Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Teen trenni ja kaal kasvab mühinal
 
tipp 02. mai 2007, kl 22.04
nii nagu pealkirjas siis öeldud. käin juba 3 kuud trennis(shapingus) ja kaalu on 3 kilo juurde visanud. söögiisu on ka muidugi tõusnud, kuigi püüan kõikidele ahvatlustele mitta alla anda.
Oskab keegi soovitada midagi, mis aitaks need paar kilo tagasi allapoole saada? Lihas kasvab muidu mühinal, see on vähemalt positiivne :)
 
fafaa 02. mai 2007, kl 22.11
kaalu reguleerib kõigepealt söömine ja alles siis trenni tegemine. et siis söö tervislikult ja 4-5 korda päevas väikeseid portse. õhtul umbes 4 tundi enne magamaminekut ära söö. õhtusöögiks söö juurvilju/juurviljasalatit. joo palju vett jne. Muidugi lihaseid kui sul on juurde tulnud, siis tea, et lihased kaaluvad rohkem kui rasv. Otsi internetist veel juurde vaata www.amazon.ee seal on head infot kõike ei viitsi ümber kirjutada siia. :P Üldiselt need nõuanded on peaaegu kõikjal samad ja andsin sulle sellise hästi pealiskaudse kokkuvõtte.
 
t 02. mai 2007, kl 23.36
shapinguga lihast kasvatada? no vääääga kahtlen, teades kui raske on naistel isegi jõusaalis suurte raskustega lihaseid kasvatada. pigem ikka on asi suurenenud söögiisus. proovi õhtuti mitte süüa.
 
. 03. mai 2007, kl 01.34
kas sa ennast mõõdulindiga oled mõõtnud? kui sentimeetreid vähemaks on jäänud siis pole kaal primaarne, kui ka sentimeetrid pole muutunud pärast 3 kuud intensiivset trenni , siis jah pead toidusedelit muutma, proovi näiteks proteiinidieeti,kui sa seda ekstreemseks pead ,siis ikkagi vaata millal süsivesikuid ja millal proteiini süüa, edu sulle!
 
k 03. mai 2007, kl 07.02
Kas sulle treener pole siis rääkinud, et shapingus käijad peavad rangelt dieeti pidama?
enne ja peale trenni ei või süüa midagi 2.5 tundi ning enne ja peale trenni ei tohi süüa liha- ja piimatooteid 5 tundi. Kui saad liha-ja piimatooteid enne või peale trenni, siis võtadki juurde, rasva asemele tuleb lihas ja VÄGA kergelt ning kaal suureneb. Ma ise tean. Ma käin ka shapingus, alguses toitusin valesti ja lihasmassi on 4.7 kilo üle normaalse. Muidugi seda ei pane küll sedasi tähele, kuid ikkagi. Soe soovitus rääkida oma treeneriga ja küsida temalt, kuidas on õige toituda.
 
lapi tark 03. mai 2007, kl 08.10
k, kui lihaseid oleks nii lihtne kasvatada, siis oleks pool maailma vägevate lihastega kulturiste täis. See, mis teile kaalukasvu andis, on rasv, kahjuks. Minge lehele www.amazon.ee ja lugege sealt foorumeid.
 
maimu 03. mai 2007, kl 10.45
kulla naised, shapingut ei saa kuidagi intensiivseks trenniks kutuda ja igasugu rasvapõletuspulsi teooriad on ammuilma vananenud. ning tõesti, naistel lihaseid kasvatada on väga raske - käin ise mitu korda nädalas body pumpis juba mitu head aastat, raskusi rohkem kui suuremal osal meestel ja no ei näe ma Inna Uit välja, sugugi mitte. kui tahate rasva põletada ja keha vormida siis selleks on HIIT - googeldage - ja jõutrenn.
 
kaisa 03. mai 2007, kl 11.23
Kle, loogiline et kui trenni teed hakkab kaal tõusma....seda sellep et lihas kaalub rohkem kui pekk.... Aga siiski toitumist peab ka jälgima!
 
tipp 03. mai 2007, kl 12.08
no see jutt, et lihas ei kasva on küll jama. ma ju ise tunnen, et seal, kus enne oli pehme pekk, on nüüd tugev lihas. ega ma ei räägigi siin mingisugusest atleetvõimleja kehast, jumal hoidku selle eest!
toitumisest pole treener ausalt-öelda küll midagi rääkinud jah, eks peale järgmist mõõtmist küsin täpsemalt, mida ja kuidas.
muidu aga seda, et ma pole elus üheski trennis kauem kui 3 korda käinud, sest lihtsalt pole meeldinud, shaping on esimene, mis mulle enam-vähem istub. kas peaks siis sellepärast nüüd pooleli jätma, et moest läinud?
 
tiina 03. mai 2007, kl 16.17
3 tundi enne treeningut ei tohi (ei ole soovitav) tarvitada loomset valku, võib taimset valku, aedvilja, puuvilja, teed, kohvi, taimeteed – kõike ilma suhkruta (mitte üle 400 kcal).
3 tundi peale treeningut mitte süüa , võib juua teed, kohvi, taimeteed (näit. kibuvitsa), mineraalvett või spetsiaalseid süsivesikuterikkaid mineraaljooke.
3 tundi peale treeningut tuleks süüa aedvilja ja puuvilju toorelt (aga mitte üle 100 kcal), veel 2 tunni pärast võib süüa tavalist toitu. Värsked aedviljad ja puuviljad sisaldavad rohkesti vitamiine ja fütoaineid.
Võetud www.shaping.ee lehelt
Kui seda ei jälgi, siis kasvabki lihas ja pekk jääbka veel lisaks sinna peale. Olen ise aasta teinud ja toimib.
Alguses on raske, aga harjub ära
Jõudu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!