Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kas hormoonspiraaliga olete juurde võtnud?
 
e 29. aprill 2007, kl 13.20
kas keegi on?mul aasta aega mirena ja kaalun 84 kilo ja kaal nää alla ei lähe ei tea kas see tõstab isu ka või igaljuhul mina ei suuda magusale vastu panna.kardan et kui välja võtan siis äkki kall ikka sama moodi ei liigu alla ja tuleb mirena jälle tagasi panna
 
Lüüra 29. aprill 2007, kl 14.01
Mina võtsin kaalutõusu pärast välja,ikkagi kaal ei langend-siis panin tagasi ja kaal ei lange,ainult tõuseb.
 
t 29. aprill 2007, kl 14.47
jah, votsin juurde 10 kg, spiraal oli mul 1,5a siis eemaldasin kuna peale kaalutousu tuli veel sada muud hada. mulle ei sobinud.

kui ara lasin votta, laks organism korda ja kaal alla 1 kuuga, dieeti ei pidanud.
 
mjuffik 29. aprill 2007, kl 17.51
Ma ei tea, kas nüüd kindlalt sellest, aga võtsin juurde minagi, vähemalt 10 kilo. Ja ohkisin ka muudkui, et näe, alla ei lähe. Nüüd aga asusin tõsiselt teema kallale ja oma kaloreid jälgima (et ca 1400 kcal päevas) ja võtan stabiilselt kilo nädalas alla. Praeguseks 8 kg läinud.
 
leenakene 01. mai 2007, kl 22.29
tegelikult ei tõsta see spiraal kaalu - ikka ise sööme selle sisse!!!! ma võtsin peale sünnitust ja peale spiraali paigaldamist rahulikult 10 kilo juurde ja süüdistasin spiraali. siis kirjutasin üles absoluutselt iga söödud pala(ausalt, ei ilustanud olukorda) ja masendus tuli peale - ma sõin niiiiiiiiiiiiiiiiiiii palju tegelikult päevas! ampsuke seda ja ampsuke teist. lapse kõrvalt ei jäänud kuigi palju aega iseendaga tegelemiseks ja nii see rasv tuli. kaalujälgimisega läks ludinal maha -15 kilo. aga läksin laisaks ja jälle on märkamatult lisandunud 10 kilo.
ja homme lähen kaalujälgimisse........ vist.
 
jah 02. mai 2007, kl 00.06
kuule leenake mul üks küssa sulle... Mul on olemas kodukaalujälgijate kursus aga ma olen ära kaotanud selle lehe kus ma saan välja arvutada mitu punkti ma päevas süia võin,äkki saad aidata pikkust on 162 cm ja kaalun hetkel 66kg(võtsin rasedusega 20kg juurde,10kg sain lahti aga 10 passib veel juures)võtan nüüd enda käsile ja soov kaal oleks 54kg Sulle ka edu!
 
koidu 02. mai 2007, kl 10.22
Minul ei ole spiraal kaalutõusu põhjustanud. U 1,5 aastat pärast paigaldamist võtsin küll 5 kg juurde, aga lihtsalt sellepärast, et stressirohke eluperioodi tõttu vohmisin sisse kogu toidu, mis käeulatusse sattus. Ja spiraali süüks ei saa seda kuidagi panna. Hiljem võtsin need 5 kilo uuesti alla ja nüüd on kaal muutumatu juba jupp aega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!