Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kas seda on palju või vähe?
 
mery 29. aprill 2007, kl 10.12
... tavaline menüü:
Hommik u kell 06.30: 2 galetti / näkileiba (riisi või tatra -1 annab 23 kcal)
2-4 viilu kanasinki tilliga,või Hollandi leib Light juustu 2 viilu, tomatit, kurki, 2 kruusi kohvi ca 30-40 gr. piimaga. Suhkrut ei tarbi.
Lõuna 12.30: söökla supp (suur, mitte 1/2 portsu)-kas frikadellisupp, kapsasupp vms. 1 kord nädalas on seljanka ka.
Õhtul ca 16.30 paiku, kui koju tulen:
1 viil leiba, 3 viilu kanasinki tilliga, Knorr või Maggi kiirsupp ca 250-300 gr. tassi sees;
Päris õhtu ca 20.00: kiirsupp 1 tassitäis ja 1-2 viilu näkileiba lahja juustu või määrdega.
Sisuliselt umbes selline menüü. 1 kord nädalas söön lõunal prae- keedukartuliga alati, Nädalavahetusel üritan sama jätkata, siiski mõned erinevused on. Kasutan ainult ka kana või kalkuniliha, hakklihast segamini sea ja vasika, siis ma rasva ei pane. Võid ei tarbi , suhkrut ka mitte, kommi söön ehk korra kvartalis. Katsun iga päev süüa keedetud juurvilju, tean et need ei anna midagi, @!#$ ja porgand, lillkapsas jne. Puuviljad mull eriti ei istugi.
aga mu kaal ei lange. alguses natuke langes,nüüd enam mitte. nutt juba kurgus.
tuttav, kes kaalukates käib, ütles, et liiga vähe, et kui keha ei saa uut rasva toiduga peale, siis ta ei jõua vanu rasvu põletada, kas see võib nii olla?
Kusjuures kui ausalt öelda, mul ei ole kõht tühi. Algul oli küll, nüüd enam mitte ja ma ka ei taha 5-6 korda päevas süüa, lihtsalt nagu pole harjunud, ikka 3 korda päevas tahaks.
Mida ette võtta?

Lisaks: kõik vereproovid ja muud näitajad on mul korras!mingi aine puudust pole, võtan 1 vitamiini päevas ja kõik.
Aga olen kohmakas ja tahan kõhnemaks.
Kaalu peal ja peegli ees ei käi!
 
jenn 29. aprill 2007, kl 11.02
no tegelikult ei ole ju seda üldse palju... aga võib-olla selle kiirsupi (eriti selle õhtuse) võiks asendada näiteks hautatud lillkapsa ja tüki kalaga. Ma arvan nii.
 
mailiis 29. aprill 2007, kl 12.35
no supist küll eriti paksuks ei lähe :P
Aga minu isiklik arvamus on see, et sa tarbid liiga palju kuiva/tahket toitu. Puha võileivad jne, ei ole päris täisväärtuslik söök. Kus on juurviljad, värsked salatid, kodujuust, puuviljad...? Kas sa ikka tarbid piisavalt vett?
Samuti võiksid süüa hommikul iga 3 tunni tagant ja õhtul oleks ka üks väike söögikord jures. 2 tassi kohvi asemel on parem 1 tass.
Ja kas sa trenni teed?
MA ei tea, kui palju ja kuidas sa enne sõid, aga arvata võib, et sellise söömisega on ainevahetus veidi tuksis. Mis su BMI on? MAru vähe sööd...ja ega kohmakus kaaluga ära ei lähe! Mina soovitan teha 4-5 x nädalas trenni ja oh seda imet, siis saab isegi normaalselt süüa!
 
tidrik 29. aprill 2007, kl 13.17
Kus on su menüüd kvaliteetne proteiin. Paar viilu sinki ja frikadellid supi sees seda vajadust kindlasti ei rahulda. Õhtuse pakisupi (miks sa üldse vabatahtlikult kodus sellist jama sööd?) võiks tõesti asendada kanafilee/kala ja hautatud köögi- ja juurviljade ja/ või kodujuustu või tuunikalaga salatiga.
 
n 29. aprill 2007, kl 15.16
Kui sa tuled koju pool 5, vat siis söö kõht korralikult täis, mida hing himustab, ära koonerda. Peale 6 pane suumulk kinni, ja ära võta midagi. On ju koduvalt toonitatud, et peale 6 pole mõtet süüa, kui tahad iga päev 400g maha võtta.
Ja enne 6 söö kõik, mida tahad, aga sul on ju täitsa näljarežiim.
 
tengel 29. aprill 2007, kl 15.41
kindlasti ei ole head pakisupid!
vett võiks juua 1-1,5 liitrit päevas ja kaal läheb alla küll.
 
mailiis 29. aprill 2007, kl 18.38
no n soovitusele vaidleks vastu, kõik sõltub ju päevaplaanist!
Mina lähen nt enamasti magama 12 paiku või hiljemgi. Kui ma paneks suumulgu kinni peale 6, siis tähendaks see üle 6 tunni nälgimist. Päris vastik on ka tühja kõhuga magama minna.
Tõsi küll, et enne magamaminekut ei tohi kõhtu väga täis süüa, aga kerge eine kuni 2 tundi enne und ei tee küll halba
Pakisuppidest iseenesest paksuks ei lähe, aga igapäevases menüüs võiks küll midagi kvaliteetsemat olla
 
... 30. aprill 2007, kl 13.23
appikene, ma soon paeva jooksul 3-4 viilu gi saia niisama ja see ongi koik, kuidas te nii palju endale sisse saate syya, kas paha paris ei hakka..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!