Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Reductil, ülekaal ja deprekas
 
möö 07. mai 2007, kl 15.41
oli deprekas, AD-d tõstsid kaalu koledasti. Nüüd on AD juba minevik. Reductili infolehelel on aga kirjas, et kui deprekas olnud siis peab eriti ettevaatlik olema. Samas on KMI juba 38! mis siis teha? kerkida nagu saiatainas või siiski võtta reductili ja riskid uue deprekaga? ÕUDNE enesetunne.
 
moraalitseja 07. mai 2007, kl 16.33
mina olen nüüd see moraalitseja, kes siin viimaste teemade all on püüdnud inimestele selgitustööd teha ja manitseda neid anonüümseid ostjaid ja müüjaid.

Teile möö soovitan julgelt seada sammud perearsti poole, kui AD on möödanik, siis on möödanik, üldiselt peaks vähemalt paar nädalat olema AD-dest möödas (ise soovitaks veel pikemat aega, 3nädalat+) Kui tunnete praegu ka depressiooni, siis võimalik, et see on stress ja masendus ülekaalust. Kui muid tervisekomplikatsioone ei ole, ei näe küll põhjust, miks arst peaks keelduma retsepti andmast!
 
möö 07. mai 2007, kl 17.00
tänu vastamast. rohi olemas (10 mg) ja 5 päeva võetud, hiilib krt ligi see va deprekas. rohtu ei tahaks ära jätta aga hirm, et deprekas nagu ta oli jälle tagasi tuleb on ka suur. vastikud valikud. deprekas hullem, sest paks ja paks, sest deprekas.
 
Kati 07. mai 2007, kl 17.00
Aga mina tarvitan AD-sid ning kaal tõuseb. Deprekat ei ole. Pärsin sellega paanikahäiret. Kas koos AD-dega tohib Reductili võtta?
 
möö 07. mai 2007, kl 17.08
 
moraalitseja 07. mai 2007, kl 17.22
to Kati
selles see asi ongi, et ei tohiks koos tarbida (oleneb mis AD-d tarbid muidugi)

to möö
anna endale aega, reductil ei tee üle öö imet, selles suhtes on paljus võrreldav AD-dega. Väga palju on ka psühholoogias kinni, enesesisendusel ja mõtlemisel on uskumatu jõud, hirmutad enda ära nende depressioonimõtetega lihtsalt :) Reductil teeb "oma tööd" tasa ja targu, usun et nädala pärast oled juba positiivsem ja hakkad ka tulemusi nägema.
 
möö 07. mai 2007, kl 17.54
Kuule moraalitseja! ma tahaksin sind väga väga uskuda. arvad sa tõesti, et peaksin jätkama ja viimaste päevade masenduse tähelepanuta jätma? olen valmis juba katkestama. nii raske on otsustada ja tunnetada kus maal on piir, et rohi ei sobi.
 
moraalitseja 07. mai 2007, kl 18.00
kallis möö, ma olen selles 100% kindel ! Kui juba kolm nädalat oled ilusti võtnud ja ikka samasugune enesetunne, siis tasuks mõelda, et äkki see pole sulle. Aga praegu on ilmselgelt liiga vara järeldusi teha! Tuleta meelde kui AD-d võtma hakkasid, esimesed paar nädalat polnud ju ka erilist vahet... enesetunne võis pigem halvemgi olla :)
 
möö 07. mai 2007, kl 19.25
...langetab tänulikult pea ja sööb rohtu edasi ;)) kas lõpetamise puhul on sama nagu AD-ga, et võivad ärajäämanähud olla?
 
ann 07. mai 2007, kl 21.13

to'möö
tasuta konsultatsioon,õige toitumise,tervise ja kaalu
küsimustes,võtta minu mailile ühendust
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!