Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Hell teema
 
kraaka 25. aprill 2007, kl 09.37
Eks tüsedus ole ikka naiste ja mis seal salata, ka meeste jaoks, alati selline pisut hell teema olnud.Aga viimasel ajal tunnetan kuidagi eriliselt seda, et see muutuks nagu diskrimineerimuseks.Jah, eks kõik algab ju ikka iseenda mõtlemisest aga kui pidevalt sulle kõrva karjutakse, et ainult saledad ongi inimesed siis eks see kõik ikka natuke mõjutab meist igaühte.Või tahate mulle vastu vaielda? Teisalt sunnib see meid ennast vaatama kriitilise pilguga ja midagi enese juures muutma.
Olen naine vanuses 45 ja minu strateegilised mõõdud on 161/66
Soovin vabaneda 5-10 kilogrammist.Olen end tõsiselt käsile võtnud.6 päeva nädalas teen trenni ja söögisedel saab iga päev kriitilise pilgu osaliseks.Olen välistanud suhkru,valge jahu,tavalise leiva (asendasin selle näkileivaga),magusad ja gaasilised joogid,sealiha, või-ja margariinimäärded.
Lõpetuseks tahan öelda, et parem hilja kui mitte kunagi.
Alusta täna!
 
yx 25. aprill 2007, kl 09.42
Tegelikult pole eriti oluline, mida ära jäetakse, vaid hoopis see, mida süüakse :)
Kui näiteks valgest jahust makaronid asendab riis või limonaadi täismahl, on kasutegur väga väike
 
mina 25. aprill 2007, kl 16.11
tegelikult voib koike syya ja alla votta, aga vahestes kogustes ja paevas peaks olema kas kj punktid voi kalorid ees kui palju sood. kuus korda trenni nadalas on liiga palju....
 
l 25. aprill 2007, kl 16.26
kuus korda nädalas trenni võib jah olla halb variant, kuna sellest koormusest enamik tüdineb mõne kuuga ja jätab kõik taas unarusse. aga v-o sa ei tüdine, jõudu igal juhul!
 
manni2 26. aprill 2007, kl 15.23
tule taevas appi - 45 161/66, mina olen 46- 162/84 ja ka mitte paks. Tahan samuti alla võtta 10-15 kg küll aeag ei põe selle pärast,et kraaksutakse saledust. Olen juba 5 kuud aktiivne tegeleja aga kaal ei lange mitte- võib-olla põhjus liigsed süsivesikud, ei tea...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!