Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
puuviljad-punktid
 
leila 26. aprill 2007, kl 20.13
Olen kuulnud, et 6htul ei maksa puuvilju syyya kuna neis on liiag plaju glykoosi, ja see l2heb 66sel rasvaks kuna 6htul ei j6uta enam seda engergiat 2ra tarvitada...t6si w?
Ja kas t6esti 6unu on parem syya kui pirne w?
 
m 26. aprill 2007, kl 20.22
mu meelest on õun ja pirn suht võrdväärsed. mõlemad 100g=45 cal, õhtul ei tohiks jah puuvilju palju süüa, eriti viinamarju ja banaane mitte. pigem õunu paar tükki või arbuusi.
 
Tarkpea 26. aprill 2007, kl 21.44
Kui ma ei eksi, siis Kaalujälgijatel annab 100 grammi pirni 1 punkti, õun mitte midagi? Aga ma võin ka eksida...
Puuviljas sisaldavad süsivesikuid ja kui tahad kaalu langetada, peaks süsivesikutest õhtul tõesti hoiduma ning eelistama valke. Kui just on väga suur isu, siis õun on parem kui pirn ja arbuus tõepoolest parem kui õun.
 
tere 27. aprill 2007, kl 12.01
arge sooge yldse mitte midagi, siis on paris kindel, et votate alla.
ohtul ei tohi seda hommikul ei tohi seda, sysivesikud siin valgud seal, absurdiks laheb see vark juba ausalt.
 
headaega 28. aprill 2007, kl 02.12
Mis seal absurdset on? Natuke süvenemist, et endale selgeks teha, millal on mida mõistlik süüa, millal keha midagi kulutab, kuidas oma trenne ja toidukordi seada. Kui tahad eluaeg heas vormis püsida, on elementaarne selliseid asju teada. Kui palju neid inimesi on, kes võivad aastakümneid rasvast sealiha ja rammusat jäätist vohmida, ilma, et kehakaal kasvaks? Haritud inimesele on ikka täiesti jõukohane endale selgeks teha, kuidas tervislikult toituda, et teised ei peaks sind su elu viimastel aastatel kraanaga voodis pöörama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!