Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
mida süüa,et kaal püsiks
 
endine buliimik 02. mai 2007, kl 15.28
Olen endine buliimik ja sellega oma tervise täiega ära rikkunud. Püüan saada normaalsesse ellu tagasi, kuid ikka tekib masendust, kui kaal hakkab tõusma. Sellest ka küsimus, mida teie tavaliselt sööte,et kaal püsiks normaalsuse piirides.
 
surramurra 02. mai 2007, kl 15.55
söön kolm korralikku toidukorda päevas ja vahepaladeks puu- või juurvilju. Ja söön normaalselt,mitte ei aja endale suurt praadi näost sisse. Ntx 100-150g riisi või 3 kartult, kastet väga palju peale ei pane,sest see on kaloripomm ja mis kõige tähtsam, et alati oleks midagi värsket kõrval. Ntx toorsalat (eriti punapeediga salatid soodustavad seedimist) või siis hautatud köögiviljad. Tavaliselt leiba ei söö sooja toidu kõrvale, kuna see annab ka suht palju kaloreid.Paar korda nädalas söön kanaliha või kala. Teen tihti ka suppi ja üsna vedelat, joon vett palju ja liigun:)
Alustuseks võiksid nädala jooksul kirjutada ülesse kõik asjad, mida päeva jooksul sööd ja jood. Kui nädala pärast menüü valmis,siis analüüsi seda: vaata, mis asjad annavad palju kaloreid ja mida sa peaksid vähendama jne jne. abiks on www.ampser.ee. Kirjuta kindlasti üles ka rasvad,valgu ja süsivesikud. Päevas pead sööma kõige rohkem süsivesikuid ja rasvu kõige vähem
 
-- 02. mai 2007, kl 18.20
võimalikult tihti tuleks süüa ja seejuures ikka normaalseid (väikseid) portse. aitaks ka mingil määral kellaajaliselt keha harjutada sööma, aga töö jms tõttu see eriti ei taha õnnestuda. otsi internetis tervisliku toitumise kohta.
 
lapi tark 02. mai 2007, kl 20.55
Surramurra ajab jura - süsivesikud ladestuvad rasvadena, rasvad väljutatakse organismist sapi abil. Sellepärast tuleb süüa häid rasvu rohkem kui süsivesikuid. Mõelge, miks enamustel keskealistel inimestel tekib II tüüpi diabeet - sellepärast, et pankreas on pidevast insuliini tootmisest kurnatud, kuna insuliini toodetakse veresuhkru alandamiseks. Veresuhkur aga tõuseb tänu sissesöödud süsivesikutele kõrgeks.
 
yx 02. mai 2007, kl 21.27
Nõustun lapi targaga. Kõigepealt peaks vaatama, et päevases toitu on valku piisavalt - 0,8-1g kehakaalu iga kg kohta ja siis langevad süsivesikud ja rasvad ise paika.
 
meka 03. mai 2007, kl 09.12
to'endine buliimik
tegelen õige toitumisega-tasakaalustatud toit,võtke minu mailile ,vestleme,nõustan
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!