Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kõndimine
 
Riina 29. aprill 2007, kl 08.54
Kas keegi kõndimisega on alla saanud, nt. kui kõndida 10 km päevas rohkem... Kuidas see on aidanud ja kas kaalulangus oli märgatav ka w? Jooksmine pole minu jaoks, aga see-eest kõndida mulle küll meeldib, mõtlesingi, et siis keskendun sellele :)Toitumist ka peab jälgima, aga oeh, see kõik on nii raske :S
 
:) 29. aprill 2007, kl 09.00
ei usu, et ilma söömist korrigeerimata oluliselt kaalu suudaks langetada, aga kahtlemata on sellest kõvasti abi.

ise olen umbes aasta jooksul iga päev (olenemata ilmast ja tujust jm) kõndinud vähemalt 12 km ja söönud ca 2000 kcal tervislikku ja mitmekülgset toitu. olen jõudnud peaaegu normaalkaalu (-32 kg võrreldes algkaaluga). kerge ei ole ja ei saagi olema. :( kõnnin endiselt meelsasti, aga toidu piiramine ja eriti magusaisu ajab endiselt hulluks. need öeised unenäod maiustustest ja magusasöömisest... :'(
 
Riina 29. aprill 2007, kl 09.16
Ma ei oskagi midagi süüa... :S riisi? putrusid? juurvilju? mida veel? mida lihast soovitate süüa, kana? tahaks ikka kaalu korda saada, siiamaani ainult tõusnud ja paari aastaga üle 20 kilo juurde tulnud, masendav :S
 
viki 29. aprill 2007, kl 11.10
Kirjuta kõigepealt vähemalt 2 nädalat iga suutäis üles, siis näed kohe, millised on "kurjategijad". saledus on elustiil, mitte mõttetu dieeditamine.Tähtis on kontrollida koguseid, mitte ära jätta kõik hea.
 
muki 29. aprill 2007, kl 11.27
Teie, kes te olete saledad, kirjutage siia mida te sööte ja kui tihti...
äkki saan häid mõtteid
 
kriss 29. aprill 2007, kl 12.12
hiljuti avati selline asi nagu kaalukabinet. Riina, ehk saaksid sealt abi?
www.kaalukabinet.ee
 
kriss 29. aprill 2007, kl 12.20
Mukile
mul on 5 kilo üle ja püüan neid mitte juurde koguda nii:
joon võimalikult palju vett, iga päev see muidugi ei õnnestu, lihtsalt pole kogu aeg meeles juua.
söön u 4 x päevas - püüan süüa nii, et lauast tõusen normaalse tundega, mitte ägisedes. ja söön kergemaid toite - kana, juurvili, hommikul veega keedetud puder, 2% jogurt. rasvane lihtsalt ei maitse.
magusat ei söö eriti - mõttega sunnin end, ja järgmine jäätiseamps muutubki vastikuks. kui olen mõnel synnipäeval kõiki kooke proovinud, siis järgmisel päeval söön kodus vähem.
teadlikult ja regulaarselt trenni ei tee, püüan võimalikult palju jala käia.
 
mailiis 29. aprill 2007, kl 12.46
kui on 20 kilo üle, siis aitavad lihtsad ja tervislikud põhimõtted.
Loobu igasugustest saiadest/saiakestest jms, need ei anna midagi juurde. Tervislik valik on värsked salatit, teraleib või tume leib, juurviljad/puuviljad ja kindlasti juurde mingeid piimatooteid (juustu pigem vältida).
Süüa suhteliselt väikseid koguseid iga 3-4 tunni tagant ja söögikordade vahepeal mitte näksida. Vahepeal aga kindlasti juua jms. Kui sul tekib esimestel päevadel nälg, siis kindlasti suurenda toidukoguseid! Tähtis on järjepidevus, mitte kaalulangetamise kiirus.
Kuna kõndimise vahemaa on suhteliselt pikk, siis pole mõtet tühja kõhuga minna. Söö rahulikult u. pool tundi enne minekut, muidu unistad lithsalt 10 km saiakestest.
Võta endale jõukohaseid eesmärke, kui tahad 20 kg maha saada.
Väga hea oleks ka toitumine üles kirjutada, sest esimesed kilod tulevad lihtsalt, aga hiljem on vaja täpsemalt jälgida, mida, palju ja kuna sööd ning tegevust korrigeerida
 
Riina 29. aprill 2007, kl 13.32
Aitäh, ma nüüd hakkan kõike üles kirjutama mida söön ja üritan pahadest toitudest loobuda ja süüa tervislikult... kindlasti ka liikuda :) Mulle polegi tähtis kui kiiresti ma need kilod maha saan, põhiline, et see kunagi juhtub ja ma saan jälle ennast oma kehas hästi tunda :)Jõudu ka kõigile, kes tegelevad kaalu alandamisega
 
x 29. aprill 2007, kl 18.11
no vaatame siis :)

http://www.kaalukabinet.ee
 
N 29. aprill 2007, kl 19.27
to riina-kui vana oled ja kus elad?
 
hea rühiga 30. aprill 2007, kl 13.27
rüht peab olema tip-top, kui lösakil köndida, ei siis imesid ei juhtu ja jooga väga hea, soovitan, tervislikud toidud, köik saast välja jätta
 
Mummu 01. mai 2007, kl 11.46
Kõndimine on väga hea kaalulangetaja, kui eesmärk on vaikselt ja tasapisi kaalu alla saada. Aga see kõndimine siis ei tohi olla "lonkimine, jalutamine, loivamine, tibusammul tippimine", vaid reibas kiire käik :) Ainuke asi on see et pikapeale sinu keha harjub selle teatava koormusega ja pulss muutub aina madalamaks ja madalamaks ja ei anna enam kaalualandamise trenni mõõtu, selleks et tõhustada lihtsalt käimist, soovitan võtta juurde näiteks käimiskepid. Kuid pikapeale harjub keha ka kepikäimisega, siis on hea teha jooksu ja käimise segu, et pulss oleks kõrgem. Seda saab siis arendada pikemalt...... kuni suudad mitu km joosta. Ise olen need etapid kuni käimis-jooksmis seguni läbi teinud. See on tõhus!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!