Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
alkohol ja dieet
 
minunimi 04. mai 2007, kl 15.00
Selge, et need omavahel kokku ei sobi, aga ei ole karsklane ja tipsutan tihti. Alla tahaks ikkagi võtta
Kaalujälgijate järgi on parim valik vein ja kuiv siider, kuigi sealt mingeid punkte muidugi tuleb. Siin mõned teemad all pool Kremli dieedi järgi annab viin 0 punkti.
Palju ja mida joote? Ja kui halb siis ikkagi alkohol on kui maha vaja võtta, mida eelistada? Neid vastuseid, et ei joo üldse pole mõtet siia alla panna, mine kommenteeri porgandi teemas
 
. 04. mai 2007, kl 15.07
mina joon dzhinntoonikut tavaliselt, se epeaks üsna lahjapooln eolema, või siis valge vein.
ja siis mõtlen seda et alkohol on tegelikult kehale mürk ehk siis keha ju samas kulutab energiat selle põletamiseks. loll põhimõte võibolla :P
 
Paks Kristel 04. mai 2007, kl 17.52
Ma segan kanget kraami coca lightsiga- eriti tervislik ;) Või siis joon veini. Väldin õlu ja likööre, ka magusaid mahlaga kokteile
 
l 04. mai 2007, kl 20.02
ma tavaliselt joon siidrit ikka ,kuid see eest piiran päeval söömist-söön väääga vähe:D...
ja muidugi kui joon siis ei söö kõrvale..alko teeb kõhu tyhjax ka jubedalt:S
 
rosin 04. mai 2007, kl 20.09
Mina ka ikka napsutan, põhimõtteliselt iga nädalavahetus ikka;) Joon enamjaolt siidrit või veini. Aga ka kangemaid jooke. Söön ka enne peoleminekut vähem, et "säästa" kaloreid/punkte alkoholi jaoks natuke. Kui ikka väga ei liialda alkoholiga ja samal ajal ei õgi meeletult või siis järgmisel päeval, ei juhtu ikka midagi. Kõike võib parasjagu:)
 
irve 04. mai 2007, kl 23.20
Justament, põhiline probleem ongi see meeletu isu, mis tekib alkot tarbides :( Mina eelistan seetõttu kanget alkoholi, nt vein tekitab meeletu isu. Iseenesest kalorid on kalorid ja kui muud vähem süüa "joomispäeval", siis ega juurde ka kaloreid ei saa. Teine teema, et kui tervislik see on... aga terve inimene võib aeg-ajalt selliseid päevi ka lubada, leian et tervisele mõjub laastavamalt meeletu enesepiin, et seda ei või ja seda ei saa ehk pidev arvestamine ja põdemine.

Lihtsalt sakummi peab valima ;) marineeritud seened, hapukurk jne
 
D 05. mai 2007, kl 11.44
ah, mina joon kõike. tavaliselt siis, kui kuskilt välja tantsima lähen. minu "õigustus" drinkimisele on selline: kui joon, siis olen lõbusamas tujus, rahmeldan ja liigun/tantsin siis rohkem ja see põletab kaloreid. ja kui ka kogemata liiale lähen, siis hommikul oksendan ja süda on nii paha, et terve päev süüa ei taha - jälle kaloreid juurde ei tule.
ajuvaba tundub mullegi, aga nii ma teen:P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!