Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
täielik muutus
 
kuri tädi 27. aprill 2007, kl 10.07
Tere!!
Olen 32 aastane,2lapse ema.Kogu täiskasvanud elu olen ma kaalunud 47-55kg ja sellega väga rahul.
Kolisime perega välismaale mõned kuud tagasi.Ja nyyd kaalun 162/62 ja täiesti masenduses.Mina enda arvates olen nii trullakas..riided kõik nagu liibukad...jne,jne.
Samas söön nagu eestis olles..loomulikult toidud pole enam eestimaised,aga kogused on samad ju.
Iga p'evaga paisun nagu pyhade kakuke ja ei näe lahendust:(((
 
Mari 27. aprill 2007, kl 10.19
Elukohavahetusega kaasneb enamasti stress ja keha läheb n.ö. "kaitseseisundisse". Hakkab omale kaitsekihti peale sööma. Või on su elu seal nii palju parem, et kosuma hakkad? Igatahes on ka su vanus selline, mil ainevahetus aeglasemaks hakkab minema ja kaal kerkima. Tere tulemast klubisse! :)))
 
kuri tädi 27. aprill 2007, kl 10.47
To: Mari
Eks vist nii ole jah,et mingisugune stress peal..enne oli stabiilne elurytm,nyyd aga ju uued asjad ja eks parem ja mugavam eluviis.
Enne sai sõbrannadega kus iganes ja mis iganes käidud -oldud,aga nyyd ainult pere ja sellega seonduv...ja kilod tulevad ja tulevad:(
 
??? 27. aprill 2007, kl 12.27
Paraku on väismaal (eriti Ameerikas) väga palju geenmuundatud toitu. Mul oli poeg kolm kuud seal ja sõi samu asju, mis siin, kana , loomaliha , juurvilja, puuvilja . Ei söönd ta burgerit ega colat, aga paisus ja paisus. Muidu on ta sale poiss. Ei tundnud teda äragi kui koju tuli. Õnneks võttis siin kiirelt ka endise kuju tagasi. Ta oli ise kindel ja ka ameerika sõbrad, et see on söögist. Vist oligi. Ju siis meil ikka veel natuke puhtam ja looduslikum toit.
 
to kuri tädi 27. aprill 2007, kl 13.38
Aga vaata need kalorid üle mis päeva jooksul sööd. Mul üks tuttav kes töötab välismaal 170/55 ja kui pool aastat välismaal ära on siis võtab alati 5-7 kg. juurde, tuleb Eestisse kuuks ajaks ja saab need kilod alla. Täitsa müstika.
 
sam 27. aprill 2007, kl 18.10
mina olen ameerikas saledam ja paremas vormis kui eestis olin, see oleneb ikka elustiilist ja sellest, mida sood.

1 asi, mis kohe valismaal paugu kipub panema, on liikumise vahenemine. eestis k6nnitakse rohkem. ameerikas ainult autoga treppi ja pm liikumine on null. 6nneks on siin vaga soodsad terviseklubi liikmemaksud.

ja tuleb valida, mida syya. see k6ige kattesaadavam sook t6esti teeb paksuks. tuleb tiba vaeva naha ja endale vahemtoodeldud menyy koostada, valtida igast chipse kr6pse ja friteeritud toitu ja polegi midagi hullu. vaata oma toidulaud kriitiliselt yle, loe silte, poora tahelepanu kalorisisaldusele. valjas soomine garanteerib topelt kui mitte rohkem kaloreid!
ameerikas on ka need hullud maguastajad mida suhkru asemel praktilsielt k6iges kasutatakse ja mis otse vookha kylge rasvaks lahvad - high fructose corn syrup. sellest kai kauge kaarega mooda. alguses tundub keeruline, aga sugugi mite v6imatu.

ma hakkasin ka alguses kiiresti juurde v6tma, aga kui oma toidulaua yle vaatasin, siis probleem kadus. toitun siin tervislikumalt kui eestis, soon kordades rohkem aedvilju jne.
ka valismaal saab sale olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!