Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Kui palju punkte?
 
Tipsu 03. mai 2007, kl 20.32
kirjutan siia oma tanase menüü, äkki keegi oskab öelda kui palju kj punkte tuli.

hommik: 1 rukkitasku juustuga, keskmise suurusega pirn ning kohv 1 tl suhkru ning natukese piimaga

lõuna: natukene seljankasuppi, viil leiba (poolik) ning kisell kuivatatud puuviljadest vahukoorega.

kodus: sõin kaks portsu rosinakisselli riisipudruga (no ikka sellised päris korralikud portusud olid, vähemalt kõht sai küll korralikult täis}, umbes 100 g viinamarju ning siis veel teratasku juustu ning kurgiga.


tahakski kj punktides teada.
 
poku 03. mai 2007, kl 20.47
umbes 18 p.
 
Tipsu 03. mai 2007, kl 20.56
 
Midagi 04. mai 2007, kl 11.48
Punktid punktideks, aga mina ei näe köögivilju.
 
Kaalujälgiatele!!! 06. mai 2007, kl 01.32
Pidage meeles, et kui kord hakkasite kaalujälgijateks, siis peate seda olema oma elulõpuni, kui ei taha, et kaal tagasi tuleks. Enda peal proovitud. Kuigi ei hakanud pekki näost sisse ajama. Head punktide lugemist ja stressamist!
 
Värske kaalujälgija. 07. mai 2007, kl 00.49
Mina läksin nädal tagasi kaalujälgijatesse just teadmisega, et eluks ajaks. Ja pole kunagi nii hästi söönud, kui lõppenud nädalal. Alla läks 3,6 kg, samas kõht oli kogu aeg täis. Muidugi esimesel nädalal lähebki rohkem, kuid isegi kui olen eesmärgi saavutanud, jään seal käima, sest tean, et ainult nii on mul võimalik end joone peal hoida. Ja pole just palju oma tervise ja väljanägemise hüvanguks kord nädalas tunnike teadvustamistööd teha. Kokkamine on ka meeldima hakanud ühtäkki:) Muide hoian ka raha kokku, kogu nädala kraami ostan korraga ja raha kulub vähem kui iga päev "tilgutades". Kaunist kevadet kõigile!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!