Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kaalu tõus
 
piia 05. mai 2007, kl 15.01
Tere!

olen 21. aastane ja arvasin kuni eelmise sügiseni, et minu keha on juba välja kujunenud. suuri kaaluprobleeme pole, mõned lisakilod ainult. sügisel aga hakkas kaal järjest tõusma, kuigi ma söön tervislikult ja suhteliselt kindlatel kellaaegadel. ma ise arvasin, et asi on beebipillides (jeanine), mida ma selleks hetkeks juba 2 aastat võtnud olin. niisiis lõpetasin pillide söömise ära 2 kuud tagasi. praeguseks aga pole olukord paremaks läinud. kõige imelikum asja juures on see, et kui ma varem tüsedamaks läksin, siis kogunes rasv hoopis teistesse kohtadesse (tagumik, nägu, käevarred), nüüd aga on mul esimest korda elus kints paksuks läinud ja kõik varem ostetud püksid võiks rahus prügikasti visata- ükski ei sobi enam.
enne kaalusin umbes 63-64 kilo ja nüüd hakkab asi 70 lähedale jõudma.

millest selline asi tingitud võib olla ja kuidas sellest pääseda?
kas äkki võis asi siiski olla beebipillides ja kaal siiski hakkab taas normaliseeruma?

ette tänades.
 
-- 05. mai 2007, kl 15.30
ma arvan, et asi on lihtsalt sinus endas. beepipillide mahajätmine kindlasti ka kasuks enam sellises olukorras ei tulnud. hakka rohkem trenni tegema, ainevahetus aeglustub meil alates sünnist kuni surmani. ja jutu järgi pole sa kunagi "kerge kondiga" olnud ehk siis lihtsalt bioloogiliselt väga peenike.
 
arvaja 05. mai 2007, kl 15.45
no minul näiteks just jeanine viskas mõnuga kilosid juurde.. kusjuures, tuligi mingitesse imelikesse kohtadesse (päästerõngas, kints). maha jättes (eriti kui oled KAUA võtnud) ei tule tulemus kohe, vaid võtab kuid, enne kui hormoonid paika lähevad. kasuks tuleb kindlasti ka trenn ja tervislik toitumine, vbolla puhastuskuur, et viia kogunenud jääkained välja. mina küll võtsin u 3 kuuga päris palju alla, aga see oli suurest stressist. soovitaks lihtsalt kannatlik olla ja tervislikke eluviise järgida! jõudu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!