Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
ostan reductili
 
tartus 30. aprill 2007, kl 17.29
soovitavalt 15mg
 
imelik 30. aprill 2007, kl 20.18
mine apteeki, milles küsimus?
 
huvi 02. mai 2007, kl 13.09
mis asi see reduct on?
 
tark 02. mai 2007, kl 13.12
retseptiravim kaalu alandamiseks.
 
huvi 02. mai 2007, kl 15.58
aga mismoodi see ravim toimib?
 
tark 02. mai 2007, kl 20.14
reductili kapsleid kasutatakse abistava vahendina kompleksses kaalualandamise programmis. Kompleksne kaalualandamise programm hõlmab ka dieedi ja elustiili muutust ning suuremat füüsilist aktiivsust.

allikas:reductili infoleht.
 
väike info 03. mai 2007, kl 00.38
reductil ei ole niisama rohi...,
ses mõttes, et nt kui võtad mingeid AD-sid või oled kuuri alles lõpetanud, siis ei pruugi nad üldse sobida(nt SSRI-dega ei tohi ehk rahva keeles cipralex,prozak,cipramil,zoloft, paroxetin või peab 2 nädalat vahet olema) Samas ei tohi kindlasti ka serotoniini taset vastupidi suurendavaid ravimeid kasutada

Samaaegne või viimase 2 nädala jooksul monoamiini oksüdaasi(MAO)inhibiitorite või teiste tsentraalse
toimega ravimite (nagu antidepressandid, antipsühhootikumid) kasutamine psüühikahäirete korral või
kaalu langetamise eesmärgil, või unehäirete tõttu trüptofaani kasutamine on vastunäidustatud.

Veel
Kui esineb narkootikumi-, ravim- või alkoholisõltuvus.
Rasked söömishäired- anoreksia, buliimia
Psühhiaatrilised haigused.

Kindlasti ei tohi kalduvust olla kõrgele vererõhule
ja seal veel loetelu mäepikkune (neerukahjustused jne)


See jutt polnud ainult teemaalgatajale, vaid kõigile kes "mustalt" retsepti või ravimit saada tahavad (kindlasti leidub ka arste, kes lisaküsimusi esitamata lahkelt välja kirjutavad)

Sellepärast väga soovitan vaadata antud ravimi infolehte ja näpuga järge ajada mis mõjuainetega kokku ei sobi,just juhul kui ka teisi ravimeid kasutate, igas infolehes on alati kirjas mis sisaldab
 
teemaalgataja 03. mai 2007, kl 08.49
olen kursis väga hästi selle ravimiga,2 karp saab kohe otsa.
 
aga... 03. mai 2007, kl 10.16
...kui sul 2. karp otsa saab, siis sa oled seda ju kasutanud- ja peaksid vajadusel saama uue retsepti oma perearstilt.
 
teemaalgataja 03. mai 2007, kl 16.24
sain samamoodi siit delfist,arstilt ei julge küsidagi...
 
imelik 03. mai 2007, kl 17.02
 
väike info 04. mai 2007, kl 13.32
to teemaalgataja
ega polnudki eesmärk selgeks teha, et just sulle need ei sobi. Lihtsalt üldiselt, kõik see keeruline infolehe jutt... usun et enamused löövad lihtsalt käega. Ja pole seal ka otseselt ravimi nimesid millega ei sobi ja kui eriti ei uuri, ei pruugi selle pealegi tulla, et kõik need tüüpilised AD (avalik saladus, et väga paljud tarbivad) üldse selle ravimiga ei sobi.

aga ma ei saa aru kui oled kaks karpi neid juba söönud, miks ei julge siis perearstilt küsida, saad ju öelda, et sobivad. Selline tarbimine on ka kummaline, kui keegi kusagilt müüb siis tarvitad kui lahkeid pakkujaid pole, siis oled ilma? See rohi eeldab ju ravikuuri ja regulaarset võtmist, täpselt nagu AD-d, mõistmatu suhtumine
 
väiksem info 05. mai 2007, kl 00.38
to väike info:

ravimi infolehte oskavad tsiteerida paljud. viimased uuringud sibutramiiniga siiski näitavad seda, et enamusele vererõhuhaigetele see ravim siiski sobib, vererõhuhaigetel langeb seaoses kehakaaluga ka vererõhk. Samas tuleb tunnistada, et tegemist on hetkel ainsa tõsiseltvõetava kaalualandava ravimiga, millel on ka reaalselt olemas toime ja seda on ka praktilises elus näha.

Kuid siiski, kui on tegemist kaaluprobleemiga ja arvate, et kaalualandamise programmi võiks lisada tablettravi või mitte, tulge palun arsti juurde ja ärge ostke foorumites pakutavaid retseptiravimeid. Enamus arste oskab kindlasti aidata heade toitumisalaste nõuannetega ehk siis saate oma probleemile adekvaatseid vastuseid.
 
veel väiksem info 05. mai 2007, kl 19.49
väiksem info ilmselt ärib kusagil seda reductili parasjagu, muud sellest jutust ei oska järeldada. Mina olen ARSTI ettekirjutusel seda tabletti võtnud nüüd juba üle kahe kuu, kaalulangust ma parem ei ütle, muidu mõni ärihai jääb kahjumisse, kusjuures iga mõtlev inimene teeb sellest omad järeldused "Patsientidel, kelle kaalu langus ei ole piisav, so kelle kehakaal alaneb 3-kuulise ravi järel vähem kui 5% või kelle kehakaal jääb pärast vähem kui 5% kaalu alanemist püsima, tuleb ravi lõpetada."

Kui matemaatikaga raskusi, siis 5% kehakaalust kolme kuuga on nt 80kg kaaluv naine.....võtab alla 4kg kolme kuuga, juhhhuuu miske edu eksole :P

Ja väike info jutuga väga nõus ja just meeldis, et polnud infolehe tsiteerimine
 
väike info 07. mai 2007, kl 18.09
to väiksem info
"ravimi infolehte oskavad tsiteerida paljud" võimalik..., aga kogemused on näidanud, et lugeda ei oska paljud...

to veel väiksem info
tänan toetuse eest, ma nagu omaarust püüdsingi mitte lihtsalt tsiteerida, vaid inimkeeli näiteid ja konkreetseid nimesid juurde tuua ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!