Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
(rindadest.) kas tõsi?
 
eh 01. mai 2007, kl 18.24
kas see on tõsi, et süües "halbu" ja ebatervislikke rasvaseid asju, läheb see rasv rindadesse? siit vist lugesin seda:P hetkel olen 170/50 heas sportlikus vormis ja A korviga.. rasvasest toidust kaarega mööda ei käi, aga kui see tõele vastab, siis sööks natuke rohkem:D olen arvanud, et kui kaal tänu rasvastele toitudele tõuseb, siis läheb keha niimoodi "koledasti" paksuks.. ei tule kehakurve vaid selline kole lodev keha.

tahaks siis mõne inimese arvamust selle koha pealt.
 
inxunx 01. mai 2007, kl 18.26
No kui rohkem sööd, siis tuleb rasva üldiselt ikka igale poole, kaasa arvatud rindadesse... Seega sinu valik - kas oled megapeenike ja väiksemate rindadega või mitte niiii peenike ja mitte niiii väikeste rindadega :)
 
nno33 01. mai 2007, kl 18.50
läheb jah rindadesse ja samas ka igalepoole mujale. Kui sa dieeti pead siis sinu meelest lähevad need üleliigsed kilod ainult rindadest või siis vastupidi igalt poolt mujalt aga rinnad jäävad samasuguseks? Mõtle veidi oma peaga ka, ära usu kõike mida räägitakse ja kirjutatakse!!!
 
eh 01. mai 2007, kl 18.57
küll ma mõtlen ise ka, aga oleks huvitav teada. :)

eelmisele: aga kui mõned peenikesed on juurde võtnud, siis on neile millegipärast igalepoole mujale juurde tulnud, peale rindade.. üsna ebaproportsionaalne näeb siis keha välja. selle määravad ainult geenid? tundub natuke imelik, kuidagi peaks ju saama seda väheke muuta...
 
kizzz 01. mai 2007, kl 19.54
no mina olin varem väga peenike ja vääägga väikeste rindadega (165cm, 50kg, rind 65b)...nüüd olen poole aastaga kuskil 5kg juurde võtnud ja pole mitte sellega rahul ja kilod ei taha kuidagi ära minna, kuid ainus asi mis mind lohutab on see et mul on ka nüüd mingigi rind tekkinud (no umbes 70b)
 
kiku 02. mai 2007, kl 00.29
soo kana ja kana nahka rohkemsee sisaldab palju naishormoone ja tekitab rinnad
 
ALI 02. mai 2007, kl 13.21
ma oli 71, võtsin 7 kilo maha ja rinnad läksid C-->B. nüüd võtsin jälle juurde mingi 6 kilo ja jälle on C tagasi:D rinnad on suurem jagu rasva.
võta ntx kulturist. lame nigu pesulaud:>D okei..rinnalihased annavad vormi veic:P
 
nno33 02. mai 2007, kl 22.05
to kizzz
Kuidas sul siis mingigi rind tekkinud kui Ikka B suurus :)
Võtad kaalus juurde siis kipub see üleliigne kaal tulema igale poole mitte ainult rindadesse. Võid saada suuremad rinnad aga saad ka suurema taljeümbermõõdu ja ka suurema pepu jne :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!