Tere!
Muutsin hiljuti oma menüüd seoses seedimise probleemidega, kõht hakkas alati pärast söömist valutama ning arst soovitas kiudainete rikkaid toite tarbida vähemalt 2 kuud järjest ja vaadata, kas läheb paremaks.
Olen nüüd nädal aega tarbinud igasuguseid putrusid, suppe, hoidnud eemale valgest jahust, suhkrust jne. Ja tõesti ongi parem, kõht käib korralikult läbi ja valusid ei ole.
Küll aga ühest asjast ma aru ei saa - õun. Alati kui õuna söön, hakkab kõhus raske ja igavesti mullitama, samuti gaasid. Tekkiski küsimus, millest see tuleneb. Üks õun päevas ei sisalda ju nii palju suhkruid, et soolte tegevust peaks pärssima, seega ma ei saa aru, mis asi mul nende õunadega on. Hakkas lihtsalt huvitama ehk keegi teab, miks sedasi minna võib.
Igal juhul õunu enam ei tarbi, aga jõle kahju on, sest nad on kiudainete rikkad ja maitsvad vahesnäkid.
Kui keegi viitsib, siis võiks rumalale seletada. Samuti võiks soovitada, millega asendada, sòön kuivatatud ploome ja aprikoose, aga kuidagi liiga magusad.....
Suur aitäh :)