Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
jälle õgisin
 
paksu 06. mai 2007, kl 20.53
no ei saa kiusatusele vastu. õgisin just kõhu täis ja ajasin endale veel sisse kohukese ja shokolaadi. nüüd nii vastik tunne, kuidas ma küll nii nõrk olen...
 
t 06. mai 2007, kl 21.02
söö siis homme selle võrra vähem ja ära põe :)
või tee natuke ekstra trenni
põdemine kaloreid ei kuluta :)
 
anni 06. mai 2007, kl 21.53
mul juhtus ka täna nii, et sõin kõvasti rohkem kui plaanis oli.. hetkel tunnen end nii paksuna ja nii vastik on olla.
 
manna 07. mai 2007, kl 12.01
Kui mina juhtun libastuma ja rohkem sööma, siis ma panen tunnike hiljem riidesse ja lähen kõndima, nii 6-7 km vähemalt, korralikus tempos, nii et nahk märg, kui koju jõuan. Tunnike õues mõjub tujutõstvalt, teadmine, et vähemalt osa sisse söödud kaloritest sai maha raputatud, sisendab usku, et saan ikka kaalulangetamisega hakkama küll.
Nii et - mine õue!
 
just! 07. mai 2007, kl 14.30
söö ja vingu! nii tore ju teistel kuulata! no ajab ikka närvi küll kui mul üks töökaaslane, nii 90 kilo, ja iga päev õgib ning takkajärgi vingub! ja siis mina kui temast oluliselt vanem aga väga heas vormais, saan veel sarjata, et oh mis Sul viga..

õgige aga ärge vinguge
 
B 07. mai 2007, kl 16.21
Jep, hea soovitus, mine nüüd jalutama ja kõni lausa tund aega mööda linna ringi. Ja ikka kiires tempos, nii et pisut nahagi soojaks võtab.
 
heidi 07. mai 2007, kl 21.30
teate..minul on ka mure... mulle meeldib KOHUTAVALT leib. minu jaoks pole mingit vahet, kelle poolt see on küpsetatud või mis nime ta kannab.. igatahes, selline leiva fanaatiline söömine on mind terve elu suurena hoidnud. umbes kolm kuud tagasi leppisin enesega kokku, et mingi aeg ma lihtsalt ei söö leiba...ja kui aus olla, hoidusin enamustest teraviljatoodetest.selle tagajärjel tundsin end võrratult, kaotasin kaalus, olin õnnelik, seks oli FANTASTILINE, tundsin end ilusana jne.. kuid umbes kuu tagasi hakkasin taas leiba sööma - ja kuidas veel..
praegu olen KÕVASTI juurde võtnud, mul on stress, mind on tabanud liigsöömine- ma ÕGIN PIIRAMATULT, riided mis ma kuu tagasi enesele ostsin, ei lähe mulle selga jne... KUID mina tunnistan endale... ma ise olen selles süüdi...ma tean, et saan seda vältida PÕGENEDES! kui ma tean, et mul on probleeme söömise lõpetamisega ning õgimisega, ma ei hakka end petmagi! kui luban endale natuke, siis mõne ajaga saab minu natukesest LOENDAMATULT PALJU... seega..
soovitus.. 1) ära osta endale koju asju, pärast mille söömist sa kahetseksid- SUL POLE NEID VAJA.. nad tekitavad vaid kiusatusi ja ebameeldivusi
2)vahel on õigem põgeneda..."kui sa ikka oled põlevas majas, on arukam sealt põgeneda kui midagi sussima hakata"..seega kui tuleb räme tahtmine midagi süüa, jookse-jookse minema oma mure eest... ja pealegi.. miks sa ei võiks praegu õue minna?
see et sa sellist murekirja üldse loed, näitab, et sul siiski on taoline mure.. ÄRA PASSI, MINE ÕUE!! kui õues on külm-jumal kyll- pane end paksemalt riide!
ok?
 
idu 08. mai 2007, kl 09.21
ei saa minna, pean seda tobedat arvuti jöllitama, et 15. ndal ikka palgapäev oleks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!