Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kellogs special K
 
. 07. mai 2007, kl 10.34
kui palju kaloreid? kas võivad liiga teha kaalule kui tööl istudes krõbistan nii ütleme 200 -300 g päeva jooksul, keefiriga koos
 
. 07. mai 2007, kl 10.37
kuskil 400 ringis 100 grammis. ise mõtle, mis muud sa veel sööd ja kas see teeb kokku liiga palju.
 
väheke ebaolulist moraali;) 07. mai 2007, kl 10.42
Need on nii haiged krõbinad. Maisaa. Mul on täielik eelarvamus nende suhtes. Ükskord poes nägin kuidas üks, no ütleme, et "kopsakam" (et olla leebe) naine ostis ilge laari rämpstoitu. ja muuhulgas neid eri kellogseid. Ma täiesti kujutan ette, kuidas ta kodus sööb kõik selle laari ära, krõbistab kellogseid peale ja kujutab ette, et võtab kaalust alla. lihtsalt selle pärast, et sõi eri kellogseid.

põhimõtteliselt teeb igasugune toit kaalule liiga. ei loe kas karbi peal on uhked sildid või mitte, kaasneb reklaamikampaania või mitte.

loeb mida sa ülejäänud päev sööd. aga juhul kui see on sinu lõunasöök, mitte snäkk mida sa meelelahutuseks tarbid, siis viska sinna üks porgand ka juurde ning oledki omadega mäel.
kalorid on kindlasti karbi peal kirjas. vaata ka rasvade, süsivesikute jne tasakaalu. lõunasöögiks parem valik kui saiake, kindalsti.
 
korra vaatasin 07. mai 2007, kl 10.58
Võtke veidi aega ja lugege poes täpselt, mida need spetsiaalhelbed siis niiväga sisaldavad ja seejärel tutvuge ka muude "tavaliste" helvestega...
Reklaamil on ikka mõju inimestele.
 
. 07. mai 2007, kl 11.06
mul on pakiümbris kodus ja ostsin neid kuna tahtsin midagi krõbistada tööl kuna magu on haige ja ei tohi kaua söömata olla, samuti ei saa tühja kõhu peale juurvilju ega puuvilju toorelt süüa.ja need olid soodukaga rimis. lõinasööki n.ö praena ei söö kunagi, tavaliselt kodust kaasatehtud kerge salat ja kodujuustu banaani vmt.
 
. 07. mai 2007, kl 11.30
võta parem mingi jogurt või porgandiviilud dipikastmega. sellised helbed ainult suurendavad isu.
 
ahv 07. mai 2007, kl 11.45
nestle fitness on mingi 360kcal/ 100g Eks see suurusjärk on sama. 300g on kindlasti palju. 100-200g päeva esimesel poole on täitsa OK, teisel päeva poolel soovitan rohkem rasvu, valku ja vähe süsivesikuid

to väheke ebaolulist moraali;)
ega jah terve korvitäis seda ilget rämpstoitu oli kindlasti endale ostetud, ega tal kindlasti peret ei ole, kes äkki ka korvitäiest osa saavad. No on huvi teiste korvisisu uurida ja veel mingeid imelikke järeldusi teha ja ette kujutada
 
patune 07. mai 2007, kl 12.02
võtan täiesti omaks. on küll väga ebaviisakas selliseid järeldusi teha. täiesti võimalik, et toit läks suurele perele. või oli naine just lapse saanud. või oli ta niigi oma kaaluga hädas, et igasuguseid ilkujaid pole vaja. ja reeglina ma hoidun sellistest mõttekäikudest. aga samas ma tean väga hästi, et inimesed mõtlevadki, et kogu prahi vahele dieet kokat juues kaal alaneb või muud sellist. iseenda järgi tean. söön krõpsu ja loen artiklit tervislikust toitumisest ning kujutan, et tegelen oma kaalu alandamisega :)

selle pärast, et ise loll olen, teisi hoiatangi.

to teemaalgataja.
kui sul on magu haige soovitaks siiralt natuke rohkem taustauuringut teha. kas sellised helbed on su kõhule head? kui on, siis uuri rahulikult terve helveste riiul läbi. äkki leidub veel parem variant. iseenda kogemus ütleb, et tihtipeale on riiulis üleshaibitute kõrval veel parem võimalus (a la actimel vs eesti jogurtid).
 
ahv 07. mai 2007, kl 12.16
sellelt lingilt peaks infi kätte saama

http://www2.kelloggs.com/brand/brand.aspx?brand=215&cat=specialk


to patune
müts maha su ees, ausalt ka! Mulle väga meeldivad inimesed, kes oskavad ka enda suhtes kriitilised olla ja kes julgevad ka oma eksimust tunnistada (oli eksimine või mitte, seda me tegelikult ei tea, aga põhimõtteliselt)
 
ebaolulisele moraalile 07. mai 2007, kl 14.58
Kle sa vaata edaspidi oma ostukorvi, huvitav ma küll poes ei tšekka mis rämpstoit teisel korvis on, mis sa jälitasid seda "kopsakamat" naist vä, et nii täpselt tead, mis ta korvi pani
 
viki 07. mai 2007, kl 16.15
Ostsin ka korra neid celloggseid näksimiseks, kui aga kaloreid nägin, siis ei lähe ka selle riiuli ligi kus neid müüakse. kindlasti ei ole need mingi tervislik hommikueine inimesele, kes soovib kaalu kaotada. kõhn inimene võib ju neid süüa, aga ega nad just kasulikud pole kellegile.
 
B 07. mai 2007, kl 16.19
Pigem võiks hommikul putru teha ja süüa, kui neid krõbinaid.
Mulle on nad alati ebatervislikud tundunud. Nüüd see täisteranisu jutt ka sinna juurde.
 
mailiis 07. mai 2007, kl 16.29
tavaline müsli on kindlasti tervislikum, sisaldab rohkem kiduaineid jm kasulikku.
Mina olen täheldanud, et kui ostan mingi taolise krõbinate paki (hommikusöögiks), siis hakkan sealt lihtsalt peotäite kaupa nosima ja kokkuvõttes söön rohkem, kui peaks. Nüü ei ole neid pakke nii jälginud, aga eelista kindlasti seda varianti, kus on rohkem täisteravilja ja kiudaineid (st ära vaata ainult kaloreid)
Kogus sõltub päevasest energiavajadusest. Minu meelest lõunaks 200g+keefir on ok, aga kes tahavad väga saledad olla, peavad vist paari õuna ja topsi jogurtiga leppima :)
 
v, 10. mai 2007, kl 16.10
see on sama, mis sai, ainult krõbe.
kujutage, ette, et ostate poest fitness-saia, mis annab 350kcal asemel 310kcal. oh rõõm:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!