. Mõlemad annavad veidi üle 100kcal puuvilja kohta.
Ise söön hommikuks 30g müsli+100g jogurtit või 40g kaerahelvestest puder 100g piimaga või 2 munaga omlett+seemneleib ning lisaks tass kohvi.
Lõunaks on hea süüa kausitäis (300g) suppi ühe viilu leivaga või riisi (50g) koos kana (50-100g) ning indiapärase kastmega või 100g pasta kahe lusikatäie pestoga.
Õhtuks armastan süüa värskeid köögivilju 200-300g. Tavaliselt segu paprikast, salatilehtedest, kurgist jne. Sellele lisan 30-40g fetajuustu, vahel 30-40g päikesekuivatatud tomateid, kui mahub päevasesse kaloraaži. Lisan balsamicot või oliiviõli salatile lusikatäie.
Vahepaladena õun või banaan, mu lemmikud, kuid ka nendega pean piiri. Kaalun ära ja arvestan kaloraaži sisse. Mõlemad annavad veidi üle 100kcal puuvilja kohta.
Mannapuder 03. veebruar 2017, kl 11.05 |
59,7 kg ehk miinus 2,5kg võrreldes algusega.
Hakkasin korralikult oma toitumiskava järgima ja ajan tõesti grammitäpsusega järge. Kõik panen ka Myfitnesspali kirja. Trenni teen korralikult- 4x jõutrenn + 1-2x kardiot (jooks 8km) nädalas. Raske on küll just õhtuti kui tahaks midagi head süüa. Aga ma üritan oma nö tavakaalu kätte saada, siis saan juba mõistlikumalt endale ka häid asju lubada.
Hakkasin korralikult oma toitumiskava järgima ja ajan tõesti grammitäpsusega järge. Kõik panen ka Myfitnesspali kirja. Trenni teen korralikult- 4x jõutrenn + 1-2x kardiot (jooks 8km) nädalas. Raske on küll just õhtuti kui tahaks midagi head süüa. Aga ma üritan oma nö tavakaalu kätte saada, siis saan juba mõistlikumalt endale ka häid asju lubada.
vanapoiss. 03. veebruar 2017, kl 11.39 |
85,2 ja algusest -2,4
Tänane näit on mõnevõrra üllatav, sest kaal jätkuvalt langeb kuigi viimane nädal oli nö nuumamise nädal mil sõin tugevasti ja korralikult. Ilmselt on lihasmass hakanud vähenema kuna viimane kuu aega trenni samahästi kui ei teinud. Lähimal ajal on siiski plaanis trennidega jätkata.
Kaalu ja grammi järgi toitumist proovisin paar aastat tagasi mõned nädalad aga seejärel loobusin, mulle ei sobi suutäite lugemine. Söön enesetunde järgi ja ei pea muretesema kui päevane kaloraaz üle läheb. Kui hommiku- ja lõunasöögi puhul jälgin mida ja kuidas süüa siis õhtune eine on täielik vabakava, peaasi, et tühja kõhtu poleks. Söön kõike segamini ja kellaaja piirangut pole kui vaja söön südaöösel enne magama minekut. Kõige selle juures on minu jaoks pluss, et stressi pole, hea lihtne elu.
Tänane näit on mõnevõrra üllatav, sest kaal jätkuvalt langeb kuigi viimane nädal oli nö nuumamise nädal mil sõin tugevasti ja korralikult. Ilmselt on lihasmass hakanud vähenema kuna viimane kuu aega trenni samahästi kui ei teinud. Lähimal ajal on siiski plaanis trennidega jätkata.
Kaalu ja grammi järgi toitumist proovisin paar aastat tagasi mõned nädalad aga seejärel loobusin, mulle ei sobi suutäite lugemine. Söön enesetunde järgi ja ei pea muretesema kui päevane kaloraaz üle läheb. Kui hommiku- ja lõunasöögi puhul jälgin mida ja kuidas süüa siis õhtune eine on täielik vabakava, peaasi, et tühja kõhtu poleks. Söön kõike segamini ja kellaaja piirangut pole kui vaja söön südaöösel enne magama minekut. Kõige selle juures on minu jaoks pluss, et stressi pole, hea lihtne elu.
Amatsoon 03. veebruar 2017, kl 11.49 |
Täna kaal 64,2, ikka tasapisi langeb. Nädala sees kõikus muudkui siia-sinna täiesti arusaamatult. Minu puhul vist ei mängi alati niivõrd rolli toitumine, vaid uni. Mul on juba aastaid tõsised unehäired ja kaal käib unega sarnases rütmis, kui paremini ja kauem magan, siis kaal langeb. Jääb söömiseks vähem aega:) Aga magamatus ajab keha stressi ja nii ta hoiabki iga kalorit kinni, et energiavarusid säästa.
banaan 04. veebruar 2017, kl 14.28 |
Mul on 300g plussi ehk 85,3 ja ausõna, pole õrna aimugi, miks. Jätkasin sama rada, mis eelmistel nädalatel, ei patustanud kordagi. Siia nädalasse jäid küll igakuised külalised, millega kaasneb automaatne kaalutõus (seekord üks kilo, tavaliselt vähemalt 3), aga need juba mitu päeva läbi, ei tea, miks kaal tagasi pole langenud.
Üks kuu sai läbi ja langus mul kokku seega ainult 2,7kg, mis on ikka väga vähe minu kaalunumbri juures. Olen ühelt poolt väga pettunud, aga teisalt hea, et niigi läks. Poleks üldse tegelenud, oleks see 2,7 hoopis plussmärgiga ja kaal üle 90, uuh.
Üks kuu sai läbi ja langus mul kokku seega ainult 2,7kg, mis on ikka väga vähe minu kaalunumbri juures. Olen ühelt poolt väga pettunud, aga teisalt hea, et niigi läks. Poleks üldse tegelenud, oleks see 2,7 hoopis plussmärgiga ja kaal üle 90, uuh.
carrieee 04. veebruar 2017, kl 15.15 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 10 |
Tänahommikune kaalunäit näitas 83 kg. Kuna kaalun end motiveerimiseks igal hommikul, siis sellel nädalal nägin korra ka numbrit, mis oli 82,8. Siiski täna oli 83. Minul on ka nii, et kui olen vähe maganud, siis kaalukaotus on pisem pisike. Eesmärk on mul see, et läheks vähemalt 1,3 kilo kuus, sest mis aeglaselt läheb, see tuleb ka ehk aeglasemalt tagasi. Alustasin augustis ja söömis - ja tervisehäirete tõttu läks maha päris palju, aga nüüd läheb aeglasemalt, aga kokku on läinud üle 15 kilogrammi, kuigi pikk tee on veel minna.
Trulla 04. veebruar 2017, kl 18.41 |
Kreeka E 04. veebruar 2017, kl 18.44 |
artist 04. veebruar 2017, kl 23.27 |
Ilusolen 05. veebruar 2017, kl 01.09 |
Minu selle nädala kaal 65,5kg, kommi-saia söönud minimaalselt ja väga ei aja enam isutama ka. Olen teinud sellise tähelepaneku et ei tohi võtta mitte ühtegi kommi, sest nii kui võtad selle ühe, hakkavad kohe mingid retseptorid suus-keelel tööle ja siis on juba kordades raskem vastu seista järgmistele kommidele. Ise proovin siis alati juua ühe klaasitäie külma vett kui taban ennast mõttelt kommi võtta. Täna tegin ise esimest korda terve kandikutäie puuvilja korvikesi, eks näis kuidas need pere vahel jaotatud saab nii et kaal lakke jälle ei hüppaks.
Mitu nädalat see oli kui pidid kinnistuma inimese uued toitumisharjumused? Oli see 8? Kui nii siis peaks varsti kergemaks minema. Edu kõigile :)
Mitu nädalat see oli kui pidid kinnistuma inimese uued toitumisharjumused? Oli see 8? Kui nii siis peaks varsti kergemaks minema. Edu kõigile :)
Pisitasa 05. veebruar 2017, kl 11.14 |
Täna läheb kirja 91kg nii,et algusest peale -1kg.
No eelmine nädal olin 94kg.
Väga väga töine ja tööl füüsiliselt raske nädal oli ,siiski mõne korra jõudsin ka trenni.
5päeva pole valget suhkrut tarbinud,pole ka isutanud.Magusaga koos kaalulangetamine on nagu vastuvoolu ujumine.
Üks toidukord päevas on mingi põnev smuuti.
Päevad kisuvad vägisi kiireks ja sisutihedaks loodan siiski,et nüüd äkki hakkab rohkem maha minema.
Sepiku asemel tegin sellise kaerahelbekäki:
Pool pakki võid(peaks ka kookosrasvaga proovima ,hetkel otsas)
250gr täistera kaerahelbeid
5 muna(natuke panin ka juustutükikesi)
sool-pipar-kurkum
Või sulaks ja kaerahebed sinna ligunema .
Munakollased ,maitseained sisse.Munavalged vahtu ja lisasin kõige lõpus.Õhukese kihina pannile.
Umbes 200 kraadi juures ,umbes 15 min.Kuldpruuniks.
Lõikasin parajad ruudukesed(12) ja tarvitan nädala jooksul hommikukohvi juurde(2)veidi pestot vms. peale.
Kes tahab magusat paneb pipra asemel mett või banaani.... rasvainet juurde lisades saab ka maitsvam.muidu suht kuiv.
Jah ka tervisliku toiduga ei maksa liialdada, võib mao välja venitada.Proovin toiduportsjoni hoida rusika suuruse.
Täna pikem matk plaanis .Liikumine pole seganud mind paksuks minemast (kipun siis ka rohkem lubama).Toitumine ikka kõige tähtsam!
No eelmine nädal olin 94kg.
Väga väga töine ja tööl füüsiliselt raske nädal oli ,siiski mõne korra jõudsin ka trenni.
5päeva pole valget suhkrut tarbinud,pole ka isutanud.Magusaga koos kaalulangetamine on nagu vastuvoolu ujumine.
Üks toidukord päevas on mingi põnev smuuti.
Päevad kisuvad vägisi kiireks ja sisutihedaks loodan siiski,et nüüd äkki hakkab rohkem maha minema.
Sepiku asemel tegin sellise kaerahelbekäki:
Pool pakki võid(peaks ka kookosrasvaga proovima ,hetkel otsas)
250gr täistera kaerahelbeid
5 muna(natuke panin ka juustutükikesi)
sool-pipar-kurkum
Või sulaks ja kaerahebed sinna ligunema .
Munakollased ,maitseained sisse.Munavalged vahtu ja lisasin kõige lõpus.Õhukese kihina pannile.
Umbes 200 kraadi juures ,umbes 15 min.Kuldpruuniks.
Lõikasin parajad ruudukesed(12) ja tarvitan nädala jooksul hommikukohvi juurde(2)veidi pestot vms. peale.
Kes tahab magusat paneb pipra asemel mett või banaani.... rasvainet juurde lisades saab ka maitsvam.muidu suht kuiv.
Jah ka tervisliku toiduga ei maksa liialdada, võib mao välja venitada.Proovin toiduportsjoni hoida rusika suuruse.
Täna pikem matk plaanis .Liikumine pole seganud mind paksuks minemast (kipun siis ka rohkem lubama).Toitumine ikka kõige tähtsam!
Maasikamoos 05. veebruar 2017, kl 22.43 |
Britta 05. veebruar 2017, kl 23.12 |
Hei! Tänane tabel on valmis :) Sel nädalal oli täiesti hullumeelne tempo + reis, järgmine nädal samasugune, nii et toitumise jälgimine on minul küll kusagil tagaplaanil.. nädala pärast ehk juba normaalsem tempo :) Teie aga olete tublid olnud, ikka edukalt edasi :)
Ilusolen 41/ 160/ 69,5/ 65,5/ -4
Elizabeth Jõhvi 47/ 165/ 83,0/ 79,3/ -3,7 *
banaan 33/ 171/ 88,0/ 85,3/ -2,7
vanapoiss 44/ 190/ 87,6/ 85,2/ -2,4
Mannapuder 30/ 169/ 62,2/ 59,7/ -1,5
Ursula 31/ 160/ 68,3/ 66,9/ -1,4
Trulla 42/ 174/ 67,9/ 66,6/ -1,3
Pisitasa 44/ 167/ 92,0/ 91,0/ -1
Amatsioon 41/ 166/ 65,0/ 64,2/ -0,8
alla 39/ 173/ 84,9/ 84,1/ -0,8 *
Pluss 33/ 160/ 80,7/ 80,1/ -0,6 **
carrieee 33/ 150/ 83,2/ 83,0/ -0,2
Maasikamoos 25/ 170/ 83,2/ 83,0/ -0,2
Ilusolen 41/ 160/ 69,5/ 65,5/ -4
Elizabeth Jõhvi 47/ 165/ 83,0/ 79,3/ -3,7 *
banaan 33/ 171/ 88,0/ 85,3/ -2,7
vanapoiss 44/ 190/ 87,6/ 85,2/ -2,4
Mannapuder 30/ 169/ 62,2/ 59,7/ -1,5
Ursula 31/ 160/ 68,3/ 66,9/ -1,4
Trulla 42/ 174/ 67,9/ 66,6/ -1,3
Pisitasa 44/ 167/ 92,0/ 91,0/ -1
Amatsioon 41/ 166/ 65,0/ 64,2/ -0,8
alla 39/ 173/ 84,9/ 84,1/ -0,8 *
Pluss 33/ 160/ 80,7/ 80,1/ -0,6 **
carrieee 33/ 150/ 83,2/ 83,0/ -0,2
Maasikamoos 25/ 170/ 83,2/ 83,0/ -0,2
Pluss 10. veebruar 2017, kl 11.57 |
Amatsoon 10. veebruar 2017, kl 14.51 |
Ilusolen 12. veebruar 2017, kl 00.39 |
See nädal 64,5kg, mulle mõjub kõige paemini ikka kommist-küpsisest hoidumine, muidu söön tavalist toitu, rasvasest pole kunagi lugu pidanud ja makaron/pasta mulle ka ei meeldi, teeb seedimise raskeks ja kaal lööks ka nagu ülespoole, meeldivad juurikad, riis, selle nädala avastus on ahjus hautatud kruubipuder-kõht saab mõnusalt täis, samas ei aja punni ja kaua aega täiskõhutunne
Maasikamoos 12. veebruar 2017, kl 09.39 |
Britta 12. veebruar 2017, kl 11.33 |
Nii kiire-kiire kogu aeg viimasel ajal. Kaalu nr 69,5 ehk -700 grammi. Asi seegi ja peaasi, et liigub suvekaalule lähemale :) :)
Liikumine on nullilähedane, st nii palju kui sebimiste jooksul jõuan, toitumine enam-vähem. Kui 100 % Fitlapi jälgiks, ehk oleks siis veelgi parem tulemus :)
Seekord on näite kuidagi vähevõitu, loodetavasti ilmuvad ikka kõik välja enne õhtut :)
Liikumine on nullilähedane, st nii palju kui sebimiste jooksul jõuan, toitumine enam-vähem. Kui 100 % Fitlapi jälgiks, ehk oleks siis veelgi parem tulemus :)
Seekord on näite kuidagi vähevõitu, loodetavasti ilmuvad ikka kõik välja enne õhtut :)
Lisa postitus