Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Aidake pliis :S
 
kiku 25. aprill 2007, kl 13.24
Olen oma mure kurtnud ka teistes foorumites kuid siiamaani pole eriti abi saanud! Selline masendus on lihtsalt peal:S Mure selles et peale sünnitust olen kohutavalt palju alla võtnud,olen väga kõhnake:S 19 aastane ja kaalun 47.Enne rasedaks jäämist meeldis mulle mu keha rohkem,olid ilusad kumerused:P ja olin natuke pontsakas:) Nüüd kohe puusakondid paistavad,pepu pole enam nii prink,kintsud ka sellised lõdvad:S Puusadele tahaks juurde,et need kondid ei paistaks!!!! Ütleme ühesõnaga nii et igalepoole tahaks juurde!!Ise ka imestan et kuidas ma nii palju alla võtsin ,last imetasin aint 3 kuud ,nüüd on tibu 8 kuune.Sõbranna lohutas,et kui imetamise lõpetad hakkad kindlasti juurde võtma,aga pole siiamaani võtnud! Söön korralikult 3 korda päevas isegi vahepeal näksin ja õhtuti tuleb isu mingi üheksa paiku,siis söön samuti midagi!Mehele olen ka oma mure kurtnud ,arvan vahetevahel et äkki talle ei meeldi mu keha enam,kuna talle meeldivad sellised potsakad naised nagu olin minagi enne rasedaks jäämist!Tema aga lohutab et muidugi meeldin talle et mul ilus keha jne ,aga näed mina ei ole rahul ,masendus on lausa peal,lihtsalt tahan tagasi seda mis enne rasedaks jäämist olin!!Tahan juurde võtta!Aga kuidas? Mida peaksin sööma hakkama?? Üks inimene soovitas mulle neid proteiini pulbreid(sisaldab ka suurel hulgal valku) mis sportlased tarvitavad ,kui tahavad kasvatada lihast ehk siis kui tahetakse koguda.Mis Te sellest arvate? Teeks proovi?
Ootan Teie poolt soovitusi ehk tõesti keegi oskab mind aidata!!!
 
kiku 25. aprill 2007, kl 13.26
Tahtsin veel lisada,et äkki on mingisuguseid tablette või midagi mis natuke paksemaks teeks??
 
n* 25. aprill 2007, kl 13.30
Ära muretse,väike laps nõuab lihtsalt palju energiat emmelt.Küll saad oma kaalu tagasi kui laps kasvab ja iseseisvamaks muutub.Mul kulus selleks 2aastat,nüüd lõpuks kosun tasapisi.
Edu ja päikest.Ära neid pulbreid küll ostma hakka,investeeri see raha mujale ja kasulikumasse kohta.
 
MA 25. aprill 2007, kl 14.22
kui pikk sa siis oled, olin samuti peale sünnitust 47 kg, pikkus 161. ikka tasapisi võtsin juurde, mul väga hea isu :)
sõin palju kreemikooke ja võileibu. õhtuti sõin veel halvaad teleka ees.
 
kiku 25. aprill 2007, kl 14.26
Olen 160 pikk. Kas halvaa annab ka kaalu juurde? See vist üsna kaloririkas!
 
naine 25. aprill 2007, kl 14.33
Mina soovitan minna siiski endokrinoloogi poole. Kas saadab perearst või ei oskab ise mingid analüüsid teha ja kindlaks teha, kas pole tegemist tõsise kõrvalekaldega näiteks kilpnäärme töös vms. Mine kindlasti arstile.
 
kiku 25. aprill 2007, kl 15.08
Ma ei usu et mul midagi viga oleks kilpnäärmega vms.
 
eks 25. aprill 2007, kl 16.08
Usk aitab vähe. Kui ei tea, millesse uskuda. Pole vaja arvata, on vaja teada.
 
ajutine 25. aprill 2007, kl 17.47
Minu täditütar, kes enne oli kaldunud pigem juurde kui alla võtma, läks pärast esimese lapse sündi kõhnaks kui pilbas. Aga tema endine kaal taastus mingi aja pärast tasapisi, no igatahes ca 2a pärast oli ta endine. Ja pole näinud tegelikult ühtegi sellist, kes jääkski kõhnaks, see on ajutine.
 
ei taha hirmutada 25. aprill 2007, kl 18.03
mitte, et ma nüüd hirmutada tahaks, aga mina tean naist, kes enne lapsi oli 165 cm ja umbes 62 kg, suure rinnaga. peale 4 lapse sünnitamist jäigi 45-kiloseks. praeguseks on ta juba 50-aastane aga ikka nagu pilbas.
 
heidi 25. aprill 2007, kl 20.34
160 cm pikk ja 47 kg- see ei ole ju üldse nii jube ja masendav eriti olles alles 19 aastane....
Siiski: Küll natuke juurde tuleb, kui lapsega nii palju enam ei rahmelda ja maiustada natuke rohkem:)
 
eivi 27. aprill 2007, kl 18.52
Mina kaalusin enne esimese lapse sündi 52 kg (1.66 pikk, 24 a.), siis sünnitasin 2 last pooleteise aastase vahega ning nuta või naera, kaalusin siis 45 kilo! No tõeline kondibukett. Tervis oli ok, võisin süüa mida hing ihkas (saiakesed ja koogid on mulle alati maitsnud)ja seda kellaajast sõltumata. Alles 6. a. pärast, kui sündis mu kolmas laps, sain sünnituste-eelse kaalu (52)tagasi, mis püsis enam-vähem stabiilne (52-55)pea 15 aastat ja siis äkki hakkasid kilod tulema... nii et 5. aastaga on neid kogunenud juurde 15, st. kaalun nüüd 70. See on jälle jama.
See kaaluvärk on nii individuaalne, et raske on nõu anda, aga seda soovitan küll, et ära neid pulbreid küll osta!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!