Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kaal
 
diux 29. aprill 2007, kl 20.34
mida teha, kui nädala sees saab ilusti tervislikult toituda ja nv läheb jälle kõik käest ära.
Saab isegi ilusti kaalust alla aga nii kui nädalavahetus siis kaotatud kaal tagasi:(;(
 
inxunx 29. aprill 2007, kl 21.13
Aga miks sa siis nädalavahetusel tervislikult ei toitu? Peab ju ometi mingi põhjus olema? Käid kuskil peol või teeb keegi sulle süüa või ise vaaritad head-paremat või lihtsalt pole muud teha peale söömise? Püüa välja selgitada põhjus, siis saaks ehk veidi rohkem nõu anda, kuidas seda likvideerida :)
 
nno33 29. aprill 2007, kl 21.50
Kas sul on näd. lõpus äkki liiga palju aega, et külmkapi juurde eksida. Ehk peaksid mingi tegevuse/spordiala leidma, millega näd.lõpul tegeleda
 
kontoritšikk 29. aprill 2007, kl 21.51
Mul just vastupidi - nädalavahetusel ja puhkuse ajal on kõik kontrolli all, tööl käies jama. Õhtul uksest sisse astudes olen nii näljane, et enne kui mistahes toit valmis jõuab saada, olen külmikus "revisjoni" teinud :) Mis siis veel rääkida õigest toitumisest, kui peale tööd tahaks trennis käia - enne ei tohi ja pärast ei tohi (hilisõhtu ka juba käes)... Jama, ma ütlen :P
 
... 29. aprill 2007, kl 21.54
Mul samamoodi, mis teha küll.......
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!