Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
millist kaalualandus preparaati oled kasut-oli kasu ka?
 
. 24. aprill 2007, kl 22.22
muljetage...millist ja kas mõjub jne:)
 
sa 24. aprill 2007, kl 22.26
jo vett 3*päevas-aitab raudselt
 
noh 24. aprill 2007, kl 22.31
kunagi kasutasin bio-cla tablette (oli vist), seda minu arust praegu ka reklaamib. midagi vist kuhugi mõikas, sest tegin hüppenööriga trenni ja sain järgmisel päeval sellise lihasvalu, mis kestis peaaegu nädala. ei treeninud üle, lihtsalt tekkis. kaalu minu mäletamist mööda maha ei läinud, kõhu tegi lahti.
õde ostis selle butterfly absi (see nahal vibreeriv asjandus), millest mingit tolku polevat olnud.
nüüd teen ise detoxkuuri ja vot see on huvitav, enne tegin mürkainete väljutamise kuuri ja nüüd rasvapõletuse otsa. huvitav on sellepärast, et kaalu olen kaotanud, mul tegelikult ülekaalu ei ole, mulle meeldib uusi asju järgi proovida. see on looduslik ka, arvan, et kui just kaaalu ei alanda, siis kasuks tuleb ikka. nt tuleb kuuri ajal juua ära iga päev kindel kogus vett, juba see tuleb kasuks :)
 
k 25. aprill 2007, kl 07.57
TO NOH: RÄÄGI sellest detoxkuurist lähemalt, tekkis huvi :)
 
krõll 25. aprill 2007, kl 08.47
Mõnda asja ikka proovinud, aga MITTE ÜKS pole teinud seda, mida lubati. Mingid ananassikapslid, siis mingi vedelik, mis pidi süsivesikute ainevahetust kiirendama, ha-ha. Tegelikult on kõige naljakam, et ma ise pole neisse kunagi uskunud ka, saledaks teeb trenn ja õige toitumine, aga ikka tahaks ju proovida, noh.

Iseenesest need detox-värgid on enamasti diureetikumid, mis ajavad kõvasti pissile. Kui neerud korrast ära, peaks vist arstiga nõu pidama. Kaalulangetus põhinebki siis vee väljaajamisel organismist. Samal eesmärgil kõlbab must kohv, mate tee, leesikatee, arbuusi söömine, maasikad, guaraanakapslid. Osa loetletutest on ka ergutid, must kohv kõigele lisaks mõjub paljudele lahtistina, eriti tühja kõhu peale.

Aga need toimivad ikka ja ainult abistava vahendina, lisaks pikemaajalisel tarbimisel kurnavad organismi ja viivad kehast välja mikroelemente (nt must kohv kaltsiumi - vanast peast pead vati seees kõndima, et mitte konte murda).
 
. 25. aprill 2007, kl 08.59
olen ka vist kõike mida müügil olnud proovinud aga aitab ikkagi tervislik toitumine ja liikumine.
 
nuh 25. aprill 2007, kl 09.08
Noh pane mulle ka kirja nats sellestdetoxist
 
e 25. aprill 2007, kl 11.16
Esimest korda proovisin mingeid vetika tablette,millega võtsin alla 2 kilo:) Siis olen tellinud veel mingid õunaäädikakapslid mis maksid 600,sel ajal oli see suur raha kui ma nad tellisin...aga kasu polnud neist mitte midagi.Siis hiljuti proovisin mingit Kitofit C-d,aga selle kasutamise jätsin laiskusest pooleli.Niiet jah pole ükski aidanud vist eriti.
Nüüd reedest proovin siis selle moerohu reductili ka ära...vaatab mis saab.
 
end.tündiine 25. aprill 2007, kl 12.54

Kasutasin GR2-t.Ei olnud usku ega midagi kuna ju proovitud igasugu imenippe aga nüüd olen väga tänulik oma soovitajale.Kaal langes ühtlases tempos,ei jäänud lotendama ja mis peamine ,et näljatunnet polnud ja andis energiat juurde.Seniks olen kaotanud 8 kg.Selle toote hind võrdus minu poolt tarbitud toiduhinnaga.Ei hakkaks siin rohkem kirjeldama.
 
nii anna teada 25. aprill 2007, kl 13.46
kus said selle toote palju maksab
 
räägi 25. aprill 2007, kl 13.48
mulle ka sellest detoxkuurist
 
jep 25. aprill 2007, kl 14.04
Bio C.L.A Booster tõstis kohutavalt söögiisu. Jätsin kuuri pooleli, sest tund aega peale korralikku söömist oli juba kõht tühi. Ja kohe nii, et jube.
 
liisu 25. aprill 2007, kl 14.17
Bio C.L.A Booster langetas jubedalt söögiisu ning kiirendas ainevahetust ka. Mina võtsin 2-nädalaga 5 kilo alla. Trenni pole elus teinud, samuti ei hoidnud söömisega tagasi.
 
noh 25. aprill 2007, kl 15.11
ei, ega see ei olegi mingi imeravim, meil apteekides saadav methoddraine detox, enne oli vist colontonicu nime all. jäin ükskord apteekriga lobisema, tema soovitas, sest ise kasutas. igal kevadel teeb seda mürkainete väljutamise kuuri ja siis kohe rasvapõletuse otsa (methoddraine slim siis), nii pidi kõige efektiivsem olema. selle vee väljaajamise kohta ei oska öelda, kuna vett tulebki koos selle lisandiga juurde võtta, siis loomulik, et rohkem vetsu ajab. igal juhul looduslik ja mina pole küll mingeid ebameeldivaid kõrvalnähte täheldanud, küll aga paarikilost kaalulangust. kuna kaalusin enne 53 kg oma 168 cm pikkusega, siis on seda langust palju, kuna ülekaalu ju polnud. nii et mina seda rasvapõletajat rohkem ei võta.
kilpnäärmeprobleemidega inimestele on seal veel joodivaba variant, kuna üks sort pidi vist vetikaid sisaldama, uurige apteekrilt.
 
ise tellin, ise hakka 25. aprill 2007, kl 16.44
Kevad käes, kes tahab kampa lüüa?
 
järjekordne reklaami ohver 26. aprill 2007, kl 14.38
ostsin ka täna omale detox´i jääkainete väljutamiseks ( pool pudelit juba joodud aga kõht hakkas kuidagi imelikult valutama , näis kas suudan lõpuni juu) ja peale seda ,teen siis ka selle dieet oma ka otsa, näis kas aitab :P
Muidu otsest ülekaalu nagu pole 167/65 aga peeglist vaatab vastu ikka natuke nagu paksuvõitu mina :(
 
arueisaa 26. aprill 2007, kl 15.09
viimasele: palun kirjuta täpsemalt mis see endast kujutab,kas ongi selline nimi detox?Mis tähendab et peab ära jooma pudeli ja siis dieet otsa?Arvasin et see detox kah mingid tabletid?
 
arueisaa 26. aprill 2007, kl 15.10
ja mis maksis?Aitähh
 
noh 26. aprill 2007, kl 15.18
järjekordne reklaami ohver teeb nalja, kuna poolt pudelit ühe päevaga muidugi ei tohi ära juua. Kuur kestab u 3 nädalat ja kõht küll valutama ei hakka.
küsi apteegist methoddraine detoxi, see on mürkainete väljutamiseks ja u 3 nädala pärast tee methoddraine slim otsa, tarvitusõpetus on neil kaasas. maksab u 200 krooni, slim vist oli tiba kallim.
 
noh 26. aprill 2007, kl 15.21
v-o järjekordne reklaami ohver mõtles ka seda, et on pool juba lahjendatud päevakogusest ära joonud, siis küll. aga minul tõesti ei ole kõht valutama hakanud, eks see muidugi individuaalne, kui ikka organismile mingil põhjusel ei sobi, siis tuleks pooleli jätta. ja kui kilpnäärmeprobleemid, siis neile on oma variant, uuri apteekrilt.
 
järjekordne reklaami ohver 26. aprill 2007, kl 17.22
No loomulikult tegin nii nagu kirjas pakil: korgitäis lahj. 1,5l veega ja päeva jooksul see 1,5l ära juua. maksis 186.- ja slim on tõesti kallim aga on olemas samal firmal veel ka teisi samatoimega preparaate, uurige apteegist!
 
prooviks ka. 11. jaanuar 2017, kl 15.19
Ostin täna 11.01.17 seda Methodraine Slimi, vetsu kutsub tõesti rohkem. Kuur 14 päeva eks näis vaatame kuidas mõjub.
 
järeleproovitud 11. jaanuar 2017, kl 20.42
Kui teed paralleelselt ka trenni, soovitan väga greande rasvapõletajat. Ise jaksasin vaevalt 10 min trenažööril teha, kuid kui selle ostsin, siis pärast 50 min oli tunne nagu teeks veel ja veel. Higi samas voolas aga võhma oli veel kõvasti alles.

Muidu ma ei soovita ja ei poolda neid toidulisandeid ja kulturistide aineid, kuid korra võib ju ära proovida :9
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!