Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Tulge kepikõnnile
 
Anu 02. mai 2007, kl 15.51
Tere

Paljud kirjutavad siin, et tahavad kaalu langetamiseks hakata rohkem liikuma. Selleks on alates homsest igal neljapäeval kuni septembrini Tallinnas hea võimalus Energiakõnnil. Saab liituda nii 4-se tiimina kui ka üksi.Meie möödunud aastal käisime ja jäime väga rahule, läheme ka sellel aastal.
Kes tunnesb huvi, siis info ja registreerumine on www.stamina.ee/energia .Telefon Staminas on 671 8548
Soovitan soojalt, te ei kahetse!
 
Mai 03. mai 2007, kl 11.45
Paar küsimust ikka enne kui otsekontaktiga "tülitama" hakkan. Nimelt kus käiakse? (mul pole mõtet hakata sõitma teise linna otsa.)Kui suur on koormus? Ma kaalun 100 kg ja pole juba ammu tõsisemalt liikunud. Kas saaksin seal ka hakkama?
 
ma 03. mai 2007, kl 20.47
muidugi saad hakkama. igaüks käib oma tempos. see ei ole jooks mõisa peale vaid oma tervise huvides kepikõnd. ja toimub iga kord erineves kohas. lisainfot leiad ka stamina kodu lehelt <http:\\www.stamina.ee/energia>
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!