Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
sefiir sokolaadis
 
f 04. mai 2007, kl 20.20
ajan päevas terve paki sisse no nii head et ei suuda vastu panna no ma lausa sõltuvuses ise 84 kilo no mida teha et aju teistmoodi mõtlema panna et mitte neid sisse ahmida.ons see väga hull lugesin täna naistelehest et glükoossiirup kahjulik.see ka seal sees koostises
 
poku 04. mai 2007, kl 20.58
Tegelikult mõõdukas koguses ei ole sefiirid üldse väga halb valik, kui kaalu tahad langetada.
 
yx 04. mai 2007, kl 22.08
Nendega võtab jube hästi juurde, kuna nad on tõesti peaaegu puhas glükoossiirup, mida organism omastab eriti kiiresti.
Nende asemel võiks osta kasvõi tumedat või harilikku piimashokolaadi.
 
Kolmteist 04. mai 2007, kl 23.02
Kui sa mitte kuidagi muidu ei saa, siis ürita süüa sefiiri, kus ei ole šokolaadi. Ilma soksita sefiir on märksa kasulikum magusaisu peletamiseks, sest see ei sisalda mitte grammigi rasva. Täpselt nagu marmelaad ja karamellkommid. On ju teada, et rasva ja magusa kooslus mõjub eriti kaalutõusule.
 
mh 05. mai 2007, kl 11.16
no kui mul sellised ahvatlused juba kodus, siis olen ka lõksus. minu puhul aitab see, et ma lihtsalt ei osta, kas sa nii ei saaks? ei pane korvi ja kõik, nii palju ikka tahtejõudu on. või siis käi poes võimalikult harva, et ei tekiks igapäevast kiusatust osta. kodus muidugi tuleb suur kahetsus peale, aga mis teha ;) ja küll on hea pärast kaalu peal väiksemat numbrit näha.
 
Karen 05. mai 2007, kl 14.57
Arvan, et see on harjutamise asi. Oled ennast lihtsalt harjutanud seda pidevalt sööma. Nüüd pole muud, kui tuleb mõnda aega sellest hoiduda, siis varsti ei tahagi enam.
 
ristik 06. mai 2007, kl 11.22
Aga tee poes ennast kõvaks ja jäta ostmata siis ei ole kodus ka amidagi nosida ja seega jääb ka söömata. Ei ole asja ei ole ka probleemi :)
 
pennje 07. mai 2007, kl 10.48
kroom äkki aitab. võtab magusaisu ära. ja komme tuleb kindlasti välja harjutada. muidu sööd ka siis kui tegelikult ei taha. viska need paar korda prügikasti. täiesti avamata pakid kui vaja. siis poeleti ees mõtled kas on ikka vaja raisata kui pärast minema viskad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!