Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
imetamisest ja kaalust
 
maari 01. mai 2007, kl 02.03
kuigi legend toetab imetamise imelist mõju kaalu kadumisele, siis minu puhul pole see kahjuks nii. esimese lapsega tõestatud. ca 30 kilo kaalu rasedusega juurde, sünnitusel ca 7 maha ja kõik. imetasin ainuüksi 5 esimest kuud 2 tunni tagant (edaspidi sai 3-4 tunni tagant ja siis...), jah ka öösiti- vaheks siis 4-5 tundi. poiss kosus ja mina olin stabiilne aam. ei mõjunud miski dieet, metsaretked- mis nägid välja järgmised: mina, kärus mitteleppiv karjuv titt süles, käru seljas, poekott hambus... metsa on meil siin palju ja laps hakkas eranditult röökima siis, kui kodu kaugel. oi, ma jalutasin tunde. ja ikka röömus 94 kilo mu 175 pikkuse kohta. imetamine kestis 13 kuud ja siis kadus 1,5 kuuga 15 kilo. niisama. ei dieeditanud... noh, siis jäi kaal seisma ja tuli hakata dieeditama ja .... ega kergelt läinud. nüüd teise lapsega seis sama:( käsil võõrutamine ja hirm- kas seekord ka kaal siis lõpuks taandub? kusjuures ma nii püüan- tervislik toit laual, iga ilmaga õues ja uskuge mind, ma jooksen ja liigun. kas on kellelgi veel tuua näiteid oma imetamise ja nn piima reguleerimisele kehakaalule.
 
sipu 02. mai 2007, kl 10.14
Ära nüüd paanitse. Mina võtsin ka 30 kilo juurde ja alles 9 kuuga ka selle kõik alla, isegi mõni kilo rohkemgi. Sõin täitsa normaalselt ja liikusin samuti,et laps kõhukotis ja ikka pikad maad iga päev,sest polnud ju muret - söök ju kaasas ilusti värskelt koguaeg.Just siis kui laps oli 9 kuune olin juba liiga kõhna oma pikkuse 163cm juures 53 kilo.Sünnitama minnes olin 87 kilo. Imetasin ka kuidagi tihti pea iga kahe tunni tagant. Vedelikku tarbisin ka meeletult,sets pidevalt oli janu ka.Edu sulle ja ära paanitse, rahulikult ja need kilod kaovad.
 
tütre emme 02. mai 2007, kl 23.37
Mul kolmas laps ja pole sellist asja veel olnud,et nii hästi maha olen võtnud!Võtsin 16kilo juurde(nüüd titt 4kuune)alla olen saanud 20kilo!Nüüd siis lõpetasin nädal tagasi rp andmise,ei tea kuidas see mõjub.
Loomulikult oli esimene kuu nagu õudukas,ma ainult tegelesin röökiva lapsega,ja rinnaotsas oli ka iga natukese ajatagant.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!