Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
e
 
säästureziim 07. mai 2007, kl 09.45
Palun seletage mulle, mida see tähendab, kui keha läheb säästureziimile? Pole sellest siiani aru saanud.
 
* 07. mai 2007, kl 10.17
sööd liiga vähe, siis keha vaatab -- oohhoo, paanika - ma ei saa enam süüa, parem hoian elueest nendest rasvadest kinni, mis siin olemas on. seega - kaal ei lange. hakkad rohkem sööma, keha vaatab -oo, ma saan piisavalt toitaineid, ma ei pea enam hoidma sellest polstrist kinni. kaal langeb.
 
k 07. mai 2007, kl 10.51
Ja kui kaua keha sellel säästurežiimil on? Mul pole olnud plaanis kaalu langetada, aga elukorralduse muutuse tõttu on toitumine ka täielikult muutunud. Iga päev enam lõunal või õhtul praadi ei söö, nosin selle asemel salatit või söön jogurtit. Puuvilju söön märksa rohkem kui varem, peaaegu täielikult on ära jäänud koogid ja jäätis, mida varem ikka päris palju sõin. Esialgu võtsin kaks kilo alla, nüüd on tagasi need kaks kilo + veel kaks juures. Mõtlen nüüd, et kas peaksin üritama korralikult sööma hakata või harjub keha sellega ära, et ta nüüd teistmoodi režiimil on.
 
* 07. mai 2007, kl 11.08
niikaua on, kuni jälle piisavalt toitaineid saab. teine asi võib olla, et olgugi, et sööd nö tervislikke asju, sööd neid liiga palju. löö kalorid kokku. üldiselt säästureziimil olles kaalu juurde päris ei võta, ehkki paigal seisab ta küll. sooja toitu peaks kindlasti iga päev sööma, kasvõi suppi.
 
mailiis 07. mai 2007, kl 16.32
mina olen sellest säästurežiimis kuulnud, et kui nt lõpetad vähese söömise/dieedi ära, siis ei jõua keha päevapealt kohaneda muutustega ja on ikka selles säästurežiimi peal edasi ning talletab toidust saadud energiat rohkem rasvkoesse.
Ise pole järgi proovinud ja pole nii täpselt kuulnud ka, et keegi just sellepärast paksuks on läinud....
 
maillisile 08. mai 2007, kl 15.26
see on osaliselt tõsi. kui säästureziimil olevale kehale aga pakkuda normaalses kaloraazis toitu, kus on kõik vajalikud toitained ja vitamiinid jne siis nii ei juhtu. teoorias vähemalt :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!