Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
rohelise tee dieet
 
hull kass 04. mai 2007, kl 17.44
Kas keegi on selle läbi teinud? Kuidas oli?
Kas rohelise tee asemel nt mate teed võiks mõnikord juua?
Plaanis on proovida, tundub, et pole väga hull
 
tibi 04. mai 2007, kl 19.50
ei ole dieeti otseselt proovinud, aga lihtsalt niisama juua 2-3 tassi iga päev aitab oluliselt ainevahetust kiirendada ja mõjub muidu ka hästi :)
 
N 05. mai 2007, kl 09.54
kas teele lisate ka suhkrut?
 
D 05. mai 2007, kl 11.41
ei no kus sa siis suhkrut tohid lisada? kuskilt lugesin, et isegi mesi ja sidrun (!!) on asjad, mis segavad teel nö ainevahetust kiirendamast. ehk siis kui sellel otstarbel juua, siis tuleb juua PUHAST rohelist teed.
 
tibi 05. mai 2007, kl 13.24
ei pane suhkrut, mu meelest see rikub maitse ka ära. Rohelisi teesid on eri kanguse ja maitsenüanssidega, osa on liiga vänged, aga natuke kannatust ja kui meelepärane variant on leitud, pole vaja ei suhkrut ega muidki lisandeid
 
näitsik 06. mai 2007, kl 11.49
Nõustun tibi jutuga, et rohelisi teid on väga erimaitselisi. Mõnda jood nagu kulda - maitse on super ja tunne organismis koheselt paraneb. Puhas roheline tee on kõige parem. Lisandtega nt jasmiini jt taolistega kaotab ta vähemalt pool oma mõjust.
 
tibi 06. mai 2007, kl 15.48
muide, viimasel ajal olen enda jaoks avastanud hoopis valge tee! Omadustelt on see rohelisega samasugune, öeldakse veel, et ergutab ja mulle tundub, et seal on tõsi taga. Maitselt on see rohelisest mahedam, meeldib isegi rohkem
 
M 07. mai 2007, kl 10.42
See on üks jama, et lisanditega kaotab roheline tee poole oma mõjust. Roheline tee on ja jääb roheliseks teeks, hoolimata sellest, mida sinna lisatud on.
Et puhta rohelise tee maitse ära ei tüütaks, tulekski juua teepoest ostetud lisanditega rohelist teed.
 
pennje 07. mai 2007, kl 10.54
jah, ma kas seda meelt, et a la jasmiini lisand rohelise tee mõju ära ei võta. küll aga võib maitse olla mõnele vastuvõetamatum. mulle näiteks meeldivad ka liptoni sidruni, mündi ja spicedega rohelised teed. ei mingit suhkurt. korra päevas natuke mett võib ikka panna. mesi ka hea asi.

kui pikka aega pole rohelist teed joonud annab tunda küll. kaalu otseselt robinal ei langeta aga kõhule on hea.

kuskil just oli mingi jutt et mate aitab kaalu langetada. mingi äbraik naisteajakiri......Anne? ei ole kindel mingi rase tädi oli kaane peal ja see võis ka vana olla. igatahes. imesid ei tee kindlasti ka see tee, aga kui selle kofeiinisisaldus sulle vastuvõetav on, joo terviseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!