Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Kes on 13-p dieedi läbi teinud?
 
kessu 25. aprill 2007, kl 11.22
Laupäeval lõppes 13-päeva dieet 6,5-kilose kaalulangusega. Ma POLE nüüd neil päevil pärast seda looma moodi söönud, aga täna hommikul oli kaal 2kg kõrgem kui laupäeval. Nutt tuleb peale! Ja ma ei pugi magusat,ei söö saiu ega võileibu. Ma tõesti-tõesti vaatan,mida suhu panen. Masendus on nii suur! Kas mõtlemine ja hirm saab kaalu tõusma panna? Sest selline tunne on, et just see mu kaalu tõstiski. Kas on mingit rohtu apteegis, mis söögiisu ära võtaks ja mida ilma retseptita saab? Sest isu igasugu asjade järele on tohutu. Tahaks juustu ja vaarikamoosi. Võileibu tahaks. Ainuke, mida ma tõesti kohe üldse ei taha,on liha. Aga ma ei anna oma isudele järgi! Ja kaal on ikka tõusnud. Hulluks ajab!!
 
kraaka 25. aprill 2007, kl 11.31
Mingisugused imedieedid ei aita.Sellega võib ainevahetuse niii ära rikkuda, et pärast ei saa isegi suutäit süüa,et see topelt tagasi ei tuleks.Alustada tuleb just mõtlemisest.See ongi nii, et kui kogu aeg mõtted kaalulangetamisel siis hakkab sinu organism nagu vastu töötama.Nagu iga ehitusega,alustama peab ikka vundamendist.Hakka trenni tegema.Kõnni iga päev 7-9 km,see võtab aega 1,5 tundi aga tasub end igati ära.Kui suudad jookse.Hüppa hüppenööriga,keeruta hularõngaga.Tee kõhulihase harjutusi.Pikali olles tõused (ülakõhulihased) pikali olles tõsta jalad maast lahti (alakõhulihased)
Söö kõike aga natuke.Ja söö 5-6 korda päevas.Väldi süsivesikuid päeva teisel poolel.Ja kapsast näri õhtul tv vaadates.
Jõudu ja kannatlikkust.
 
k 25. aprill 2007, kl 12.01
Tegin läbi, kaalulangus oli 4,5 kg. Seda dieeti pidasingi selleks, et mingisugune motivatsioon saada edaspidiseks kaalujälgimiseks...või siis nö korralikuks söömiseks. Nüüdseks kaodanud 10 kg juba (dieedi lõpetasin natuke enne veebruari lõppu).
 
kai 25. aprill 2007, kl 12.08
Kui tahad, et kaotatud kilod tagasi ei tuleks, siis vaata hoolega, mida edaspidi suhu topid, s.t, et hakka süsivesikuid vähehaaval tagasi oma menüüsse toome, n. hommikuks puder....jne....kui kohe peale dieeti lõpetad igasuguse liha söömise, siis....mida sa ikka ootad!?
 
l 25. aprill 2007, kl 13.25
mis dieet see 13päeva dieet on?
 
mari 25. aprill 2007, kl 13.50
sobra natuke foorumis ringi, siis saad teada
 
asdf 25. aprill 2007, kl 14.57
Tegin läbi ja lõpetasin eile. Ausalt öeldes minul mingeid hulle isusid küll ei tekkinud, eks magu on kokku tõmmanud kah, nii et hommikul sõin ühe heeringaleiva (soolakala isu oli küll natuke) ja kodujuustu ning oligi kõht täis. Süsivesikuid plaanin endiselt mõnevõrra piirata, eks siis näis, mis kaalunumber teeb. Muidu maha läks ka ca 6-7 kilo selle ajaga.
 
l 25. aprill 2007, kl 15.28
sorry,aga ei leidnud selle dieedi kohta kuskilt infot.
 
h 25. aprill 2007, kl 15.53
mina pidasin vastu vaid 3päeva,maha läks selle ajaga 2,5kg ja peale seda kolme päeva dieeditamist on 3nädala möödudes juurde tulnud4,5kg.jube.jube
 
järeleaitaja 25. aprill 2007, kl 16.35
No kuule l, see pole lihtsalt võimalik!

http://www.hot.ee/crazyk/13paevadieet.htm
 
:) 25. aprill 2007, kl 16.38
käige parem kõndimas iga õhtu kasvõi 30 min, parim rasvapõletus, mitte ärge piinake end kodus istudes dieedi tegemisega :)
 
pille 25. aprill 2007, kl 17.29
Oh ärge jamage selliste asjadega! Ühele inimesele kümnest võib see ju sobida, aga üheksa võtavad surmkindlasti selle piinamisega kaotatud kilod kohe tagasi, kui dieet läbi, võin kihla vedada. Ammu teada ju, et ebanormaalselt kasina toiduga läheb organism "säästureziimile" ja hakkab talletama kõike, mida kätte saab, ruttu rasvaks - sest kes teab, millal jälle saab.
pange oma menüü kokku arukalt kaloreid lugedes ja liikuge - võtab kaalulangus küll rohkem aega, aga on see-eest püsiv.
 
pille 25. aprill 2007, kl 17.30
Oh ärge jamage selliste asjadega! Ühele inimesele kümnest võib see ju sobida, aga üheksa võtavad surmkindlasti selle piinamisega kaotatud kilod kohe tagasi, kui dieet läbi, võin kihla vedada. Ammu teada ju, et ebanormaalselt kasina toiduga läheb organism "säästureziimile" ja hakkab talletama kõike, mida kätte saab, ruttu rasvaks - sest kes teab, millal jälle saab.
pange oma menüü kokku arukalt kaloreid lugedes ja liikuge - võtab kaalulangus küll rohkem aega, aga on see-eest püsiv.
 
asdf 25. aprill 2007, kl 18.31
ma teen trenni pidevalt, vahel rohkem, vahel vähem, aga paraku ainult sellest jääb väheks, oli vaja mingit "kick'i", et söömine jälle raja peale saada. see 13 päeva oli minu jaoks väga sobiv, nüüd enam naljalt uuesti õgima ei kuku.
 
a 25. aprill 2007, kl 19.23
Mina arvan ka, et ei maksa jamada selle dieediga. Mu sõbranna tegi läbi. Piinles täiega need 2 nädalat ja oli hirmus kuri kogu aeg (tema läheb tühja kõhuga pahuraks). Võttis küll mingi 4-5 kg alla, aga pärast dieedi lõppu tuli kõik kohe tagasi ja rohkemgi. Nüüd kaalub juba 101 (enne oli mingi 90 ringis). Kõigele lisaks ei suuda nüüd enam lehtsalatit ja muna süüa...
 
le 25. aprill 2007, kl 20.10
mis siis juua tohib kui ma nt kohvi ei joo
 
Kata 26. aprill 2007, kl 10.17
Vaatasin seda dieeti.Jube!Hommikul ainult tass kohvi.Ja lõunal 2 muna.Ma sureks nälga...
 
mmm 26. aprill 2007, kl 20.34
mina tegin 11 päeva, siis lõpetasin. kaalu läks alla paar kilo. peale lõpetamist tuli kuu ajaga kuurde 6 kilo. NEVER enam sellist asja ette ei võta.
 
hmm 26. aprill 2007, kl 20.54
Mulle sobib - ma ei söö hommikuti niikuinii midagi, lõuna ajal söön rohkem tiba kui dieet ette näeb ja õhtul ka rohkem.
Lihtmne on süüa lõuna ajal veidi vähem ja õhtul ka.

Ma ei saa üldse aru kuidas saab koguaeg õgida? Kuhu te panete selle toidu, mis sisse sööte???
Ma ei tee nalja - ma ei saa tõesti aru...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!