Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Jalad peenikeseks?
 
peaaegu probleem 05. mai 2007, kl 13.14
Mu teemal pole kaaluga miskit pistmist, sest see on täiesti korras, isegi võib öelda, et oma pikkuse kohta veidi liigagi madal. jama on jalgadega. Ehtne maanaine, noh - vähe sellest, et jalad on lühikesed, opole nad just kõige peenemad. Seelikut tahaks kanda ju suvel. Olen leidnud harjutusi reitele, aga just sääred? Kuidas neid peenemaks saada, ma ei tea :( Palun ´jagage kogemusi, kellele mis mõiganud on!
 
s 05. mai 2007, kl 17.53
trenn teeb paksemaks ja lihaselisemaks mine paksemaks siis näivad sääred saledamad
kõrge konts ka alla
 
kat 05. mai 2007, kl 21.25
sama mure... aga peaks olema kõik korras, kui jalg on proportsioonis kehaga. kõrge konts aitab tõesti. otseselt midagi, mis jalgu peenemaks teeks, küll vist ei olegi, see on paraku looduse poolt antud. võid küll uurida mõnelt pilatese treenerilt, seal on vist mingeid kavalaid harjutusi
 
no 06. mai 2007, kl 19.44
kehakuju ei saagi muuta. kui ikka ise oled alakaaluline ja sääred on ikka paksud, siis peab ennast poolsurnuks näljutama, et sääred ka peenikeseks läheksid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!